Ustalarım Bi bakarsanız fikirlerinize ihtiyacım var
Moderatör: Sai
-
Ustalarım Bi bakarsanız fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaslar ben telekeneziye oldum olası hayran kalmışımdır.Bi ara Tv de fenomen diye bi program vardı hiç kaçırmazdım.Hatta cok yapmaya calıstım ozamanlar.Fakat daha sonra intertennet bi video izledim ve tüm herseyi alt üst etti.Uri gelleri yalancı cıakrtmaya calısan bi adam video hazırlamıs.Türlü türlü yalanlar belki ama kafama süpeyi soktu.
Bu iş inanmadan olmaz biliyorum %100 inanmak şart.Ama o küçücük şüpeyi kafamdan atmıyorum.
Hergün fırsat buldukca denemeler yapıyorum fakat içimden olmıcak bu bi hayal gibi diyorum ister istemez.Bunu gidermek için ne yapabilirim ?
Enerjiyi yönlendirmede sorun var sanırım enerji nasıl yönlendirilir.Ayaklarda hisset göbekte topla 2 nehir gibi ayrılsın kollara deniliyo.Ama hisset derken nasıl olucak yani oldugunumu düşünücez harbi hissetcezmi?
Bide olucak dediğimde kendimi zorladıgımda kaşıga odaklandıgımda avuc içlerim ısınıyo acaba bu neye alamet ?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Belki başka arkadaslarda aynı dertten müzdariptir.
Teşekkür ederim.
Bu iş inanmadan olmaz biliyorum %100 inanmak şart.Ama o küçücük şüpeyi kafamdan atmıyorum.
Hergün fırsat buldukca denemeler yapıyorum fakat içimden olmıcak bu bi hayal gibi diyorum ister istemez.Bunu gidermek için ne yapabilirim ?
Enerjiyi yönlendirmede sorun var sanırım enerji nasıl yönlendirilir.Ayaklarda hisset göbekte topla 2 nehir gibi ayrılsın kollara deniliyo.Ama hisset derken nasıl olucak yani oldugunumu düşünücez harbi hissetcezmi?
Bide olucak dediğimde kendimi zorladıgımda kaşıga odaklandıgımda avuc içlerim ısınıyo acaba bu neye alamet ?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Belki başka arkadaslarda aynı dertten müzdariptir.
Teşekkür ederim.
-
Re: Ustalarım Bi bakarsanız fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaşım bikere bilincinde şüphe varsa asla yapamazsın üzgünüm ama :(
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
-
Ya olacagına yapılabildigine aslında inanıyorum ama yaparken kendime inanamıyorum sanırım.Kendime inanamak için ,yapabilecegime inanmak için ne yapabilirm.Bide üstteki sorularım geçerli hala.
- DaredeviL
Kardeşim öncelikle şu şekilde düşün :
-Bu işi yapmak için kimse beni zorlamıyor ve bu işte sadece ben varım. Yapamamam için hiçbir neden yok (ki gerçekten de öyle).
Ayrıca bu işi yanlızken yapmaya çalış. Rahatla ve gevşe. Şüphe duyman anormal birşey değil hepimizin aklına illaki başlarda böyle sorular gelmiştir. Telekinezi hakkında yazı kitap makale vs. okumanı öneririm. Başkalarının hayat hikayelerinden örnek almak senin düşüncelerini olumlu yönde değiştirecek.
Birde enerji olayı tamamen senin hayal gücüne kalmış. Mesela ellerinden çıkıp bi manyetik alan oluşturduğunu varsayabilirsin. Bana sorarsan bu iş %50 inanç %50 konsantrasyondur. Telekineziyi başarabilen ustaların hepsinin konsantrasyon yeteneği üst düzeydedir. Konsantre olmak aslında hayli zor bir olay. Yani rüya görmek ve görmemek arasında tutulmak gibi bence. Ne zaman ne seviyede olacağını belirlemek zor. Yani benim sana önerilerim bunlar. Konsantre yeteneğini geliştir. İnancını yüksek tut.
Ayrıca unutma bunlar benim sana önerilerim yani herkesin farklı tekniği, anlayışı olabilir. Sonuçta herşey senin elinde :)
-Bu işi yapmak için kimse beni zorlamıyor ve bu işte sadece ben varım. Yapamamam için hiçbir neden yok (ki gerçekten de öyle).
