Yeni Başladım Ne oldu anlamadım!!???=?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
Yeni Başladım Ne oldu anlamadım!!???=?
ben bu işe bugün başladı biraz bakındım psi wheel denedim çakra açtım meditasyon denedim kapak çalışmasını yapamadım ama kapak yerine priz deliğini deneyerek yaptım etrafım kararmaya aydınlanmaya başladı sizce bu ne demek yanlışım mı var yoksa doğru mu gidiyorum???
Not: Kapak çalışmasında priz kullanmamın nedeni yalnızca odaklanmamı test etmek içindi yoksa farklı oyuklu cisimlerlede denedim hepsinde etrafım karardı
Not: Kapak çalışmasında priz kullanmamın nedeni yalnızca odaklanmamı test etmek içindi yoksa farklı oyuklu cisimlerlede denedim hepsinde etrafım karardı
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yeni Başladım Ne oldu anlamadım!!???=?
etrafının kararmasının telekineziyle alakası yok öyle uzun süre aynı noktaya bakan herkezde olur kapaktaki amaç uzun süre dikkatin dağılmadan bakmaya çalışmak
pixies forever <3<3
- degre1
evet odaklanınca öle oluyor bendede oldu
- whaki
yeni basladigin icin suan baya heycanlisindir belki ileri zamanlarda hevesini kaybedebilirsin, benden sana bi tavsiye, eger 1-2 ay ole oyalancaksan telekineziyle hic baslama derim, cok kisi gordum bu sitede, hepside 1-2 ay boyunca konulara yorum yaptilar, sorular sordular, sonra bi baktim sesleri soluklari kesildi. Snde onlar gibi olcaksan hic baslama derim.
Yok ben kararliyim diyosan sana yapman gerekeni soliyim, hergun duzenli calis. Gunde en az 15-20 dk psi wheel yap, 1 saat kapak calismasi yap, psi ball da yap. bunlardan en yararlisi hangisi dersen kapak calismasi derim, ama kapak calismasini hergun mutlaka yap, 1 ay sonra kendi enerjine inanamicaksin. 1 ay boyunca sadece kapak calismasi yap, 1 ay sonra cisimleri ittirip cekebilirsin.
Yok ben kararliyim diyosan sana yapman gerekeni soliyim, hergun duzenli calis. Gunde en az 15-20 dk psi wheel yap, 1 saat kapak calismasi yap, psi ball da yap. bunlardan en yararlisi hangisi dersen kapak calismasi derim, ama kapak calismasini hergun mutlaka yap, 1 ay sonra kendi enerjine inanamicaksin. 1 ay boyunca sadece kapak calismasi yap, 1 ay sonra cisimleri ittirip cekebilirsin.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
tamamen katılıyorum, 1 ay her gün,gün de 1 saat kapak çalış,istersen sonra hiç kapak çalışma o enerji sana bi ömür yeter.ben 1.5 sene olacak telekineziyle uğraşalı,sadece 1 ay kapak çalıştım düzenli ve haala gözlerimdeki enerji gitmedi yok olmadı,sadece bakarak psi wheel ve pipeti hareket ettirebiliryorum.çalışın arkadaşlar,bizi çalışmak kurtarır=))whaki yazdı:yeni basladigin icin suan baya heycanlisindir belki ileri zamanlarda hevesini kaybedebilirsin, benden sana bi tavsiye, eger 1-2 ay ole oyalancaksan telekineziyle hic baslama derim, cok kisi gordum bu sitede, hepside 1-2 ay boyunca konulara yorum yaptilar, sorular sordular, sonra bi baktim sesleri soluklari kesildi. Snde onlar gibi olcaksan hic baslama derim.
-
Yeni başladım Ne oldu anlamadım???
boş ver anlatsakda anlamassın xD
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- whaki
haha oda guzel :Dcriminal_1994 yazdı:Yeni başladım Ne oldu anlamadım???
saol optimist_21 beni onayladigin icin ^^
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yeni Kullanıcı
arkadaşım neden eziyorsun sen de yeni başladığında benim gibi şeyler yaşamışsındır.criminal_1994 yazdı:Yeni başladım Ne oldu anlamadım???
Yönetici Düzenleme: Artistlik falan görmeyim birdaha.
- telekült
Çalışmalaa devamet fazla uzun sürmez kısa zamanda gelişmeler olur....
-