Gözlerler Psi-Wheel yapmak.
Moderatör: Sai
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Gözlerler Psi-Wheel yapmak.
Merhaba arkadaşlar. Telekineziyi uzun süredir araştırıyorum ama wheel yapmaya 3 gün önce başladım. Tabi ilk gün hiçbir belirti yoktu. Ertesi gün 2-3 saat denedim öyle durdum dönmesini düşündüm anca biraz kıpırdama oldu. Bu sabah ise ellerimi kağıdın yanına koydum ve içimden dönmesini emrettim. Kağıda dön
dön! Diye emir verdim ve döndü gayet güzel. Ama fazla hızlı dönmüyor ve yönünü kontrol edemiyorum daha.
Genelde soldan sağa doğru dönüyor sonra duruyor tam aksi yöne dönüyor. Az öncede ellerimi çektim ve iki karış uzaklıktan gözlerimle kağıda baktım ve döneye başladı. Ama fazla değil 5 cm dönüyor duruyor sonra tekrar dönüyor kesik kesik.
Daha iki gün önce bu işi yapanları hayranlıkla izlerken şu an bende gerçekleştirebiliyorum diye çok mutluyum. Yakında belki bir video çekip internet koyarım.
Şimdi size sorum
Bu wheel olayını nasıl geliştirebilirim?
Yönleri nasıl kendim kontrol edebilirim?
Hızlı dönmesini nasıl sağlarım?
Ve gözlerimle nasıl döndürebiliyorum?
dön! Diye emir verdim ve döndü gayet güzel. Ama fazla hızlı dönmüyor ve yönünü kontrol edemiyorum daha.
Genelde soldan sağa doğru dönüyor sonra duruyor tam aksi yöne dönüyor. Az öncede ellerimi çektim ve iki karış uzaklıktan gözlerimle kağıda baktım ve döneye başladı. Ama fazla değil 5 cm dönüyor duruyor sonra tekrar dönüyor kesik kesik.
Daha iki gün önce bu işi yapanları hayranlıkla izlerken şu an bende gerçekleştirebiliyorum diye çok mutluyum. Yakında belki bir video çekip internet koyarım.
Şimdi size sorum
Bu wheel olayını nasıl geliştirebilirim?
Yönleri nasıl kendim kontrol edebilirim?
Hızlı dönmesini nasıl sağlarım?
Ve gözlerimle nasıl döndürebiliyorum?
En son Kuzey* tarafından 02 Ara, 19:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- gabrielgray
Re: Gözlerler Spi-Wheel yapmak.
1. 2. ve 3. sorunun cevabı: Zaman.
Zamanla enerjini kontrol edip yönlendirebileceğinden; wheeli hangi yöne, ne hızda döndürebileceğini bilinçli olarak yapabileceksin.
4 sorunun cevabı: Psi wheelde ilerledikçe ellerini kullanmadan uzaktan bakarak döndürebilirsin. Bunu 2.gününde yapabilmene sevindim kardeşim. Daha da geliştirip odanın bir köşesinden döndürebildiğinde psi wheel senin için çocuk oyuncağından farksız olacak. Ama bu gelişme sürecini aceleye alma, ağırdan ağırdan ama düzenli bir şekilde devam et.
Tebrikler :)
Zamanla enerjini kontrol edip yönlendirebileceğinden; wheeli hangi yöne, ne hızda döndürebileceğini bilinçli olarak yapabileceksin.
4 sorunun cevabı: Psi wheelde ilerledikçe ellerini kullanmadan uzaktan bakarak döndürebilirsin. Bunu 2.gününde yapabilmene sevindim kardeşim. Daha da geliştirip odanın bir köşesinden döndürebildiğinde psi wheel senin için çocuk oyuncağından farksız olacak. Ama bu gelişme sürecini aceleye alma, ağırdan ağırdan ama düzenli bir şekilde devam et.
Tebrikler :)
- Kuzey*
Cevapların, anlatımın ve tebriğin için teşekkür ediyorm. =)
Birde bana kağıt katlamayı biri anlatabilirmi? Yaptığım kağıt çok dengesiz dryor. Videolarda görüyorm çok şık katlanmış kağıtlar var.
Birde bana kağıt katlamayı biri anlatabilirmi? Yaptığım kağıt çok dengesiz dryor. Videolarda görüyorm çok şık katlanmış kağıtlar var.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
KARE Bİ KAĞIT KES ikiye katla diğer iki kenarı da katla
pixies forever <3<3
- gabrielgray
10x10 cm bir kağıt kes. Tam yarısından katla. Baktığında dikdörtgen şeklinde olsun. Onu açıp yanından tekrar katla. Açtığında videolarda gördüğün gibi olacak :)
- Kuzey*
Bende o şekilde katlıyorum ama sağlam durmuyor ya. =D Bi videoda izlemiştim adam yıldız şeklinde katlamıştı. =D Neyse böyle idare ederim şimdilik, sağ olun yorumlar için.
- telekült
kardeş iki günde dödürmen gerçekten çok güzel ve hızlı bir gelişme.
2- Soruna cevap olarak tabiki zamanla olacak ama bunun için çalışmalar var Ben şöyle geliştirdim ilk önce dödürürken tamemen durdurmayı emrediyorum ve duruyor ,,tabi elini çekmeden bunu yapmak gerçekten zor,, durdurmayı kontrol altına alabilirsen bu sefer de diğer yöne çevirmeyi dene bu şekil hızlıca geliştirirsin
3- Hız olayı daha basit ama hergün çalış mutlaka hergün 30-40 dk çevirme yap birkere çevirmeye başladığında kesinlikle durma aalıksız 15 dk çevir biraz mola ver bidaha 15 dk çevir sabır edebilirsen bu 15 dk ları uzat artık sana kalmış... 2-3 hafta içinde hızlandığını göreceksin....
Aslında ilk önce hızlandırma çalışmaları yap sona yöne geç..... kolay gelsin
2- Soruna cevap olarak tabiki zamanla olacak ama bunun için çalışmalar var Ben şöyle geliştirdim ilk önce dödürürken tamemen durdurmayı emrediyorum ve duruyor ,,tabi elini çekmeden bunu yapmak gerçekten zor,, durdurmayı kontrol altına alabilirsen bu sefer de diğer yöne çevirmeyi dene bu şekil hızlıca geliştirirsin
3- Hız olayı daha basit ama hergün çalış mutlaka hergün 30-40 dk çevirme yap birkere çevirmeye başladığında kesinlikle durma aalıksız 15 dk çevir biraz mola ver bidaha 15 dk çevir sabır edebilirsen bu 15 dk ları uzat artık sana kalmış... 2-3 hafta içinde hızlandığını göreceksin....
Aslında ilk önce hızlandırma çalışmaları yap sona yöne geç..... kolay gelsin
- Kuzey*
Önerin için teşekkür ederim telekült. Dikkate alıp dediklerini yapacağıma emin olabilirsin. =)
-
- Kuzey*
Re: Gözlerler Psi-Wheel yapmak.
Düzelttim, sağ ol uyarın için.
-