psi ball video su

Kullanıcı avatarı
noboli88

psi ball video su

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

arkadaşlar sitelerde yüzlerce fake psi ball videoları var gerçek olanlarından bir tanesini buraya koyarmısınız ben bulamadım ne kadar aradıysamda
Kullanıcı avatarı
noboli88

Re: psi ball video su

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

arkadaşlar ben birtane site buldum ancak yabancı çeviri yapabilirseniz yaralı bilgiler var burda
http://www.psipog.net/art-psiball-source.html
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

açılmıoooo
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

noboli88 yazdı:arkadaşlar ben birtane site buldum ancak yabancı çeviri yapabilirseniz yaralı bilgiler var burda
http://www.psipog.net/art-psiball-source.html
çevirisi tarafımdan yapılıp sitemizde paylaşılmıştır...site içinde bi araştırsan bulurdun...
buyrun link: https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/p ... -t305.html
Kullanıcı avatarı
sulomann

Okunmamış mesaj gönderen sulomann »

link ölmüs kardesim :geek:
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

VİDEO FELEN YOK BU LİNKTE
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Kaliteli bilgiler bulunur paylaşım için saol
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Bu yazıyı nasıl psi ball yapılabileceğini anlatmak için yazdım.Bu yöntemi üç yıldır anlatıyorum ve hiç kimsenin kafası karışmadı.Gereksiz ve aptalca bölümler için bağışlayın sadece gereksiz yerleri kapatmak istedim.Hem de amatörler için yazılmıştır.Parçadan bir şeyler atmak veya yeni bilgiler eklemek istemedim.Burada bir psi ball’ın yapılma tekniği adım adım anlatılmıştır.
Adım 1:
Psi ball’ı nerede yapacağınıza karar verin.
Öncelikle psi ball’ınızı nerede yapacağınıza karar verin.Psi ball’ı istediğiniz her yerde yapabilirsiniz.Ellerinizin içinde, üçüncü gözünüzde, odanızın karşısında ya da Çin’de.

Şekil…. her şekilde olabilir.Bir çok insan psi ball’ı ellerinde yapar.Ellerinizde oluşturmaya karar verdiyseniz, ellerinizi çeşitli pozisyonlarda birleştirebilirsiniz.Resimdeki pozisyonlardan ben 3. pozisyonu kullanıyorum.

Kendi pozisyonunu kullanabilirsin ya da şekillerden birini kullan.Farketmez.Ellerini uygun pozisyona getirdikten sonra 2. adıma geçebilirsin.
Adım 2:
Enerjinin kaynağını seç.
Bir çok insan psi ball yapmak için bir kaynak seçerler.Kendi enerjini kullanabilirsin ama bu durumda enerjini çabuk kaybedersin ve çabuk yorulursun.Enerjinin kaynağı olarak istediğin şeyi seçebilirsin.Mesela dünyayı, güneşi, ayı veya insanları ya da cisimleri seçebilirsin. Genelde gezegenler uydular ve yıldızlar güzel seçimdir çünkü onların bir sürü enerjisi vardır.

Ben sıcak bir psi ball yapmak istediğim zaman güneşi seçiyorum çünkü güneşi düşündüğüm zaman ısındığımı düşünüyorum.Soğuk psi ball yapmak istediğim zaman ayı seçerim çünkü ay genelde karanlıktır ve bana soğuk hissi verir.Sonuçta dünyayı seçerim çünkü bana yakındır ve kendine özgü bir sıcaklığı yoktur.Enerjin olarak İSTEDİĞİN ŞEYİ seçebilirsin.Bir karar verdikten sonra 3. adıma geçebilirsin.
Adım 3:
Kaynağından enerji çekmeye başla.
Kaynağından enerji çekmek kolaydır.Yapman gereken tek şey enerjinin kaynaktan sana doğru geldiğini imajinize etmek ve vücuduna girdiğini veya vücudunu kuşattığını imajinize etmek. İmajinize etmek düşünmek veya olmuş gibi davranmaktır yani resim kafanın içinde.İstediğin şekilde imajinize edebilirsin yani sonuçta enerjinin kaynaktan vücuduna sürükleniyormuş gibi olduğunu düşün.Bazı insanlar gözlerini kapatırlar, iyi konsantre olabilmek için.Mesela ben kendimi ayakta düşünüyorum ve enerjinin dünyanın merkezinden bana doğru geldiğini düşünüyorum, enerjinin topraktan geçip ayaklarımdan vücuduma girdiğini.

