PAROLA PAROLA nereye kadar?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
PAROLA PAROLA nereye kadar?
arkadaşlar forum hiç açıklayıcı değil ve karışık. keşfetmeye çalıştığımdada önüme bi parola engelidir çıktı gitmiyor. sinir oldum. burada hala durup çözüm arayışımın sebebi ilgimin hala konuya sürmesi ve ing ye göre anadil ile daha hızlı ilerlemem. yetkililer bu parola hakkında arattığımdada bir sonuç çıkmıyor.
bu sayfa bir grup kendilerini tanıyan insanların forumumu ki buraya bir parola konuması ihtiyaç olmuş ? öyle değilse benim gibi yeni gelen bir üyenin parolayı nasıl edineceği hakkında bir bilgilendirme neden yapılmamış acil cevap. şimdiden teşekkür ederim.
bu sayfa bir grup kendilerini tanıyan insanların forumumu ki buraya bir parola konuması ihtiyaç olmuş ? öyle değilse benim gibi yeni gelen bir üyenin parolayı nasıl edineceği hakkında bir bilgilendirme neden yapılmamış acil cevap. şimdiden teşekkür ederim.
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: PAROLA PAROLA nereye kadar?
sanırım forumu iyi incelememişsiniz. buyrun :
https://telekinezi.com.tr/duyuru-ve-haberle ... t2446.html
sadece element kontrolü grubu için parola var. diğer yerlere girebilirsiniz. rastgele herkese şifreyi veremem değil mi ?
https://telekinezi.com.tr/duyuru-ve-haberle ... t2446.html
sadece element kontrolü grubu için parola var. diğer yerlere girebilirsiniz. rastgele herkese şifreyi veremem değil mi ?
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- Eddoras
- İletişim:
Herkesin girilmesi istenilseydi zaten parola konulmazdı ?
- kinetik_prens
gizli gizli!! hatta kitabı bile war araştır: Hermesçi Bilimlere Giriş
burda elementlerle ve birçok bilgiyle ilgili yazılar war bu kitapta yani
illa elemntlerle ilgileniosan zTn parolaya gerek yok :) hayat devam ediyor
bu konu geniş bi konu iki tane derse sığmaz
herkes özgür iradesini kullanır
bnm sölediğim kitabı bulursan içinde çalışmalar ve bi insanın parapsikolojik gelişiimini nasıl yapacaı bahsedilior ordaki imgelemle ilgili özellikle onları tamamlarsan iş tmmdır elementleri yoğunlaştırmayı fiziksel etkiyi oluşturmayı kendin yapabilene kadarki gelişimleri veriyor.
burda elementlerle ve birçok bilgiyle ilgili yazılar war bu kitapta yani
illa elemntlerle ilgileniosan zTn parolaya gerek yok :) hayat devam ediyor
bu konu geniş bi konu iki tane derse sığmaz
herkes özgür iradesini kullanır
bnm sölediğim kitabı bulursan içinde çalışmalar ve bi insanın parapsikolojik gelişiimini nasıl yapacaı bahsedilior ordaki imgelemle ilgili özellikle onları tamamlarsan iş tmmdır elementleri yoğunlaştırmayı fiziksel etkiyi oluşturmayı kendin yapabilene kadarki gelişimleri veriyor.
İmza Yhok.
- ScreamOfTheElements
o kitabın tek başına size hiçbir faydası olmayacak kinetik prens! neyse yol sizin yolunuz. bunu ilerki yıllarda kendiniz göreceksiniz zaten. iyi günler..
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- kinetik_prens
bir kitapsa araştırırım iki kitap olur. :D ne var ki sanki allah allah
cahil yerine koyma beni 7 yıldır bu konuyu araştırıyosan bende araştırmaya başladım işte hâlâ devam ediyorum
tek başına 1000 kitap olsa yine bi yararı warmı sanki?
ben öyle demek istemedim bu tartışma burda bitsin isteyen istediğini araştırıp yapar kendi çalışmalarını da.
evet yol benim düşünce benim fikir benim araştırmaların devam etmesinide ben yapacağım.
hayırlı öğlenler
cahil yerine koyma beni 7 yıldır bu konuyu araştırıyosan bende araştırmaya başladım işte hâlâ devam ediyorum
tek başına 1000 kitap olsa yine bi yararı warmı sanki?
ben öyle demek istemedim bu tartışma burda bitsin isteyen istediğini araştırıp yapar kendi çalışmalarını da.
evet yol benim düşünce benim fikir benim araştırmaların devam etmesinide ben yapacağım.
hayırlı öğlenler
İmza Yhok.
- **profesyonel**
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
ya kinetik prens bu kitabı heryerde tanıtma bu kitap misitizm konusunu taşıdığı için ve piyasada çok az bulunduğu için herkese yayma şu kitabı yoksa Türkiye piyasasında o kitap kalmıcak:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-