Bazen Yeri Hissetmiyorum

Moderatör: Sai

kaberdey94

Bazen Yeri Hissetmiyorum

Okunmamış mesaj gönderen kaberdey94 »

Bazen yatarken ya da uyurken sırtımın ya da ayaklarımın temas ettigi yeri hissetmiyorum. Bu olay genellikle sessiz ve kimsenin olmadıgı ortamlarda oluyor.
Acaba bu ne ile ilgili olabilir?
Kullanıcı avatarı
iynx

Re: Bazen Yeri Hissetmiyorum

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

bu bildin anlamda iq yu bskılayıp bizim yeteneklerimizin temelindeki olgu olan duygusal zekanı coşturduğun anlamına geliyor..
kaberdey94

Okunmamış mesaj gönderen kaberdey94 »

Daha da açarsak ?
Kullanıcı avatarı
iynx

şimdi bak, biz bu tip özelliklerimizi iq muz ön plandayken yapamayız.. bu yeteneklere odaklanabilmek için duygusal zekamızın daha ön planda olması gerekir.. (başlangıç için.) iq ise bildiğin anlamda duyu algılarımızdır.. örneğin gördüğünü yada duyduğunu hissederken iq devreye girer ve verileri yorumlar. ama sen veri leri hissetmemeye başladıysan o zamanlarda duygusal zekanı keşfetmeye başlamışsın demektir.. bu his kayıplarını kontrol etmeyi öğren.. bununla ilgilen..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadasim bu yetenek felan deyil :lol: Her seye de yetenek demiyin ya Allah askina.Siz yataga kanpeye nereye isterseniz uzandiginizda beneden uyumak istediyinizi dusunur ve budun organlarinizi hormonlarinizi ona uygunolarak nizamlar,yureyin atma tempini azaltir rahatlatir bedeni ve bu sebebden de beden uyusmaga baslar.Yani bedeni hiss etmeyiz bu da uyku damarini ise salar ve bilincimizi yitirib uyuruz.Bu da Allahin bir kudretidir.Eger boyle olmazsa bendende o kisimlarda cok kotu sonuclar veren yaralar olusur.Uyurken bi saga bi sola donmeniz de buna dahil.Bunu Kuran ayetinde de bulmak mumkun.Zaten bilim neyi bluoyrsa Kuranda mevcut.Haliyle Avrupalilara sisiyor az kala patliyicaklar. :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

güzel kardeşim, zaten genelde psişik uyuşturucu ile psişik deneyim yaşayanlarda bunu kullanır.. yada yoğun trans durumundakiler..
fbatumi

Okunmamış mesaj gönderen fbatumi »

bendede oluo ama farklı bazen boşluğa düşüyormuş gibi oluyorum :D
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

cok basit vucudun uyurken beynin ve bazi duyularin uyanik kalmis