Yeni başladım fakat birkaç sorunum var

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
meteorman

Yeni başladım fakat birkaç sorunum var

Okunmamış mesaj gönderen meteorman »

merhabalar, ben yaklaşık 1 aydan beri telekinezi ile uğraşıyorum, şu ana kadar kaşık bükemedim, psi-wheel oynatamadım,fakat şöyle olaylar geçiyor başımdan, odamın ışığını,salonun ışığını, hatta bizim sınıfın ışıklarına yoğunlaştığım zaman söndürdüm. son birkaç haftadır ben bilgisayara girince monitörün rengi değişiyor,kararıyor. çok dikkatli bakıyorum ve pembeleşip bazen kapanıyor. bana ne gibi önerileriniz olabilir? ve ne gibi uyarılarınız?
İçimdeki duyguları dışarı yansıtamıyorum,içimde kalıyor. İçimde kalınca da kabız oluyorum,yapamıyorum.

Sonsuzhayat26

Re: Yeni başladım fakat birkaç sorunum var

Okunmamış mesaj gönderen Sonsuzhayat26 »

Arkadaşım öncelikle uzun süre ışığa baktığında gözde bozulmalar oluyor ve farklı renkler ortaya çıkıyor.Göz sorunu olabilir.2. yorumum ise bunlar grçek olduğunu düşünüyorum o zaman ise senin elektiokinezi yeteneğin olaabilir.Kendini fazla kaptırma.Öncelikle psi wheelden başla derim.Birde illa deniyece diyorsan güneş gözlüğüyle denmeni tavsiye ederim.Kesin sonuç alırsın.
Kullanıcı avatarı
deta
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen deta »

ya bende 5 ay önce başladım psi wheel çevirdim bi parça çok deil (diğer kaşıkla karşılaştırdığımda anca fark edilcek kadar) =) neyse bi ilişkim oldu bi ay ara verdim şimdi psi wheel 1 tur atmıyo bira oynuyo ama böyle işte ne yapıcam ?
Astral Acemisi xD
kadir800

Okunmamış mesaj gönderen kadir800 »

Bu güzel bir gelişme eğer bunları yapabiliyorsan,Lamba söndürebilme ve herhangi elektronik araca hükmedebilmek telekineziden önceki ve telekineziye en yakın basamaktır.İnanmaya başlamıssın demektir ve pes etmemen gerekir çalışmalarını sürdür.Elbet cevabını alırsın yakın zamanda.
Kullanıcı avatarı
meteorman

çok teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam çok sağolun :)
İçimdeki duyguları dışarı yansıtamıyorum,içimde kalıyor. İçimde kalınca da kabız oluyorum,yapamıyorum.

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

nasil yapiyorsun onu? :)) isigi kapama falan.. Yogunlasinca derken?? Elektrokineziyi yapabilmeyi cook istiyorumda.. Yardima ihtiyacim var.
Kullanıcı avatarı
meteorman

aslında bende tam olarak bilmiyorum,uzun süre bakıyorum,odaklanıyorum ve onun söndüğünü düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:)) Sagol... :)))