Bazen Yeri Hissetmiyorum
Moderatör: Sai
-
Bazen Yeri Hissetmiyorum
Bazen yatarken ya da uyurken sırtımın ya da ayaklarımın temas ettigi yeri hissetmiyorum. Bu olay genellikle sessiz ve kimsenin olmadıgı ortamlarda oluyor.
Acaba bu ne ile ilgili olabilir?
Acaba bu ne ile ilgili olabilir?
- iynx
Re: Bazen Yeri Hissetmiyorum
bu bildin anlamda iq yu bskılayıp bizim yeteneklerimizin temelindeki olgu olan duygusal zekanı coşturduğun anlamına geliyor..
- iynx
şimdi bak, biz bu tip özelliklerimizi iq muz ön plandayken yapamayız.. bu yeteneklere odaklanabilmek için duygusal zekamızın daha ön planda olması gerekir.. (başlangıç için.) iq ise bildiğin anlamda duyu algılarımızdır.. örneğin gördüğünü yada duyduğunu hissederken iq devreye girer ve verileri yorumlar. ama sen veri leri hissetmemeye başladıysan o zamanlarda duygusal zekanı keşfetmeye başlamışsın demektir.. bu his kayıplarını kontrol etmeyi öğren.. bununla ilgilen..
- fenomen
- Yönetici
Arkadasim bu yetenek felan deyil
Her seye de yetenek demiyin ya Allah askina.Siz yataga kanpeye nereye isterseniz uzandiginizda beneden uyumak istediyinizi dusunur ve budun organlarinizi hormonlarinizi ona uygunolarak nizamlar,yureyin atma tempini azaltir rahatlatir bedeni ve bu sebebden de beden uyusmaga baslar.Yani bedeni hiss etmeyiz bu da uyku damarini ise salar ve bilincimizi yitirib uyuruz.Bu da Allahin bir kudretidir.Eger boyle olmazsa bendende o kisimlarda cok kotu sonuclar veren yaralar olusur.Uyurken bi saga bi sola donmeniz de buna dahil.Bunu Kuran ayetinde de bulmak mumkun.Zaten bilim neyi bluoyrsa Kuranda mevcut.Haliyle Avrupalilara sisiyor az kala patliyicaklar.

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
güzel kardeşim, zaten genelde psişik uyuşturucu ile psişik deneyim yaşayanlarda bunu kullanır.. yada yoğun trans durumundakiler..
-
bendede oluo ama farklı bazen boşluğa düşüyormuş gibi oluyorum :D
cok basit vucudun uyurken beynin ve bazi duyularin uyanik kalmis
-