psi wheel dönmüyor
- burak999999
psi wheel dönmüyor
Psi wheel kurdum bir tane döndürmeye çalışıyorum gözümü kapayıp döndüğünü düşünüyorum olmuyor açıkken deniyorum yine olmuyor ellerimi etrafında döndürüyorum yine olmuyor hepsini bir arada yapıyorum yine olmuyor neden böyle acaba.
lütfen yardımcı olun 2 - 5 gündür olmadı :s
lütfen yardımcı olun 2 - 5 gündür olmadı :s
- yolcu37
Re: psi wheel dönmüyor
aynen bende 3 gündür çevirmeye çalışıyorum olmuyor
Tuttum resmini indirdim duvardan,duvar ağlamaya başladı..
- taharonaldo
diğer konularda kapaklarla diye bişey var onu dene anlatim
Şişe kapaklarının iç yüzünde ya yuval ya da yıldız gıbı bi işaret olur tam iç yüzünün ortasında ona 15 dakika boyunca konsantre ol bende denemedim ama deneyince baya rahatlarsın diyorlar...
Şişe kapaklarının iç yüzünde ya yuval ya da yıldız gıbı bi işaret olur tam iç yüzünün ortasında ona 15 dakika boyunca konsantre ol bende denemedim ama deneyince baya rahatlarsın diyorlar...
Herşey Kafada Başlar,Kafada Biter...
- yolcu37
kapak olayınıda iki gündür deniyorumgünde 5-6 kere bakıyorum uzun uzun olmuyor nedense
Tuttum resmini indirdim duvardan,duvar ağlamaya başladı..
- essane
Aynen benim de bir türlü dönmüyor şu kağıt.Kapak olayını da deniyorum dünden beri.
Umarım bir sonuç alır(ız)ım.
Umarım bir sonuç alır(ız)ım.
-
inanmakla ilgili bir sorununuz olabilir eger yoksa konsantrasyon eksikligidir bunu sabah denemelisiniz çünkü o saatte beyni mesgul edecek dusunceler yoktur.Bende bir tur arttırıncaya kadar neler yapıyorum...(yeniyim ilk gün hareket etti)(kendi taktiginizi belirleyin) ben burada okudum elimde bir hortum olustugunu ve kagıdı döndürdügünü düşünüyorum iyi şanslar:
- taharonaldo
beyler yapamıcam diye düşünmeyin bide sanki herzaman yaptığınız bişey gibi yürümek gibi düşünün mesela kendinizi şartlamayın zor olduguna düşünce işi ne de olsa
Herşey kafada başlar,Kafada biter.
Herşey kafada başlar,Kafada biter.
Herşey Kafada Başlar,Kafada Biter...
- burak999999
deniyorum olmayınca inancım azalıyor.
-
Arakdaşlar bende baslayalı 2 gun oldu. ben silginin tam ortasına iğne batırıp sonra iğnenin üstüne kağıt koyup onu kontrol edebilyorum. siz 3-5 gundur uğrasıyoruz diyosunuz yapmadık diyosunuz ozmn siz iyi konsantire olamıyosunuz. cisme bakıyonuz ama kafanız baska bi yerlere gidiyodur. baska bişeler düşünüyosunuzdur
-