Aref'in müthiş şovunun sırrı çözüldü

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Aref'in müthiş şovunun sırrı çözüldü

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

http://www.toplumsalhafiza.com/image/ha ... 282357.jpgYetenek Sizsiniz yarışmasına damga vuran İranlı Aref Ghafouri'nin gösterisinin nasıl gerçekleştirdiği çözüldü
Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...

Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor.

Cihazın içi ise böyle gözüküyor:
Resim

YAPTIĞI GÖSTERİ NEYDİ?
Yetenek Sizsiniz'in jüri üyelerinden el ele tutuşmalarını istedi. Önce Acun'dan gözlerini kapatıp kendini bir tatil beldesinde hayal etmesini rica etti. Acun'a kendini nerede hayal ettiğini sordu; Acun BARBADOS dedi...

Sonra Hülya Avşar'a gözlerini kapatıp kendini bir uçakta hayal etmesini istedi. Uçaktaki koltuk numarasının ne olduğunu sordu; Hülya Avşar 11 E yanıtını verdi.

Ali Taran'dan ise elinde uçak bileti olduğunu hayal edip, biletteki uçuş saatini söylemesini istedi. Ali Taran 14.42 dedi..

Ardından bir izleyiciye bir gazete verdi. Gazetenin bir sayfasını seçip parçalamasını istedi. Gazete küçük parçalara ayrılınca bir parça seçtirdi. O parçadan da bir kelime tutmasını istedi.

AKILLARI BAŞLARINDAN GİTTİ
Ardından gösterinin başından itibaren tavanda asılı olan kilitli kutuyu indirdi. Kutudan bir rulo kağıt çıkardı. Kağıdı açtıkça stüdyodan şaşkınlık nidaları yükseldi. Kağıtta BARBADOS... 11 E...... 14.52.... yazıyordu. Ali Taran benimkini yanlış bildi dedi, o anda kağıdın devamını açtı. Şöyle yazıyordu: UÇAĞINIZ 10 DAKİKA RÖTARLI KALKTI.... Yani 14.42'yi de bilmişti.

CD ŞOVU OLAYI BİTİRDİ
Sıra gazete kağıdında yazan yazıyı bilmeye kalmıştı. Aref, açtığı kağıtta bu kelime için KONUT tahmininde bulundu. Ancak izleyici doğru yanıt değil dedi. Bunun üzerine Aref, Acun'a yayının başında verdiği zarfı açtırdı. Acun'un açtığı zarftan bir cd çıktı. Yanlış yaptığı taktirde bu CD'nin yayınlanacağını söylemişti. CD yayına verildiğinde stüdyodakiler ayağa fırlayıp alkışlamaya başladılar. Çünkü o CD'de Aref diyordu ki: Bu CD'yi izlediğinize göre yanlış yapmışım demektir. Ne yapabilirim KADERİ değiştirebilir miyim? Önünde de yerde KADER yazıyordu. Bu kelime gazetede yazan kelimeydi.

Acun "Ben dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey izlemedim" derken, Ali Taran Aref'in yeteneğinden ürkmüştü. Hülya Avşar ise hala şaşkın şaşkın genç öğrenciyi izliyordu.

ToplumsalHafıza
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Aref'in müthiş şovunun sırrı çözüldü

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

uraşmayın artık adamla yapıyor işte kaderi doğru yazmış ve son anda dvdyi deiştircek hali yok kaderi bilmiş adamlar saçma sapan bir şeyler söylüyor özellikle onu kıskananlar ama adam yapıyor işte
Nothing Else ...
12345

Okunmamış mesaj gönderen 12345 »

tabı bu makıne yazmıs hepsını sonra bıde kırmızı kurdaleyle baglamıs tabı ya :))
devran
Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir

Okunmamış mesaj gönderen devran »

herşeyi anladımda kaderi nasıl bildi dvdyi son anda değiştirmiş olamaz acaba dvd paketindede makinamı vardı
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

