ÇOK İLGİNÇ !

Moderatör: Sai

ekincak5

ÇOK İLGİNÇ !

Okunmamış mesaj gönderen ekincak5 »

Arkadaşlar ben 1 hafta önce okula giderken başımdan çok ilginç bir olay geçti.Daha öncelerdede geçmişti ama tesadüfdür diye sürekli bir uğraş içinde olmadım.Bu olay bana sürekli oluyor.

Okula giderken zihnimden istemsiz bir şarkı geliyordu.10 dk sonra aynı şarkıyı takside çalarken duydum.Bunlar sürekli başıma geliyor.Mesela bir ünlü hakkında konuşurum akşama onunla ilgili şok haberler çıkar.Bir şarkı dilime dolanır.Akşama bu şarkı karşıma gelir kanalları gezerken.

2.İlginç olayım ise şu :

Ben genellikle babaannemi ziyarete giderim.Ziyarete gitmek için evden çıkıcakken.Cebimde para varmı diye baktım.10 lira vardı.Minibüse binecekken cebimdeki paranın 5 lirasının kaybolduğunu gördüm.

Aynı olay bi gün gezmeye çıkarken oldu.10 lira ile bişeyler almaya çıkmıştım.Atıştırmalık.5 lirasını harcadım.Tam kasiyere geldim 5 lira yok :O

Bugün daha yarım saat önce bunların tam tersi oldu.

Bizim okulda bir çok serseri var.Onlardan paralarımı saklamak için montumun gizli bir cebine koydum.Tam 10 liraydı.Okuldan çıktım kontrol etmek için elimi cebime soktum.Oda ne tamı tamına 15 lira var cebimde :O

Ben daha çok 1.olayımı merak ediyorum.Eğer özel bir yetenek gibi birşeyim varsa bunu geliştirmek isterim.Her insan sonuçta geleceği göremez.Tesadüf olduğunu pek sanmıyorum.Bir çok kez başıma geldi.Açıklarsanız sevinirim :)

Kullanıcı avatarı
muhammet
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Re: ÇOK İLGİNÇ !

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

1 olay icin soyluyorum: telekinezi yapıyorsan olabilir 3.göz yani kalp gözün acılmıs olabilir...
diğerlerin bilmiyorum...
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
memo9800

Okunmamış mesaj gönderen memo9800 »

3. göz ile kalp gözü ayrı şeyler değil sanıyordum
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

muhammet yazdı:1 olay icin soyluyorum: telekinezi yapıyorsan olabilir 3.göz yani kalp gözün acılmıs olabilir...
diğerlerin bilmiyorum...
buna gerek yok her insanda telepati yeteneği vardır ama fazlalığı kişiden kişiye değişir ve geliştirilebilir...
ikinci olaya yorum yapamam ama ilk olay her insandaki doğal yetenek ama üzerine gitmek senin elinde....
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Apocalypse

Okunmamış mesaj gönderen Apocalypse »

1. olayı bilmiyorum ama 2. olayda ceplerinizi iyi kontrol edin belki delik filan vardır :D

ekincak5

Doğal yetenek :/

Cebim delik olsa bile para girmesi sencede şaşırtıcı değilmi ? Delik cepden para azalır.Benimkisi çoğaldı bugun :)
ekincak5

Nasıl geliştirebilirim bu yeteneği ?
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

google amcaya danış derim...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Apocalypse

Okunmamış mesaj gönderen Apocalypse »

Benimde bir arkadaşım var, elini cebine atar " Aha 3 lira çıktı la" der çok şanslı bir oğlan. Dua ette geri tersine dönmesin :D
ekincak5

3.göz diyemi yazıyım ?