enerji uyumlaması ?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Psisik67

enerji uyumlaması ?

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

selam arkadaşlar ben enerji uyumlaması diye birşey okudum internetten araştırdım ama bi kaç siteye girdim uzun uzun yazmışlar okudum hiçbişey anlamadım içinde hiç bilmediğim bir çok kelime var bu sitede enerji uyumlamalarını bilen birileri varsa yorum olarak yazabilir özetleyebilir ve bişey daha sorucam bu enerjilerin cinlerden geldiğini ve eerji uyumlamalarına başlarken istediği bilgilerin bu varlıkların bize bağlanmaları için olduunu yazmıştı biri bu sitede o doğru mu acaba?

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: enerji uyumlaması ?

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

yanlış. cinler seni uyumlayamaz. uyumlama , ya da insiye dedikleri şey , içinde yatan parapsişik güçlerden birini , uzman bir kişinin evrende o güçle bağlantı kurarak açılan kanaldan size ulaştırmasıdır. yani sizi herhangi bir enerjiye uyumlayan. bu tür uygulamalar daha çok ezoterik öğretilerden verilir. örneğin hermesçilik , cadılık , druidzm , pisagorculuk , new-platonizm , kahinlik vb. fakat günümüzde bu ezoterik insiyelerin yanında ayrıca telekinezi , telepati , astral seyahat , aura , çakra ve şifa insiyasyonlarıda verilmektedir.

günümüzde en çok ilgi gören insiyasyon sistemleri : şifa sistemleri (reiki , agma , altın üçgen vb.) ve cadılıktır.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Woow... Daha psi wheeli zor dönderiyoruz millet cadilikla ugrasiyor :))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Sevgili Yalniz, bir enerjiye uyumlanırsan doğru kaynak tarafından çok yararını görürsün.Psi wheel filan uğraşmassın artık.Yani telekinezi içinde enerji uyumlaması var bazı yabancı kaynaklı sitelerde yapılıyor.Türk forumlarda bir kaç yerde gördüm ama uzaktan yapıldığı için bilemessin ne olduğunu kaynağın kim olduğunu.Scream demişki o varlıklar uyumlayamaz vs. sen o kanalı gormuyorsun ki sonucta o enerji aleminide gormuyorsun bilemeyiz ben genede şüpheliyim ama scream dediklerinin gerçek olmasını bende isterim ama eğer ben haklıysam iş vahim.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Yalniz

Dogru biz görmüyoruz ama sanirsam senin demek istedigin...o varliklar tarafindanda uyumlanabiliriz.. Yani tehlikesini mi belirtmek istiyorsun? Benim icin cisim itebiliyim, voltaj falan düsürüyüm yeter :))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

criminal_1994

Ya anlatmak istediğim enerji nedir bana bunu açmanız lazım ama bu enerji cindede var yani benim emin olmam gerekn şey bana saf bir enerji gelicek yani kozmik evrenden bilincli bir varlıktan değil anlatabildimmi gelicekse allahtan gelsin okey ben bunu ispatlayan birisinden uyumlanmak isterim o kadar.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Yalniz

Kusura bakma ugrastirdim.. Haklisin..

criminal_1994

Kusurun yok.Ugrasmakmı bu tür konularla ugrasmıycazda napıcaz amacımızı gayemizi aramak kadar önemli ne olabilir ki.
Kullanıcı avatarı
Yalniz

:) Dogru..

Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

tmm saolun :)