Herkes Elinden Geleni Yapsın ?
- gabrielgray
Herkes Elinden Geleni Yapsın ?
Selam arkadaşlar.. Size bir öneri ile geldim.
Sitedeki herkes elinden geldiğince telekinezi, hidrokinezi, pyrokinezi ne yapabiliyorsa yapıp kayıt edip foruma koysa da burda arşiv tarzında bir şey yaratmış olsak nasıl olur? Hem yeni gelenlere az da olsa örnek oluruz?
Sitedeki herkes elinden geldiğince telekinezi, hidrokinezi, pyrokinezi ne yapabiliyorsa yapıp kayıt edip foruma koysa da burda arşiv tarzında bir şey yaratmış olsak nasıl olur? Hem yeni gelenlere az da olsa örnek oluruz?
- stbaba
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Herkes Elinden Geleni Yapsın ?
kardeşim çok ii bir noktaya değinmişssin ...
ama bırak paylaşmayı girişimde bulunmama rağmen element kontrol grubuna giremiyorum...ve üzüldüm açıkcası...
evet dediğin gibi ciddi bi şekilde bu konuyla ilgilenenler buraya veya ayrı bir yerde bilgilermizi paylaşırsak güzel şeyler ortaya koyabiliriz.
saygılar.
ama bırak paylaşmayı girişimde bulunmama rağmen element kontrol grubuna giremiyorum...ve üzüldüm açıkcası...
evet dediğin gibi ciddi bi şekilde bu konuyla ilgilenenler buraya veya ayrı bir yerde bilgilermizi paylaşırsak güzel şeyler ortaya koyabiliriz.
saygılar.
- kinetik_prens
Video anlamında mı söylüyorsunuz?
Eğer telekinezi ve benzeri şeylere başlarsam telefondan çekip koyarım.
Ama videolar çeşitli olsun bence full psi-wheel olmasın :D
Eğer telekinezi ve benzeri şeylere başlarsam telefondan çekip koyarım.
Ama videolar çeşitli olsun bence full psi-wheel olmasın :D
İmza Yhok.
- gabrielgray
Evet video kardeşim.
Aynı olması pek iyi olmaz ama ilerleyebilmiş olanlar bütün yapabildikleri hakkında video çekseler güzel olur. Kaşık bükme mesela.. Veya kibriti oynatmak, kapak çalışması vs.
Aynı olması pek iyi olmaz ama ilerleyebilmiş olanlar bütün yapabildikleri hakkında video çekseler güzel olur. Kaşık bükme mesela.. Veya kibriti oynatmak, kapak çalışması vs.
- telekült
arkadaşlar video işi çok iyi olur yayınlayana ve ileyene moral ve motivasyon sağlar...
ama videolara bir imza atalım mutlaka herkez videonun içerisinde kullanıcı adı yazan bir kağıt bulundursun veya işaret bıraksın hem videonun sahte olmadığını anlarız hemde bir videoyu birkaç kişi kullanmaz mesala ben çevirdiğim kağıtın üzerine TELEKÜLT yazıyorum benim imzam bu, kolaygelsin
ama videolara bir imza atalım mutlaka herkez videonun içerisinde kullanıcı adı yazan bir kağıt bulundursun veya işaret bıraksın hem videonun sahte olmadığını anlarız hemde bir videoyu birkaç kişi kullanmaz mesala ben çevirdiğim kağıtın üzerine TELEKÜLT yazıyorum benim imzam bu, kolaygelsin
- gabrielgray
Çok Akıllıca :)
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
ben de wheel veya pipet videosu koyabilrim.pipeti istediğim kadar döndüremesem de,wheeli aralıksız istediğim kadar ve istediğim yöne döndürebiliyorum.bi kere 15-20 dk boyunca hiç durmadan 47 tur döndü.(4 ayda günde 1 saat çalışmayla) bir süre sonra başımın felaket bir şeklde ağrıması beni tuhaf bir şekilde mutlu etti nedense:)
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
BENCE DE ÇOK İYİ OLUR YENİ GELENLERDE İNANIP YAPARLAR
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-