Astral,Telekinezi,Levitasyon Vardır!!!!(Sade bu üçü değil)

Sonsuzhayat26

Astral,Telekinezi,Levitasyon Vardır!!!!(Sade bu üçü değil)

Okunmamış mesaj gönderen Sonsuzhayat26 »

Arkadaşlar genel olarak bu ayrı konular vardır.Telekinezi vardır.Ama insanlar bunu ya ilizyon olarak algılıyor ya da hemen bir hilesini bulmaya çalışıyorlar.Halbuki bilmiyorlar ki onun yaptığını ben neden yapamam.Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep insanları cahil,bilgisiz,ne bilirlerse ondan ayrılmayan kişiler... Bunların hepsi bilmedikleri şeyler hakkında yorum yazıyorlar.Örneğin ''Ya yok böyle bir şey yalan hepsi kardeşim.Ben neden yapamıyorum'' veya ''Yalan böyle şeyler Dinde bu caizdir'' (: Ne alaka şimdi.Dinimiz İslam'dır.Onun yeri ayrıdır.İslam'ı bahane ederek veya onu kullanarak İnsanları soğutuyorsunuz.Dünya'da o yüzden bu doğal Güçleri kullananların sayısı azdır.İnanç yüzünden.Yorumu okuyanlar ''Aaa.. Bak böyle birşey yokmuş diyip geçiyorlar.Arkadaşlar bu ve bunun gibi şeyler vardır.Yanlızca Keşfedilemyi bekliyorlar.İnsan Max Beyninin %3'nü kullanıyor.
Eee geriye kalan %97 nerde?İşte geriye kalan %97 keşfedilmeyi bekliyen yeni şeylerdir.Sadece inanmayı bilirseniz bu %3'ü genişletebilirsiniz.Örneğin geçmişten örnekler vereyim.Galileo Galilei'yi hepimiz biliriz.Ve onun varsayımınıda.
Eskiden Dünya'nın düz olduğuna inanılırmış.Bir yerden sonra düşüleceğine inanarak olduğu yerlerden bir yere ayrılmazlarmış.Ama Galileo Galilei ne yapmış?
Korkularla yüzleşip binmiş gemiye ve Dünya'yı dolaşmış ve sonunda tekrar aynı yere gelmiş.Böylelikle Dünya'nın yuvarlak olduğunu anlamış.Bunun üzerine itirazlar olmuş ve Galileo Galilei idam edilmiş.Neden? Çünkü sözde Dünya düz!!
Daha sonra keşiflerle yuvarlak olunduğu anlaşılmış.Aynı olay bizdede geçerli.
Bence ileride insanlar telekineziyle işlerini yürütebilecek.Veya ne bilim Telepatiyle düşüncelerimiz okunacak ama Böyle olsa zor bir ortam olur:D
Astral Seyahatlerle yeni gezegen keşifleri veya yeni boyut keşifleri olacak daha sonra teknolaji geliştiğinde o gezegene gidilmek istendiğinide gerçektende aynı yer olduğunu görecekler.Levitasyonla insanlar uçabilecek.Düşünebiliyor musunuz?Arabasız ortam ulaşımlar uçarak oluyor.Ne güzel.Belki bu Dünya haricinde başka gezegen veya galaksiler keşfedilecek.Bu yazdıklarımın hepsi çok uzun zamanlar için gerçekleşebilecek şeyler.Her insanda ileri görüş olmadığından böyle şeyler çok uzun zamanda oluyor.(Sadece cahil,bilgisizler için)Çok uzatmama gerek yok.Sadece böyle şeyler vardır.Ve var olamayada devam edecektir!Derseniz sen bunları yapıyormusun?Hayır ben henüz böyle şeyler yapamıyorum ama yapmak içinde gerekenden çok çabalıyorum.3 şey lazımdır.İNANÇ,SABIR,AZİM.

Kullanıcı avatarı
whaki

Re: Astral,Telekinezi,Levitasyon Vardır!!!!(Sade bu üçü deği

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Guzel bi yazi olmus ama bunlari bizde biliyoruz zaten :) Burda neden variz ? Cunku bizde inaniyoruz. Bu yaziya Telekinezi hakkinda ufak bi bilgi ekleyip etkin forum sitelerinde paylas bakalim, ne gibi tepkiler alacaksin, inananlarda olcak, sacmaliyosun diyenlerde, fakat bizim icin inananlar onemli ^^
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Whaki Son Sözü Koymuş Bence Ama Ben Telekineziyi değil Parapskikoloji ile İlgelinoyrum
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

iyide telekinezide parapsikolojinin alt dalı qnur ;)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch

Sonsuzhayat26

Okunmamış mesaj gönderen Sonsuzhayat26 »

Aynen doğru söylüyor.Yalnız ileride Parapsikoloji'Y, meslek düşünüyorsan,henüz Türkiye'de böyle bir üniversite açılmadı.Lüzum görmemişler.Yurt dışında belli başlı parapsikoloji üniversiteleri var ileride düşünüyorsan bu bölümü okumak anlıyacağın yurt dışına gitmelisin.
l0nelines2

Okunmamış mesaj gönderen l0nelines2 »

düşünsenize levitasyonda insanlar uçarken konsantrasyonu kaybedip 100 m den düşüyolar aşağıya (:
havada falan çarpışıolar :)
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
Kullanıcı avatarı
yolcu37

Okunmamış mesaj gönderen yolcu37 »

emniyet için düşerken şişmeler falan açılır :D
Tuttum resmini indirdim duvardan,duvar ağlamaya başladı..
ubytfe

Okunmamış mesaj gönderen ubytfe »

bu işi yapabilen kim ?
muhto26261
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Astral,Telekinezi,Levitasyon Vardır!!!!(Sade bu üçü değil)

Okunmamış mesaj gönderen muhto26261 »

yapabilen