sorular;
1)astral seyehatte nesnelerin icinden gecebilirmiyiz?
2)astral seyehatte nasıl cıkılır?
3)hocaları dovmek istiyorum nasıl yapılır?
cevaplarsanız sevinirim...
astral seyehat
Re: astral seyehat
1) Eşyalara temas edemezsin yani rahatlıkla içlerinden geçersin
2) Birçok yöntem forumda bulunmakta
3) Astralde iken yapamazsın normal yapman gerek :D
2) Birçok yöntem forumda bulunmakta
3) Astralde iken yapamazsın normal yapman gerek :D
- Shamarchi
1) geçebilirsin
2) birçok sitede vardır teknikler.
3) Dövemezsin.
Ama arkadaşlar bildiğim kadarı ile titreşiminiz yeterli değilse astrale çıkmamanızı tavsiye ediyorum.Sonuçta orası boş bir dünya değil.Araya sıkışmış olanlar olabilir.Öte alemden olan şeyler olabilir.1-2 denemenizde çıkamadıysanız çokta fazla irdelemeye gerek yok...Eğer çıkamıyorsanız vardır bunda bir hayır.
2) birçok sitede vardır teknikler.
3) Dövemezsin.
Ama arkadaşlar bildiğim kadarı ile titreşiminiz yeterli değilse astrale çıkmamanızı tavsiye ediyorum.Sonuçta orası boş bir dünya değil.Araya sıkışmış olanlar olabilir.Öte alemden olan şeyler olabilir.1-2 denemenizde çıkamadıysanız çokta fazla irdelemeye gerek yok...Eğer çıkamıyorsanız vardır bunda bir hayır.
-
olum oralara çıkmayın onlar çok riskli işler.Kaşık bükün yeter :D
-
Ama arkadaşlar bildiğim kadarı ile titreşiminiz yeterli değilse astrale çıkmamanızı tavsiye ediyorum.Sonuçta orası boş bir dünya değil.Araya sıkışmış olanlar olabilir.Öte alemden olan şeyler olabilir.1-2 denemenizde çıkamadıysanız çokta fazla irdelemeye gerek yok...Eğer çıkamıyorsanız vardır bunda bir hayır.[/quote]
arkadaşım yanlışın var.. denemek ten vazgeçmiyceksiniz.. hem araya sıkışmış nedir ya ? sadece frekanslarınız yakın olan cinleri görebilirsiniz bu kadar basit onunda bi zararı yok.
arkadaşım yanlışın var.. denemek ten vazgeçmiyceksiniz.. hem araya sıkışmış nedir ya ? sadece frekanslarınız yakın olan cinleri görebilirsiniz bu kadar basit onunda bi zararı yok.
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
-