Cris angel yalanları
-
Cris angel yalanları
Arkadaşlar bir çogumuz cris angel levitasyon yapıyolar süper bir adam olarak biliyoruz ama onunda bir çok levitasyonu fake adamın hayatı fake buyrun izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=IAL-Czl56Mw
http://www.youtube.com/watch?v=IAL-Czl56Mw
- fenomen
- Yönetici
Re: Cris angel yalanları
Zaten kendisi ilizyonist oldugunu söylüyor
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
bi programda yaptığı hileleri anlatmışlardı onun
- Sevkan
izliyorum hemen
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- Sevkan
vay be adama bak
bende yapıcam çok mantıklı bi hile

****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
- rapPRENS
arkadaşlar zannedersem bu hile ona ait deyil yani david blane nni yaptıgı hileyi açıklıyordu o videoda cunku tek levitasyon numrası o deyil adam goklere kadar çıkıyor tabi bilmiyorum tam ama kendi numarısnıda açıklıyor olabilir..
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- ddemmahum
yhaa arkadaşlar bu adam nasıl uçtuğunu açıklamıo burda...bu adam burda nasıl hileyle uçulabileceğini göstermiş...yani ben böyle uçuyorum demiyor...adam binadan binaya uçuyo sizce bu yöntemle mi uçuo...adam salak mı ki nasıl yaptığını göstersin..!!
::Welcome to home Bruce::
- rapPRENS
tmm kesin kanat getirdim bu david blane ni ucma hilesi onu açıklıyor david blane bole ucuyordu diyor hem birde dikkat ederseneniz criss levitasyon yaparken cogunlukla kot pantolan giyoyor eee kot pantolanlada bu numarayı yapamaz yani bacagını cıkartamaz kop dar cunku
adam yaa son teknoloji bir sistem ile çalısıyor yada gerçekten levitasyon yapıyor...
adam yaa son teknoloji bir sistem ile çalısıyor yada gerçekten levitasyon yapıyor...
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- caylak_ogrenci
yha bi kere cem yılmazında dediği gibi adam uçtuktan sonr boyle ucuz gosterilermi yapar DİREK PEYGAMBERLİĞİNİ İLAN EDER

Yaf Bu imzada nedir kalemle atamıyoz monitöre parmakmı basacaz??
- multiplayer1
manyetik alanla yaptığını duymuştum criss'in...ama doğrumu bilmiyorum!konuyuda taşıdım yanlış yere açmışsın...