Olmuyor Diyenler Burayı Bir OkusunlarWhaki Abi Değerlendr bi
Moderatör: Sai
- tele1
Olmuyor Diyenler Burayı Bir OkusunlarWhaki Abi Değerlendr bi
Evet... arkadaşlar ben telekineziye 1 gün önce başlayıp hemen bırakan insanlar tanıyorum.. Çoğumuz p.w döndüremedim diyor.. ama istemeden olmaz.. Bunu bilin isteyince cisimler üzerinde enerji alışverişi yaratın bu kolay değildir cisimden cisime değişir ama UMUT KAYBETMEK YOK..! telekineziye başlamadan önce rahtlayın ve yapacağım diyin İÇİNİZDEKİ KÖTÜLÜKLERİ BOŞALTIN. Telekinezi yapamayanların değil YAPACAKLARIN dalıdır..
TELEKİNEZİ ACEMİSİ <3 Ay Lav Yu Telekinezi 

-
Re: Olmuyor Diyenler Burayı Bir OkusunlarWhaki Abi Değerlend
Son cümleyi tuttum .. Kesinlikle doğru.. .) teşekkürler..
· Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ( Albert Einstein )
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
içimizdeki kötülükleri gerçekten çıkartalımmı?:)birde şu durum var küçük kağıtta psi whell yaptı diyelim sonra yavaş yavaş artırdı a4 e geldiği zaman insan küçük kağıtları çeviremiyor.sinir oluyor
- mekanik1395
evt kardeşim çok doğru diosun ben 2 gün psi-wheel döndüremedim hiç bi bilgim yoktu bu konuda tam bırakıcakken internetten bi araştırıım dedim.Bu iş hakkında birsürü bilgi edindim ve 1gün sonra döndürmeye başladım.Yapamayanlar için sölüyorum tenekinezi hakkında bolca bilgi sahibi olun çok yardımcı oluyorr ;)))
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
ya arkadaşlar ben anlamıyorum.. kağıdı çeviriyorum ama ellerimden kaynaklanan rüzgarla mı oluyor yoksa çevirebildiğim için mi ? nasıl anlarım bunu lütfen yardımm :(
- mekanik1395
Bak kağıdı iğneye koy sonra kağıdın yanlarına ellerini koy ama döndürmeyi sakın düşünme kağıda bile bakma sadece ellerini koy biraz bekle ellerini koyduğun için kağıd biraz döner kağıd durunca döndürmeyi dene dönüyorsa psi-wheel yapmışsın demektir ;))
-
mekanik arkadaşımız haklı.ama ben de bi şey sorcam.... psi wheel de televizyon kapalıyken hiç bir hareket olmuyor tv yi açıom yine dönmüo odaklanıom dönüo :S ama tv kapalıyken hiçbir şekilde dönmüo
- mekanik1395
Bndede öle oluo normal sessiz bi ortamda yapıorm gene dönüo ama zor ooluo odamda bilgisayar açıkken yapıorm rahatlıkla dönüo nasıl işse xdd
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
psi wheel de daha bu işi bırakan insan en hayırlısını eder çünkü psi wheel en kolay şeylerden biridir. en fazla adam gibi çalışan biri için ( ve doğru bilgiye sahip ) 1 hafta sürer ve benim bildiğim bazı çalışmalar 2-3 ay sürüyor... daha ben bu işi fazla bilmiyorum daha neler vardır siz düşünün. Sabrı olmayıp bide sabrını yenmeye çalışmayan bi insan zaten fazla uğraşmaz bırakır... çok bildiğim için değil düşüncelerimi aktarıyorum sadece.
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-