Enerji kontrol edememe!!

Moderatör: Sai

gokkoz

Enerji kontrol edememe!!

Okunmamış mesaj gönderen gokkoz »

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim. Telekinezi hakkında bayağı bilgi topladım ve dün yapmaya karar verdim. Psi-ball yapmaya çalıştım.(Bunu uyumadan önce yaptım çünkü en sakin rahat olduğum zaman) Enerji kaynağı lazım olduğu için telefonumu elime aldım ne kadar doğru bilmiyorum ama enerjinin bana geçtiğini hissettim çok farklı bir duyguydu. Fakat sonrasında psiball topunu yapmaya çalıştım olmadı. Sonra farkettim ki kilitli kapı açılmış birden kapandı kakltım kapıyı kontrol ettim kapı yine kilitli. Acaba bu güçlerimden mi oldu?

Kullanıcı avatarı
sansar12
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Enerji kontrol edememe!!

Okunmamış mesaj gönderen sansar12 »

Yoo öle bişi değil.Ztn sende telefondan güç gibi bişi hissedemezsin.o sadece beynin sana oynadığı küçücük bir oyun çünkü sen öle olmasını istiyosun.ama ben telefondan güç alamazsın demiyorum.sadece geçerken bişi hissetmezsin.kapıda öle kitlitli kapıyı açacak kadar süper bi güç kimsede yok.dediğim gibi küçük bir oyun
Kullanıcı avatarı
essane

Okunmamış mesaj gönderen essane »

Psi Ball yapmadım ama psi ball da enerji kaynağı olarak güneş ay ya da -dünya(pek önerilmese de)- kullanılıyor.Cep telefonunun sana verdiği enerjiyle psi ball yapman mümkün değil.Evet belki telefonun sana verdiği manyetik dalgayı hissetmişsindir ama enerji topunu oluşturamaman normal çünkü bunun için çok daha büyük bir enerji kaynağı lazım.Kapının da seninle bir alakası yok diyorum ben.
Bence sen de herkes gibi psi wheel le başla..En azından enerjini kontrol etmeyi öğrenene kadar psi wheel yap.Sonra geçersin psi-ball'a.
kadir800

Okunmamış mesaj gönderen kadir800 »

:) telefonun bataryasını kontrol ettinmi kardeş:)
Eğer boşaldıysa sen en hızlı batarya dolduran makine gibi bişe oldun:)
Pencere filn açıksa içerdeki hava akımından dolayı açılıp kapanmıştır.Ama kilitli demişssin bu baya anahtar kilir kilit anahtar olayı yani aşmışın sen
Ama bunu yapacağına kısa bi söz var kilitleri kırmak için:
Alohomora:)
Yeniysen eğer pw den başla(psi-wheel) kağıt pipet vs çevir sonra psi-ball ı araştır.Yok öyle bedava enerji çalışcaksın:):)
Hem o telefondan çekmiceksin Yüksek gerilim hatlarına tırman ben yaptım psi-ball olmadı ama çok güzel oluo:):)
gokkoz

Okunmamış mesaj gönderen gokkoz »

teşekkürler arkadaşlar psi wheel'e başlıyorum hemen :)

Apocalypse

Okunmamış mesaj gönderen Apocalypse »

kadir800 yazdı:Yüksek gerilim hatlarına tırman ben yaptım psi-ball olmadı ama çok güzel oluo:):)

Hiç güleceğim yoktu :D:D:D
Kullanıcı avatarı
1900frkn

Okunmamış mesaj gönderen 1900frkn »

bencede kapı ile alakası yok
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..

Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ya bu enerji kotrol etme sakat iş :D BUNUN YÜZÜNDEN telekineziyi bırakıyodum bak sen psi wheel çevir çevirdikçe enerjin ellerine geliyo . bi süre sonr da psi wheele gerek kalmıyo zaten
pixies forever <3<3