Boşluk hissi
Moderatör: Sai
-
Boşluk hissi
Son zamanlarda birdenbire kendimi sanki boşlukta düşermiş gibi hissediorum.Rüyada bir yerden aşağı düşerken hissi veriyor.Sizce bu ne olabilir?
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Boşluk hissi
bu zaten çok rastlanan bir rüyadır belirli sebeplerden dolayı meydana gelmiş olabilir telekineziyle bir bağlantısı yoktur...
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Börü Eeren
- Yeni Kullanıcı
Bende o, uyumak için yatağa yattığımda öyle boş boş bakarken olur genelde. En eski ataların ağaçta uyurken düşmelerinde hissettikleri korkunun kalıtım yoluyla bugünlere kadar ulaşması olduğunu duymuşdum bunun. Ama ben de bilemiyorum tabi.
Börü Eeren - Kurt Ruhu
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
olabilir boyutlar arası yolculukta zihinin ne tür bir his içine girdiği ve ne tür halisilasyonlar veya yanıltmacalar gördüğü henüz bilinmiyor o yüzden olabilir:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
ya rüyada diil reelde yaşıorm bunu :Dsanki rüyada düşüyormuş gibi oluyor demek istedim bunları
-
Bende genelde boşluğa değilde belli cisimlere düşüyorum, örneğin bir rüyamda evimiz 4. katta ben balkondan aşağıya atlıyorum... :) ardından bu sabah gördüğüm rüyada çok güzeldi. Bir kaç tanımadığım kişi ile ve bisikletlerimizle sürat yapıyorduk, ben dikkatimi kaybedip duvara çarpıyorum.. işte o his'te düşme hissi gibi oluyor.. :) mutlaka cisimler görüyorsundur fakat sabah kalktığında hatırlamıyorsundur... Sebebi ise ruhun bedeninden ayrılırken sıkışma esnasında o olayın gerçekleştiğine dair birşeyler okumuştum hayırlısı :)
-
Ben anlatamadım heralde.Dersteyim ve not alıyorum birdenbire o rüyada düşme gibi bir şey hissediyorum sanki boşluktayım astralle ilgili bir durum heralde ve bugün en az 10 defa yaşadım o hissi.
-
Dean o herkezde olan birşey sen anlatamadın deil .... Mesela düşer gibi olunca kalbin hızlanıyor ve birde hopluosun dimi :) ?
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Gerçekten garip bir duygu, rüyalarımı yarıda böler ve birdaha uyuyamam kolay kolay. Karanlık biyerden düşer gibi oluyorum ve birden nefes nefese ve yorgun bir şekilde yatağımda uyanıyorum. Ayda bir olur bana bu durum.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
-