Cakralarin acilmasini istemiyorum
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
Cakralarin acilmasini istemiyorum
arkadaşlar geçenlerde yattım yatağa uyucam anlımın ortasına sanki biri parmak basıyor gibi 3.göz dedim açılmasını istemedim çünkü cinleri görmekten korkuyorum açılmamasını istedim ve o çakra açılma hissi gelince elimle anlımın ortasını kaşıyordum o his geçiyordu dün de çenemde öyle bir şey oldu çenemde uyuşmalar falan oldu ve bunu engellemek istedim ve çenemi kaşıdım gitti sizce iyi mi yaptım kötümü ? ve birdaha olurmu bu ?
-
Re: Cakralarin acilmasini istemiyorum
dostum izin verseydin keşke... Millet onun için uğraşıyor, korkularını bir yana bırakmalısın artık. Büyüdün aslanım! :)
- deniz_mavisi
ayy öle bişi var mı gerçekten :S
Telekinezi Allahın yüceliğinin göstergesidir maddeciler bunu anlayamazlar
- options
psikolojik olabilir.beyhanozturk yazdı:arkadaşlar geçenlerde yattım yatağa uyucam anlımın ortasına sanki biri parmak basıyor gibi 3.göz dedim açılmasını istemedim çünkü cinleri görmekten korkuyorum açılmamasını istedim ve o çakra açılma hissi gelince elimle anlımın ortasını kaşıyordum o his geçiyordu dün de çenemde öyle bir şey oldu çenemde uyuşmalar falan oldu ve bunu engellemek istedim ve çenemi kaşıdım gitti sizce iyi mi yaptım kötümü ? ve birdaha olurmu bu ?
Biraz ara verelim.
- dalamarmajere
Aynn kardeş fazla hızlı çalışıyosun galiba biraz ara ver 1 2 hafta
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
-
bence devam et ama korkuyosan yapma
Bu chakraları açmak daha doğrusu yanlıs açmak okudugum bir kitaba göre hayat boyu sürecek bozukluklara meydan verebiliyormus örn: bir daha açamamak gibi. bi araştır derim hafife alınacak konular değil.