Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirmiyim

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
VeryansıN
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirmiyim

Okunmamış mesaj gönderen VeryansıN »

Arkadaşlar ben telekineziye yeni başladım başlıktada belirttiğim gibi bana nereden nasıl başlamam gerektiğini yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..

ChatLaq
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirm

Okunmamış mesaj gönderen ChatLaq »

Kardeşim bende yeni başladım . Öğrendiğime göre ilk önce kapak çalışması. Önüne bi kapak al. Ortasındaki Noktaya konsantre ol. Kapağın kendi vicudunun bir parçası oldugunu dusun. Bunu 1 hafta boyunca aynı saatlerde yap. Sonra Psi-wheel dene biraz. ben 2 gün kapak çalışması yaptım. Sonra psi-wheel de 1 günde 30 tur falan döndürdüm. Bu arada kapak çalışması 10-15 dakika arası olacak :D . Ondan sonra kaşık bükmeyi dene. Ben biraz erken denedim ve azda olsa oldu. Bir ara resmini çeker koyarım...
ChatLaq
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen ChatLaq »

Kardeşim bende yeni başladım . Öğrendiğime göre ilk önce kapak çalışması. Önüne bi kapak al. Ortasındaki Noktaya konsantre ol. Kapağın kendi vicudunun bir parçası oldugunu dusun. Bunu 1 hafta boyunca aynı saatlerde yap. Sonra Psi-wheel dene biraz. ben 2 gün kapak çalışması yaptım. Sonra psi-wheel de 1 günde 30 tur falan döndürdüm. Bu arada kapak çalışması 10-15 dakika arası olacak :D . Ondan sonra kaşık bükmeyi dene. Ben biraz erken denedim ve azda olsa oldu. Bir ara resmini çeker koyarım...
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Kapak Çalışması İle Başla Bencede Konsantrasyon arttırmak için sonra neye karar verirsen onu yap mesele pryokinezi Aorakinezi hidrokinezi terrakenize vb. telekinezi yapmak istersen psi whell i 1 ay sonra her gün düzenli meditasyon pipet psiwhell böyle böyle 5-6 ay sonra (kişiden kişiye değişir) levitasyon sonrada zaten mecburen Başka bir kinezi yapmak isticeksin :)) ben Pryo ile uğraşmayı çok sevmeye başladım eteşi şekillendirmek oynatmak zefkli ama element ayrımı yapmazzan iyi olur..!