Arkadaşlar bu adam ilizyonist normaldir hile yapması ilizyon şovlarının hepsinde bir hile vardır ama anlamadığım millet bu ufak şeylere nasıl bu kadar çok etkileniyor baya büyük şeyler yapmış gibi ona hayret ediyorum :) ozaman dünyaca ünlü ilizyonistleri izleseler kalpleri durur :P

Alın Aref'in yaptığı bir numaranın nasıl yapıldığı "Açıklamalı" Hürriyet web tv'nin Videosu; http://www.youtube.com/watch?v=z_9yqsUNgJs

Alttaki videolardada kaşık bükmesi kart numarası falan bunların nasıl yapıldığını biri anlatmış videoda kendi yaparak

Bölüm1; http://www.youtube.com/watch?v=qNYog-Q_ ... re=related

Bölüm2; http://www.youtube.com/watch?v=cwK3EOz3 ... re=related

Kullanıcı avatarı
ikea

psychoz demek çok basit çıkta yap o zmn he olmaz diosan sus ve adamı ayakta alkışla daha da konuşma adam da hile vs. yok çabalamış yapmış tabi bazı çekemeyenler böle şeyler çıkarıo ama icraat yok onlarda kimisi de adamın cinleri var dio ama bi insan onlarla o kdr ilgilenirse tvye fln rahat çıkamaz yani adam başarmış ...
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

ikea yazdı:psychoz demek çok basit çıkta yap o zmn he olmaz diosan sus ve adamı ayakta alkışla daha da konuşma adam da hile vs. yok çabalamış yapmış tabi bazı çekemeyenler böle şeyler çıkarıo ama icraat yok onlarda kimisi de adamın cinleri var dio ama bi insan onlarla o kdr ilgilenirse tvye fln rahat çıkamaz yani adam başarmış ...

katiliyorum...
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
ikea

Yalniz yazdı:
ikea yazdı:psychoz demek çok basit çıkta yap o zmn he olmaz diosan sus ve adamı ayakta alkışla daha da konuşma adam da hile vs. yok çabalamış yapmış tabi bazı çekemeyenler böle şeyler çıkarıo ama icraat yok onlarda kimisi de adamın cinleri var dio ama bi insan onlarla o kdr ilgilenirse tvye fln rahat çıkamaz yani adam başarmış ...

katiliyorum...
Eyw sdc insan hakkının yenmesine bozuluyorum adam işi bilio ama türkiyede yeni çürütmeye çalışıolar ...
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

Ozaman Verdiğim Videoları izle nasıl yapılıyormuş ve biraz uğraşsan kendininde yapabileceğini gör zaten 2. verdiğim videoda anlatan adam şöyle demişti neden büyütüyorsunuz şu adamı dediğimde bana ozaman sen yap dediler ve bende şimdi yapacağım diyor videoda buda sana cevap olur sanırım bende yaparım başkasıda yapar herkez yapar çünkü büyük numaralar değil bunlar birde nasıl hile yok diyebiliyorsun xD ilizyon yapıyor adam ilizyon nedir bir öğren bence her ilizyon bir hile göz yanılmasıdır xD Yaşında daha 14 bilmemen inanman etkilenmen normal Birde ben adam hakkında küçük düşürücü birşeyde söylemedim sadece yaptığı numaraların nasıl yapıldığını gösteren videoları verdim ve kendi görüşümü söyledim ve adamın yaptığı numaraların basit olduğunu söyledim ney bu kadar zoruna gittiki anlayamadım xD
Kullanıcı avatarı
ikea

zoruma giden şey adamın hakkının yenmesi adam çıktı şovunu yaptı bütün türkiyeyi hayrete düşürdü ama hala yok hile bilmem ne fln hile yok banada biraz garip geldi ama yerine yazcak başka bi şey bulamadım ayrıca adamı küçük düşürücek bişey söledin demedim türkiyede yeni çürütmeye çalışan çok yani ufak tefek yanıltmacalar olsada adam bnce yapıo onu gördükçe hevesim artıo bide son bişi sölicem akıl yaşta deil baştadır ...
Nothing Else ...