evet galiba oldu
Moderatör: Sai
-
evet galiba oldu
Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim yaşım 17, telekinezi ile 2 gündür uğraşıyorum gecemi gündüzüme kattım ilk denememde gayet başarılı bir şekilde döndürdüm ve annemin babamın yanında rahatça yapıyorum.Navitasyon diye birşey duydum uçmak bu gün onu denedim inanın sallamıyorum çok hafifledi bedenim bunu tam nasıl uçabilirim :D
-
Re: evet galiba oldu
Telekinezi ile 2 gündür ugraşıyosan İlk olarak Çakralarını Açmanı tavsiye Ederim Hem Düşünce gücünü geliştirirsin Hemde müthiş bir Rahatlama oluyor ve Bedenin içindeki hapislenmiş enerjini ortaya çıkarırsın Onun ardından yata uzan ilk seferde 100 den 1 e kadar Derin nefes alıp geriye Dogru her aış verişinde say 2.ci gün 50 den 1 3.gün İse 10 dan 1 e kadar Say ve çakralarını açmaya başla ondan sonra Lavitasyonu daha rahat yapıcagına inanıyorum + Lavitasyon ileri düzey bi Olay bence Daha basit şeylere yönelmelisin daha çok acemisin çünki.
En son oskay tarafından 27 Şub, 16:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İsteyipde yapamıycagın Yok.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: evet galiba oldu
navitasyon mu xD levitasyon... iki gündür uğraşan birinin levitasyon yapması için henüz çok erken. seviyemize uygun şeylerle başlarsak daha rahat ilerleriz..oskay yazdı:Telekinezi ile 2 gündür ugraşıyosan İlk olarak Çakralarını Açmanı tavsiye Ederim Hem Düşünce gücünü geliştirirsin Hemde müthiş bir Rahatlama oluyor ve Bedenin içindeki hapislenmiş enerjini ortaya çıkarırsın Onun ardından yata uzan ilk seferde 100 den 1 e kadar Derin nefes alıp geriye Dogru her aış verişinde say 2.ci gün 50 den 1 3.gün İse 10 dan 1 e kadar Say ve çakralarını açmaya başla ondan sonra navitasyonu daha rahat yapıcagına inanıyorum + navitasyon ileri düzey bi Olay bence Daha basit şeylere yönelmelisin daha çok acemisin çünki.
-