Birkac Sorum Var
Moderatör: Sai
-
Birkac Sorum Var
arkadaslar ben telekineziye cok oncelerden baslamıstım daha ılk basladıgım gun psi wheel dondurmustum
hatta acaba nefesımden mı donuyor dıye 2-3 metre uzaktanda dondurmustum ve donmustu
bi gun sınava calısırsın test sorularını telekinezi ile yapmaya calıstım 5 şıklı test sorularını %90 2 şıkka ındırebıldım
gerısı ıcınden gelenı soyledım ve 10 soruda 2 yanlısım cıktı (sonra denemeler yapmadım bırakmıstım)
1-)Testlerde nasıl %100 basarı saglarım 1 şıkka ındırebılırım
2-)Bazı zaman cok kızıyorum ve cok sıddetlı sekılde ofkelenıyorum (normalde sakın ofkesıne sahıp cıkan bırıyım)
Bu ofke anında bana zarar veren kısıye vurmak ıstıyorum ama ona zarar vermek ıstemıyorum bu yuzden sag sola vuruyorum.Bu vurma sıralarında ıcımde sankı cok guclu bırı var gıbı gelıyor onu zor kontrol edıyorum .Anlatması zor ama ıcımdekı gucu serbest bıraktıgımda cok kotu guc yayılıcak gıbı gelıyor . Sizce bu gucu acıga bırakmalımıyım .
[(Ornek; Cok kucukken babamla sakalasıyorduk.Benı yere dusurdu buna asırı derecede kızdım bıde gulunce o dedıgım ıcımdekı guc acıga cıktı gıbı bısı oldu.yerden kalktım . Fark ettıgım bısı vardı hareketlerımı ben kontrol edemıyordum sadece ızlıyordum . Sonra babamın ustune yurudum ve babam benı ıttırmeye calıstı hepsınden sıyrıldım tabı babam bana gercekten vurmak ıstemedıgı ıcın yavas sakasına vuruyodu nese hepsınden sıyrıldım ve babamın gozunun ortasına yumruk attım ama bunu ben ıstemıyordum vucudum kendı hareket edıyodu . Sasırdım kaldım aıleme acıklamadım tabı sızce bu nasıl bısı olabılır )](Ozellıkle buna bı cevap arıyorum)
Yazım Uzun Oldu Kusura Bakmayın
hatta acaba nefesımden mı donuyor dıye 2-3 metre uzaktanda dondurmustum ve donmustu
bi gun sınava calısırsın test sorularını telekinezi ile yapmaya calıstım 5 şıklı test sorularını %90 2 şıkka ındırebıldım
gerısı ıcınden gelenı soyledım ve 10 soruda 2 yanlısım cıktı (sonra denemeler yapmadım bırakmıstım)
1-)Testlerde nasıl %100 basarı saglarım 1 şıkka ındırebılırım
2-)Bazı zaman cok kızıyorum ve cok sıddetlı sekılde ofkelenıyorum (normalde sakın ofkesıne sahıp cıkan bırıyım)
Bu ofke anında bana zarar veren kısıye vurmak ıstıyorum ama ona zarar vermek ıstemıyorum bu yuzden sag sola vuruyorum.Bu vurma sıralarında ıcımde sankı cok guclu bırı var gıbı gelıyor onu zor kontrol edıyorum .Anlatması zor ama ıcımdekı gucu serbest bıraktıgımda cok kotu guc yayılıcak gıbı gelıyor . Sizce bu gucu acıga bırakmalımıyım .
[(Ornek; Cok kucukken babamla sakalasıyorduk.Benı yere dusurdu buna asırı derecede kızdım bıde gulunce o dedıgım ıcımdekı guc acıga cıktı gıbı bısı oldu.yerden kalktım . Fark ettıgım bısı vardı hareketlerımı ben kontrol edemıyordum sadece ızlıyordum . Sonra babamın ustune yurudum ve babam benı ıttırmeye calıstı hepsınden sıyrıldım tabı babam bana gercekten vurmak ıstemedıgı ıcın yavas sakasına vuruyodu nese hepsınden sıyrıldım ve babamın gozunun ortasına yumruk attım ama bunu ben ıstemıyordum vucudum kendı hareket edıyodu . Sasırdım kaldım aıleme acıklamadım tabı sızce bu nasıl bısı olabılır )](Ozellıkle buna bı cevap arıyorum)
Yazım Uzun Oldu Kusura Bakmayın
- fenomen
- Yönetici
Re: Birkac Sorum Var
belki bedeninde cin vardi
tek sikka indirmek istiyorsan kartlarla cok calisman bide asla mantiga yol vermemen gerekir.ik baslarda bunu ayird edemiyicen dogrusu hangisi mantik hangisi hiss ama zamanla basaracagindan eminim.hadi iyi calismalar

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ibrahimduygulu
fenomen kardeşime katılıyorum...

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
Hepinize cevaplar icin sagolun kartlarla calısma yaparım hangı kartlarla yapıyım ?
Ornek iskambıl kartları olabilirmi ?
Ornek iskambıl kartları olabilirmi ?
- ibrahimduygulu
fenomen kardeşim adına söyleyim 5 tane iskambil kağıdı bi tanesi resimli olsun... gerisini biliyosundur... istersen iskambil kağıtlarını çoğaltabilirsin
hadi kendine iyib ak ..

-
Cevabın ıcın cok saol denemelere baslıcam
- ibrahimduygulu
rica ederim herzaman arkadaşım...
- Lúthien
Öss de falan kullanabilirmiyiz acaba telekineziyi?

Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
- ibrahimduygulu
öss yi bilmem ama yazılıya girmiştik algoritma ve programlama yazılısına yazılıya çalışırken sorunun bi tanesine hiç çalışmamıştım o soruda çıktı göz ucuyla bakmıştım soruda biraz karışıktı yazılıda sadece o kalmıştı yapmadığım gözümü kapattım konsantre oldum sorunun aklıma geleni yazdım yazılıdan çıktım baktım soruyu doğru yapmışım
örnek verdim ...

-