ateş ile ilgili bir kinezi var mı ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
enessahan

ateş ile ilgili bir kinezi var mı ?

Okunmamış mesaj gönderen enessahan »

ateş ile ilgili bir kinezi var mı ? varsa kendimi nasıl eğitebilirim ..... lütfen yardım edin bu element konrolune mi giriyor ogrenmek istiyorum

Kullanıcı avatarı
degre1

Re: ateş ile ilgili bir kinezi var mı ?

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

kardeş telekinezi günahtır bana inan inanmıyorsan googleden arat bazı kişiler avrupadan rusyadan duydukları beyin gücü bu diyip duruyorlar ama cehenneme sürükleniyorlar sende kötülerden olma bu sihirbazlığı öğrenme öğretme dinleme günah eğer dindarsan sözümü dinlersin
Kullanıcı avatarı
degre1

sen sihirbazlıkla insanlara güzel görünme iyilikle namazınla Allah a güzel görün
kowin00

Okunmamış mesaj gönderen kowin00 »

bence yanlış.telekinezi beyin jimlastiğidir .beyini rahatlatmak için kullanılır.Kimse insana zarar veremez
ayrıca elementleri hareket ettirmek çok zordur yapanlar yıllarını veriyor bu işe.
[/size]Telekinezi beyin jimlastiğidir!
Telekinezi ile herşey sora bilirsiniz
Kullanıcı avatarı
enessahan

internetteki her bilgiye inanırsan ınsan maymundan geliyor...... ve allah-u teala bize bu beyni vermiş biz bunun yuzde 3 unu kullanıyoruz maden ole geri kalan yuzde 97 ni var hiç vermeseymiş ozaman yani kndini kandırma sen bak sana bi ornek veriyim hz isanın agaca bir daha meyve verme dediğinde agacın kuruması hz isanın bu bilgilere dogustan sahip oldugunu gosteriyor ayrıca mevlananın akıl hocası ŞEMS-İ TEBRİZİ ellerini kllanmadan kapıları acabiliyor ve duvarların arkasını gorebiliyormus madem intenetten araştırmaya meraklısın ara bulursun......

Kullanıcı avatarı
cnerercan

Okunmamış mesaj gönderen cnerercan »

Degre1 amacın ne kardeşim ?

Beğenmiyorsan sayfanın sağ stünedki çarpı işaretine basıver güzel kardeşim
hadi bi zahmet..!
Kullanıcı avatarı
degre1

ya bu illeti düşünmek nasıl olduğunu duymak bile günah siz buna hala devam ediyorsunuz bn pek bilgili değilim dinde ama ŞU sözlerinizde Allah a şirk koşuyorsunuz gibi geldi bana
Kullanıcı avatarı
degre1

siz H.Z Musanın sihirbazlarla uraşını falan hiç duymadınızmı bari ordan bişiler çıkarın
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

ya sen nesin ya ordakiler sihir şimdikiler el çabukluğu telekinezi ise Allah'IN bize verdiği bir yetenek profil resminde çok hoşmuş yoga yapan adam
Kullanıcı avatarı
enessahan

kendinde demişsin ben pek bilgili değilim dinde diye arastırmadan bilmeden tam ogrenmeden konusma ayrıca şirk kosmanın anlamına bak bi istersen biz bu işi yaparken bunu allahın yaptırdıgını biliyoruz ve o olmasa bunları yapamıyacagımızada biliyoruz yani şirk kosmuyoruz sen rahat ol kardeşim.......