Arkadaşlar ben psi wheel e çok iyi hakimim video yollayabilirim , Yani nasıl sekılde olursa olsun hatta yukarı assagı oynatabiliorum bile ... Video upload edebilirim yani cok iyiyim , Fahat kavanoz bardak vb kapatınca uzerıne tıkyok neden :S
Birde ben psi whell kurdugum gibi donmeye basliyor hemen :D Sonra kontrol altına alabiliyorum saga sola onytıyorum ama uzerınden kagıdı alana kadar donuyor ... Durduramıyorum :S koydugum gibi donuyor neden :S
yardımlarınız için cok tesk ederim .... ( simdiden )
Kavanoz bardak vb içi PSİ_WHELL
Moderatör: Sai
-
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Kavanoz bardak vb içi PSİ_WHELL
Peki Hiç bir şey yapmadan denedin mi sadece önünde psi whell var ellerinin psi whelle hiç bir alakası yok ken döndürmeyi denedin mi sadece gözlerinle psi whell e odaklanarak bütün gücünü beynindeki gücünü gözlerine aktarıp gözlerinle döndürmeyi denedin mi ?
- jargon
Demek ki O Kadar İyi Değilsin Kavanoz İçinde Çalışmalarını Sürdür İnanırsan Başarırsın
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
aslında kavanoz içinde psi-wheel olacağına pek inanmıyorum arkadaşlar çünkü cam elektrik yalıtkanıdır ve beyin sinyallerinide geçirmez büyük oranla tam kesin değil ama zayıflattığı anlaşılıyor parapsikolojik araştırmalardan sonuç almadan veya biz bunu denemeden veya çok çalışmadan bilemeyiz
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
cevaplarınız için teşekkür ederim çalışıcam yapmaya...
-