Yeni Başladım

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Yeni Başladım

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim.. Telekineziye başlamış bulunmaktayım, araştırırken bu forumu buldum aslında fazla bir araştırma yapmadım ama az da olsa bişileri başarmış bulunmaktayım. Telekineziyle tanışmam abim sayesinde oldu diyebilirim daha önce de fenomen programı vardı tabi onu saymazsak. Cok uzatmak istemiyorum coğu insanı sıkar bu, herneyse psi whell ile başladım macerama ama bir türlü ısınamadım ve en ufak rüzgarda hareket etmesi nedeniyle pipete gectim ilk gün 90 derece cevirebildim. dün akşam ise sağlı sollu ilk defa oynattım. cok zevkliydi diyebilirim :) daha da geliştirmek istiyorum tabiki ustalardan yardım bekliyorum. Örneğin enejimiz elimizden pipete giderken hangi renkte sembolize etmeliyiz? Pipeti çevirirken ellerimi oynatma gereği duyuyorum doğru mu yapıyorum? Pipeti cok fazla olmasa da kontrollü olarak cevirebildiğime inanıyorum acaba bundan sonraki adımım ne olmalı, hangi tekniği uygulamalıyım?.. Şimdiden teşekkür ederim.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yeni Başladım

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

psi wheelle uğraşmamakta hata yapmışsın aslında rüzgar önemli değil merak etme mevcut olan rüzgarın 60 tur döndürdüğünü hatırlamıyorum ben:) ilerledikçe rüzgarın etkisi olmadığını anlayacaksın psi-wheel çalış sonra başka teknikler veririz sana yalnız istediğin yöne döndürüceksin sonra gözünle ve sonra odanın öteki ucundan çevirmedikçe diğer etkinliklere geçme ama yinede psi-wheel i bırakma:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
batght1905

Okunmamış mesaj gönderen batght1905 »

Arkadaşım şu kağıt döndürmeyi kavanozla normal döndürme arasnda ne fark var eğerki beyin gücü diyorsanız onu döndürün kağıtı bir kariş havaya kaldır herhangi bir cismi hareket ettir
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

**profesyonel** yazdı:psi wheelle uğraşmamakta hata yapmışsın aslında rüzgar önemli değil merak etme mevcut olan rüzgarın 60 tur döndürdüğünü hatırlamıyorum ben:) ilerledikçe rüzgarın etkisi olmadığını anlayacaksın psi-wheel çalış sonra başka teknikler veririz sana yalnız istediğin yöne döndürüceksin sonra gözünle ve sonra odanın öteki ucundan çevirmedikçe diğer etkinliklere geçme ama yinede psi-wheel i bırakma:)

teşekkür ederim. psi wheel den devam ediyorum o zaman.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

beyin gücünün iletilebilmesi için hava gereklidir ve camda beyin sinyallerine yalıtkandır kavanozla kapattığında havayla bağlantısı kesilir ve camdan dolayı beyin sinyali iletilmediği için cam kavanozda psi-wheel yapan kimseyide görmedim

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

levitasyonda bir anda olacak iş değildir bir karış havaya kaldırılacak bunun için disiplinli bir çalışma gerekiyrki ben zaten levitasyonla değil telekineziyle ilgilenmenizi öğrenirim telekinezide yeterince ilerlemeden levitasyona geçmeyin...
batght1905

Arkadşım gir youtube ye yaz oraya telekinezi bak bakım kavanozun içinde çeviriomu çeviremiyomu adam elini bır sıkıyor motor takmştan daha hızlı dönüyor kağıt o nasl yapıor bna anlat
batght1905

Döndürdüm en sonunda artk sessiz ortamda arada bakmasam bile elimde olan enerji kağıdı döndürüo çk mükemmel bşi şimdi ne yapmam gerekio