noluyo lan bana :D
Moderatör: Sai
- furkanunal14
noluyo lan bana :D
arkadaşlar ben telekineziye başlayalı yıllar oldu ve 11 yaşında başladım işte 11 yaşında dersteydik fen işliyoduk hocanın masasında plastik bardak vardı yoğunlaştım kenardaydı bardak yere düşmesinmi ozaman pencere filan kapalı bir arkadaşım gördü hayretle bana baktı şimdi psi-wheel pipet falan derken profesyönelleşmeye adım atıyorum telekinezi yeteneği varmıdır bir yaz boyunca kolum çıktığı için biraz ara verdim şimdi iyiyim işte profosyönelleşmeye adım atıyorum sizce telekinezi yeteneğim varmıdır benim telekineziye ilgim 8-9 yaşında başladı ama telekinezinin ne olduğunu bilmiyordum lütfen cevap verin 

telekinezi içinde yeterki onu açığa çıkart
- ibrahimduygulu
Re: noluyo lan bana :D
sitede bunu görebilirsin arkadaşım bunların cevapları var...evet telekinezi yeteneğin var...saolasın
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Amethyst
furkan burdada mı sen -.-"furkanunal14 yazdı:arkadaşlar ben telekineziye başlayalı yıllar oldu ve 11 yaşında başladım işte 11 yaşında dersteydik fen işliyoduk hocanın masasında plastik bardak vardı yoğunlaştım kenardaydı bardak yere düşmesinmi ozaman pencere filan kapalı bir arkadaşım gördü hayretle bana baktı şimdi psi-wheel pipet falan derken profesyönelleşmeye adım atıyorum telekinezi yeteneği varmıdır bir yaz boyunca kolum çıktığı için biraz ara verdim şimdi iyiyim işte profosyönelleşmeye adım atıyorum sizce telekinezi yeteneğim varmıdır benim telekineziye ilgim 8-9 yaşında başladı ama telekinezinin ne olduğunu bilmiyordum lütfen cevap verin
beyler bu arkadaşımız 13 yada 14 yaşlarında (bunu küçümsemek için söylemiyorum) heroes filminden fırlama bi çocuktur.. kendine has sevimliliği var fakat gerçekten insanı sıkanda bir yapısı var. Mesela eliniz ile gözünüzü kaşırken sanki çift görür gibi olursunuz yada optik mausenin altındaki ışık bazen mauseyi kıpırdatmasanızda yanar. Kardeşimiz bunları yetenek sanıp psisik olma yolunda ilerleyenler birisi. diğer siteden insanları bunalttığı için banlanmıştı defalarca yeniden üyelik alıp yeniden banlanmıştı.. ben uyarayım dedim çok abartılı ve uyduruk başlıklar açtığını gördüğüm için.. psisik bir siteden atılıp buraya gelmiş kardeşim. rahatsızlık vermediği sürece sorun değil zaten. geldiği sitenin adını vermek istemiyorum reklama girmesin.
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- rapPRENS
hehehe inanamıyorum yaa furkanAmethyst yazdı:furkan burdada mı sen -.-"furkanunal14 yazdı:arkadaşlar ben telekineziye başlayalı yıllar oldu ve 11 yaşında başladım işte 11 yaşında dersteydik fen işliyoduk hocanın masasında plastik bardak vardı yoğunlaştım kenardaydı bardak yere düşmesinmi ozaman pencere filan kapalı bir arkadaşım gördü hayretle bana baktı şimdi psi-wheel pipet falan derken profesyönelleşmeye adım atıyorum telekinezi yeteneği varmıdır bir yaz boyunca kolum çıktığı için biraz ara verdim şimdi iyiyim işte profosyönelleşmeye adım atıyorum sizce telekinezi yeteneğim varmıdır benim telekineziye ilgim 8-9 yaşında başladı ama telekinezinin ne olduğunu bilmiyordum lütfen cevap verin
beyler bu arkadaşımız 13 yada 14 yaşlarında (bunu küçümsemek için söylemiyorum) heroes filminden fırlama bi çocuktur.. kendine has sevimliliği var fakat gerçekten insanı sıkanda bir yapısı var. Mesela eliniz ile gözünüzü kaşırken sanki çift görür gibi olursunuz yada optik mausenin altındaki ışık bazen mauseyi kıpırdatmasanızda yanar. Kardeşimiz bunları yetenek sanıp psisik olma yolunda ilerleyenler birisi. diğer siteden insanları bunalttığı için banlanmıştı defalarca yeniden üyelik alıp yeniden banlanmıştı.. ben uyarayım dedim çok abartılı ve uyduruk başlıklar açtığını gördüğüm için.. psisik bir siteden atılıp buraya gelmiş kardeşim. rahatsızlık vermediği sürece sorun değil zaten. geldiği sitenin adını vermek istemiyorum reklama girmesin.

evet evet seninde yetenegin var
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- fenomen
- Yönetici
sitenizin adini bana ozelden yaza bilirmisin?
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-