Ayrıca bu işi yanlızken yapmaya çalış. Rahatla ve gevşe. Şüphe duyman anormal birşey değil hepimizin aklına illaki başlarda böyle sorular gelmiştir. Telekinezi hakkında yazı kitap makale vs. okumanı öneririm. Başkalarının hayat hikayelerinden örnek almak senin düşüncelerini olumlu yönde değiştirecek.
Birde enerji olayı tamamen senin hayal gücüne kalmış. Mesela ellerinden çıkıp bi manyetik alan oluşturduğunu varsayabilirsin. Bana sorarsan bu iş %50 inanç %50 konsantrasyondur. Telekineziyi başarabilen ustaların hepsinin konsantrasyon yeteneği üst düzeydedir. Konsantre olmak aslında hayli zor bir olay. Yani rüya görmek ve görmemek arasında tutulmak gibi bence. Ne zaman ne seviyede olacağını belirlemek zor. Yani benim sana önerilerim bunlar. Konsantre yeteneğini geliştir. İnancını yüksek tut.
Ayrıca unutma bunlar benim sana önerilerim yani herkesin farklı tekniği, anlayışı olabilir. Sonuçta herşey senin elinde :)
-
teşekkürler.Tavsiyelerinizi uygulıycam.
- volcanno1
-konsantıre olmak cok önemli beynindeki süpeleri kenarı at ve duygusal hiç bir şey düşünme duyguların enerjini % 80 90 azalmasını saglar yani enerji akışını engeller.
-rahat giysiler renk olarakta beyaz şeç (ben öyle yapıyorum).
-sessiz bir yerde çalış.
-Korkuya yer yok bunu unutma çogu kez korkutcaklar seni tedirgin olma soguk kanlı ol başladıgın bir denemeyi sakın bırakma .
2.ci denemende daha fazla zorlanırsın .
-bir anda her seyin olmasını bekleme .
şimdlik bu kadar tavsiyem var sana sorunun olursa msj atabilirsin . iyi çalışmalar
-sessiz bir yerde çalış.
-Korkuya yer yok bunu unutma çogu kez korkutcaklar seni tedirgin olma soguk kanlı ol başladıgın bir denemeyi sakın bırakma .
şimdlik bu kadar tavsiyem var sana sorunun olursa msj atabilirsin . iyi çalışmalar
- qeer12
- Yeni Kullanıcı
konsantre olmak içindeenerji kaynaklarını açman lazım yani çakra. Eger bunları açarsan Aklında şüphe kalmıyacagına inanıyorum
**/
_/
l &
l /
l/
_/
l &
l /
l/
-
- Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir
BİŞEY SORACAM SENİ KORKUTACAKLAR DEMEK NE ANLAMA GELİYOR KİM BİZİ KORKUTACAKvolcanno1 yazdı:-konsantıre olmak cok önemli beynindeki süpeleri kenarı at ve duygusal hiç bir şey düşünme duyguların enerjini % 80 90 azalmasını saglar yani enerji akışını engeller.
-sessiz bir yerde çalış.
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Boş ver uri geller ı o yapamıyor diye bizde mi yapamıyacaz sen dosdoğru yoluna devam et.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Eğer içinde bir şüphe duyuyorsan internette bu işin gerçekliği hakkında binlerce video var.Onları izle şüpheni azaltacağından eminim bende öyle yapmıştım.Hatta istersen bi tane video sayesinde bu işteki şüphem kayboldu.İstersen sana o videonun linkini verebilirim.Başka alternatif olarak bu işle ilgili bir sürü yazı makale bilimsel açıklama ve görüş var.Onları okuyabilirsin.Kitapçılarda bir sürü kitap var ve kitabın ilk 3 sayfasının okunması bile şüpheyi azaltıyo.Yani kısaca bi özetlersek şüpheni gidermek için her türlü kaynaktan yararlanabilirsin.Seninde dediğin gibi %100 inanmak şart.
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
Buda üstte bahsettiğim videonun linki umarım faydası olur.
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
Buda üstte bahsettiğim videonun linki umarım faydası olur.
-