Yalıtımlı Ortamda Gerçekten Psi-Wheel Yapan Var Mı?
-
- Yeni Kullanıcı
Yalıtımlı Ortamda Gerçekten Psi-Wheel Yapan Var Mı?
Bu olay ilk başlarda bana saçma geldi ama sonralara doğru mantıklı olabileceğini anladım. Samimi olarak soruyorum gerçekten aranızda yalıtımlı ortamda psi-wheel yapabilen var mı? Çünkü yalıtımsız yerden nefesinizden dolayı bile dönebilir. Bende başladım ama arkadaşım daha önce 2 ay uğraştığını ve hiçbir işe yaramadığını söyledi.
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Yalıtımlı Ortamda Gerçekten Psi-Wheel Yapan Var Mı?
Öncelikle Merhaba .
Bİlmiyorum ..
Ama cidden Çok merak ediyorum Arkadaşlar lütfen Yardım edin .. Bende Yaptığımı zanlediyorum ama Güvenemiyorum Kendime .
Bİlmiyorum ..
Ama cidden Çok merak ediyorum Arkadaşlar lütfen Yardım edin .. Bende Yaptığımı zanlediyorum ama Güvenemiyorum Kendime .
- obsesif
- Yeni Kullanıcı
burun deliğinizden aldığınız nefes hatta 1 mt ötesindeki laptopunuzun fanı dahi haret ettiriyor. bence doğrusu üzerini kapatıp denemek bu taktirde hareket edecek olursa yaptım diyebilmek..
-
evet var dönüyor hatta bunu cam kavanozda ki bu yalıtımı sağlar.İş yapmaya gelince orası zaten kolay cok yapan var kavanozda %100 yalıtımda sonra yüksek hızda gordugum en iyi video bu: http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ tabi kolay birşey oldugunu dusunme kim bilir ne kadar uzmandır cunku anında hızla ceviriyor.
- _SuPeRNaTuRaL_
bu daha önce paylaşılmıştı video fake
-