PSİ WHEEL KESİN ÇÖZÜM DİYEBİLİRİM...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
RaMSeS

PSİ WHEEL KESİN ÇÖZÜM DİYEBİLİRİM...

Okunmamış mesaj gönderen RaMSeS »

Arkadaşlar psi wheel de kesin çözüme yakın birşeyler buldum ... Şimdi size dilim döndükçe anlatmaya çalısacağım. Madde halinde anlatmayı tercih ediyorum .

1) Elinize yaklaşık olarak 8*8 bir kağıt alın elinize küçük not kağıtlarından da olabilir ...
2) Daha sonra kağıdın her köşesine size inanan ve ya gerçekten sevdiğiniz ve istediklerinizi yazın.
3) Sonra silginin ucuna batırdığınız iğnenin üstüne sürtünmesiz bir şekilde kağıdı bırakınız ve elinizle bir kaç kere elinize çevirin . Eğer sağlam dönüyorsa hiç bir sorun yok dönmeye hazırdır demektir eğer yamk dönüyorsa hemn düzeltin ...
4) Bazı kişiler psi wheeli döndürürken sadece psi wheele odaklanın diyorlar ondan başka bir şey düşünmeyin diyorlar .. Ama bu teoriye ben inanmıyorum... Bakın ben psi wheeli yaparken döndürmeniz gerektiğini düşünmeyin demiyorum sadece fazla düşünmeyin ama konsantreniz o yönde olsun. Psi wheeli yaparken bırakın kendinizi Sanki bir okyanusun üzerinde uçuyormuscanız gibi...

İnşallah yardım edebilmişimdir... Ama mutlaka kendinize zaman ayırın ve mutlu olun bir de günde en az 15 dakika meditasyon yapın ...

İyi Çalışmalar :)
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"

Ratatouille

Re: PSİ WHEEL KESİN ÇÖZÜM DİYEBİLİRİM...

Okunmamış mesaj gönderen Ratatouille »

arkadaşım teşekkürler çok yardımcı oldun :)
RaMSeS

Ben Teşekkur Ederim =)
''Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye Başlar.Her Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"
rocket45

Okunmamış mesaj gönderen rocket45 »

ya ben yoğunlaştığımda kararsız bi şekilde dönüyo biraz sağa gidiyo sonra duruyo biraz sola gidiyo ne yapmam gerek?
alperen717

Okunmamış mesaj gönderen alperen717 »

O da zamanla gelişir . Sen çalışmaya devam et... Kapak çalışması yapman odaklanmanı kolaylaştırır. Onu da deneyebilirsin..
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )

Ratatouille

Okunmamış mesaj gönderen Ratatouille »

aynısı banada oluyor sağa dönmeye başlayınca sağa yoğunlaşıyorum sonra bir anda sola dönmeye başlıyor sonra bende sola yoğunlaşıyorum 3 gündür yapıyorum tam bi tur döndüremedim
RaMSeS

Alperen Arkadaşımız Çok Güzel Bi Konu Açarak Anlatmış Ordan bakabilirsiniz :) https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t2879.html
rocket45

Okunmamış mesaj gönderen rocket45 »

alperen717 yazdı:O da zamanla gelişir . Sen çalışmaya devam et... Kapak çalışması yapman odaklanmanı kolaylaştırır. Onu da deneyebilirsin..
saol daha çok çalışıcam :) ayrıca dediğin gibi kapak egzersizleri iyi geliyo