Süper birşey mutlaka deneyin(BUZ)
Moderatör: Sai
- KaLaMaR
Süper birşey mutlaka deneyin(BUZ)
Biraz önce buzu oynatmayı denedim ...emin olunki psi-wheel den kat kat daha basit ...buzun oynadığını görünce çok sevindim desem yeri olur :)...tek yapmanız gereken dondurcuya bir kabın içinde su bırakın ,,,su buza dönüsünçe alın parçalayın ...buzu zemine koyun ama buzun altında mutlaka su bulunsun etrafında sonra da odaklanın buz ileri gitmeye baslayacak...
Bla Bla Bla
- options
- KaLaMaR
- options
Re: Süper birşey mutlaka deneyin(BUZ)
istediğiniz kadar kontrol edebiliyor musunuz yoksa bikaç dakika mı?
Biraz ara verelim.
- KaLaMaR
deniyeli daha 1 saat bile olmadı öyle psi wheel gibi dönmüyor tabi :) bakıyorum 10 sn de bir ileri gidiyor duruyor gidiyor sonuçta katı bir cisimi hareket ettiriyoruz :)
Bla Bla Bla
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
teknik açıdan suyun üstünde kaydırıyoruz, ama yine de normalin üstünde bi hareket söz konusu ile Maşallah diyorum.. :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- KaLaMaR
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
etrafındaki suyu dondurabilsek, işte asıl Şov o olur.. :D denicem ;)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
- KhornE
dostum buz zaten suyun üzerindeyken hareket eder, bu normal ve doğal bişeydir(atomlar arası hareket), yapman gereken yönsel olarak hareket ettirmeye çalışmak, eğer istediğin yöne doğru hareket ettiriyor ve istediğin zaman durdurabiliyorsan başarmışsındır demektir. Bundan sonrada buzu kendi etrafında döndür, bunuda başarırsan buzu kendi etrafında döndürerek ileri geri sağ sol yaptır.
- KaLaMaR
haklı olabilirsin ama şöyle birşey var...ben dakikakalarca izledim buzu hareket ediyormu diye sadece ilk koyduğumda biraz kıpırdıyr sonra oynama olmuyor...dediğin gibi olsa hareket ederdi kıpırdama bile olmuyor...parmağımı buzun arkasına koyuyorum ve bir ip ile çektiğimi düsündüğümde buz parmağıma doğru yaklasıyor...KhornE yazdı:dostum buz zaten suyun üzerindeyken hareket eder, bu normal ve doğal bişeydir(atomlar arası hareket), yapman gereken yönsel olarak hareket ettirmeye çalışmak, eğer istediğin yöne doğru hareket ettiriyor ve istediğin zaman durdurabiliyorsan başarmışsındır demektir. Bundan sonrada buzu kendi etrafında döndür, bunuda başarırsan buzu kendi etrafında döndürerek ileri geri sağ sol yaptır.
Bla Bla Bla