Acil Yardım ! Normalmidir ?

Moderatör: Sai

OgrenciSÖ

Acil Yardım ! Normalmidir ?

Okunmamış mesaj gönderen OgrenciSÖ »

Ben bu işe heveslendim.Ama ben ileriye gitmeyi düşünmüyor.Çünkü korkuyorum.Doğa üstü varlıklarla ilgili filmler izlettirdiler arkadaşlar ve ondan sonra gözümü yalnızken zor kapıyoru m2 saniye anca kapalı tutabiliyorum korkudan.Benim için kapağı ve kağıdı döndüreyim yeter.Neyse kapak çalışmasına başladım.Noktaya odaklandım ama tutuş şeklim sağ elimde baş ve işaret parmaklarımın arasına aldım yani düz bir zeminde değildi.Hiç elimi kıpırdatmadım.Yaklaşık 5 dakika baktım arada bir bulanıklaştır ve daireler döne döne benden uzaklaşıp yakınlaştı en sonunda parmaklarımda bir uyuşma gibi ama elektriklenme oldu sanırım baş parmağımın az arkalarındaki et bölümdeydi bu his.Sonra güçlendi his en sonunda parmaklarım birbirinden açılıp kapak yere düştü.Sonra kapak yere düşünce tekrar baktım parmaklarıma ama titreşim yoktu.Elektriklenme diyorsam elektrik çarpmadı ama elektrik çarpan bir histi.Neolur yardım edin bu normal birşeymi yoksa bir yetenek içgüsel birşeymiydi?

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Acil Yardım ! Normalmidir ?

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

walla soruna pek bişi diyemiycem ama kapağı düz zemine koysan daha sağlıklı olur bide en az 15-20 dk bak
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

kanımca korkun gücünü dengesizce tetiklemiş. İlk başladığımda bir hadiseden doğru panik yapmıştım ve o duygunun çalışmada yaptığım için yoğun negatif enerji üretmesine neden oldu. Yaklaşık 3-3.5 m ilerdeki sokak lamdasını hiç birşey yapmadan söndürmüştüm. Uzaklaşıncada tekrar yandı. Tesadüfmü değilmi diye denedim, ne zaman bir adım daha yaklaşssam enerjime kapılıp söndü. Yani sendekide hissettiğin duygunun istemsiz tetiklemesi oluyor.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
OgrenciSÖ

Okunmamış mesaj gönderen OgrenciSÖ »

Şuan tepemde ampul var ama sönmüyor.
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

bende olan sende olacak diye şartlandırma kendini...
Sadece enerjini kontrol altına almayı öğrenmeye çalış yeter... :)
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?

Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

ben olaylara farklı bir bakışla bakıyorum elini sabit tutarsan bir süre sonra uyuşur karıncalnır elektirkleniyormuş gibi olur...İZLEDĞİN filimlerden korktuğuna göre kolay kolay dikatini toplayamasın...seini olayını açıkalaycak olursak heycanlanmana gerek yok """ yapamamışsın." ... tafsiye istersen.....

1)korkunun ecele faydası yok ....
2)filimdeki olaylar yazılıp çiziliyor geçkten alıntı densede inanma ilgi çekmek için filme uydurulmuştur....
3)kapağı oynatmayı unut önce güven kazanman gerek.....
4)pisiwell yapıyorlar onu dene .. ki (ben çok dalga geçerim onu yapanlarla :) sana faydası olur.. güven kazanman açısından...
5) korkunu yenemiyorsan bir kağıda :: bismillahirrahmanirrahim "" yaz ve cebinde bulundur.. rabimizin ismi
yanımızdayken dhaa güvende hisedersin ben 7 yaşındayken öyle yapıordum. :) ,
6) ve gözlerini kapa ve BEKLE bir süre sonra korkamnın mantıksız oluduğğunu anlarsın korkunu yendiğin an başlaya bilirsin :)
7) bana özleden ulaşa bilirsin

8) telkınazi mentalizim cismleri hreket etirme komut vermek gibi bunun pek zarı olmaz (yeni başlayıyorsan mola verek yani 15dk uygula baktın olmuyor 5 6 dk molalı yap ) beynin yorumasın..
9) gözlerini cisme dikmene gerek yok.. gözlerini kapa aç sadce düşün.. harekt etiğini

10) ARTIK KASVA YORGUN DÜŞTÜ :)
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

çok güzel açıklamışsın ;)
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

bende çok oluo ışık 1 saniyeliğine sönüp gelio hep sadece benim odamda oluyo ara ışık ta açık o olmuyo sadece benim olduum odada oluyo