Lütfen dikkatinizi dağıtmayın, sadece bir örnekti… istediğin şekilde imajine edebilirsin. Burada birkaç fikir var:
- Enerjinin bir çıkış deliği var ve deliğe tıpa tıkayıp enerjini koruyorsun.
- Enerji senin üstünde ve su gibi kaynaktan üzerine akıyor.
- Enerji üzerinden bir yıldırım gibi senin üzerine iniyor.
- Enerjinin seni beslediğini düşün.
Çalışacak bir şey bulabilirsin.Kaynağından enerjiyi topla ve enerjinin aktığını düşündükten sonra (birkaç saniyeni veya dakikanı alabilir) 4. adıma geçebilirsin.
Adım 4:
Vücudundaki enerjiyi psi ball yapacağın yere yönelt.
Kaynaktan aldığın enerjiyi psi ball yapacağın bölgeye yönlendir.Enerjiyi yönlendirdikten sonra enerjinin bir top şekli oluşturarak döndüğünü imajinize edin.Mesela ben enerjinin kollarıma geldiğini ve ellerimin içinde döndüğünü imajinize ediyorum.Tabi bu tam yapmanız gereken şey değildir ama ben saatlerimi harcamak istemedim çünkü saatler heyecan etkisi yapıyor.Bir tavsiye; enerjinin hareket ettiğini imajinize ettiğiniz zaman enerjinin hareketini hissedin.Hem de enerjiyi duyduğunuzu hissedin.Mümkün olduğunca fazla duyu kullanmaya çalışın, eğer hissedebilirseniz, duyabilirseniz, görebilirseniz imajinizeniz daha kolay olur. Tebrikler.Bir psi ball yapıyorsunuz.
Adım 5:
Psi ball’a daha çok enerji ekleme.
Yeni enerji eklemek, sadece psi ball’a enerji eklediğini imajinize etmeye devam et.Bunu yapmak için iki yol vardır, psi ball’ı sıkıştırarak daha büyük yapabilirsin, ikincisi, psi ball’ı eskisinden daha büyük bir şekilde yoğunlaştırarak yapabilirsin.Eğer büyük bir psi ball yapacaksan ellerini ayrı ayrı hareket ettir ve birleştir.NOT:Psi ball’ı ellerinle sıkıştırmıyorsun, sadece imajinize etmelisin.Bir örnek:

Ve bu enerjiyi psi ball’a nasıl ekleyeceğini gösterir.Yippee !!!

Adım 6:
Psi ball’ının gitmesine izin veriyorsun.
Ne zaman psi ball’ı atmak istersen yapman gereken tek şey onun gitmesine izin vermek. Sadece bu kadar.Onu kendine bağlamamalısın..Onu serbest bıraktığın zaman enerjinin havaya gitmesine izin ver.Sadece yayılmasına izin ver..bu kadar!!

Bitiş:
Psi ball’ı yaptın.Tebrikler!!Zor olmadığını gör..çok kolay bir şey.
İyi şanlar..Çalışmalara devam et.

Arkadaşlar işte size o sitedeki bilgilerin cümlesi cümlesine çevirisi..aradaki boşlukları resimler için bıraktım ama ekleyemedim..resimlere ingilizce siteden bakabilirsiniz.
Tercüme:M.Cihat (ddemmahum)
::Welcome to home Bruce::