Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

Arkadaşlar herkesin bildiği gibi önce inanmalıyız…
Okuyacağınız yazıda psi ball (pb) olarak yazılmıştır… Yazı tamamen doğrudur. Ve yapımı oldukça basittir.
İlk olarak 10 dk. Boyunca yatıp rahatlama çalışması yapın
Sonra pb’yi nerede yapacağınızı belirleyin.Ör. Elleriniz arasında, tam karşınızda, tepenizde…
En sağlıklısı ellerinizdir böylece dinamik olarak kontrol etmeniz daha kolay olur..
Şimdi enerji bulmaya geldi.Aslında kendi enerjimizi de kullanabiliriz ama daha kolay ve hızlı olması için gezegenlerin enerjilerinden faydalanacağız.
Resim
Bu da imajinasyonun gelişmesine fayda sağlar.Ay’ı Dünyayı Güneşi kullanabiliriz.Seçimi şuna göre yapın Daha sıcak olması için güneşi, daha güçlü olması için ay’ı ve yıldızları, eşit karakterli normal olması için dünyayı kullanın. Ben dünyayı kullanıyorum. Hem yeterli hem de bizi fazla kasmaz.
Resim
Resimde gördüğümüz gibi seçtiğimiz gezegenin enerjisinin bize aktığını imajine edeceğiz.(bu açıdan dünya daha iyidir çünkü ayaklarımızın altında yani fiziki temas var…)
Enerjiyi iyice hissettiğinizde resimdeki gibi kolunuzda avuçlarınızın içine doğru enerjiyi yönlendirin resimdeki gibi
Resim
Şimdi pb’nin şeklini belirleyeceğiz..
İster gittikçe büyüyen bir enerji ister elimizde yuğunlaşan bir enerji imajine edin..resimlerle gösterdim onuda
Gittikçe büyüyen=http://www.resimupload.com/ds362722043_5.html
Yoğunlaşan=http://www.resimupload.com/ds945045475_6.html
Bunlarda benim tercihlerim;
Elimde oluşturuyorum
Dünya’yı kullanıyorum
ve gittikçe yoğunlaşan enerjiyi kullanıyorum…
Önemli: pb’nin negatif enerjiyle yapılması zordur ama başarabilirseniz çok güçlü olur…
yönetici arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim doğru yere taşınırsa sevinirim...
TLnY

Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Okunmamış mesaj gönderen TLnY »

bunun verdiği his tam olarak nasıl bişey? :D yapabildiğimden şüpheleniyorum da.
Psi-Wheel Titreme hesabı :D
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

ben henüz acemiyim artık ilerde yaparım :D bunu daha önceden yabancı bi sitede okumuştum gerçekten çok güzel anlatmış ve açıklamışsın herkese yararlı olur eline sağlık :) :)
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
TLnY

bir ara bir yerde okuduğumu hayal meyal hatırlıyorum.psi-top yapmaya başlarken elleri iyice sıkarak ovuşturmak mı ne kolaylaştırıyormuş.hatalıysam düzeltebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
noboli88

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

bunu ilk ben vermiştim ama orjinal sitesini vermiştim :)
çeviriyi güzel yapmışsın paylaşım için sağol
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

TLnY ben elimden bişiler aktığını karıncalandığını ve ellerimin arasında bir cismin oluştuğunu hissediyorum..Ama değişik şeyler çıkabilir bu konuda...ovuşturma olayı doğrudur ama şu resimdeki hareketlerin de yardımı olduğu biliniyor
Resim

buda orjinal sitesi ingilizcem iyidir yada ben daha iyi çeviririm diyeler girebilir
http://www.psipog.net/print-psiball-source.html
TLnY

multiplayer1 yazdı:TLnY ben elimden bişiler aktığını karıncalandığını ve ellerimin arasında bir cismin oluştuğunu hissediyorum..Ama değişik şeyler çıkabilir bu konuda...ovuşturma olayı doğrudur ama şu resimdeki hareketlerin de yardımı olduğu biliniyor
Resim

buda orjinal sitesi ingilizcem iyidir yada ben daha iyi çeviririm diyeler girebilir
cevabın için teşekkür ederim(cümlebozuk oldu galiba)

ben denediğimde ellerimi belli bir mesafeye yaklaştırıp uzaklaştırırken yakın halindeyken hafif bir itme hissediyorum.hatta bugün denediğimde 1.5-2 metre uzaklıktan duran psi-wheele fırlatmaya denediğimde psi-wheel hafif hareket etmişti.bunun rastlantı olma ihtimali %40 gibime geliyor yani sanırım psi-ball oluşturuyorum :S ama hala kararsızım(bu arada cümle kurmada pek iyi olmadığımı düşünüyorum :lol:)

Edit:yanlış yazmışıtım düzelttim :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Bu siteyi bende bu gün ögrendim.Faydali olacakdir.Telepati teknikleri ise burada zihingücü.tr.gg
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

TLnY yazdı:
multiplayer1 yazdı:TLnY ben elimden bişiler aktığını karıncalandığını ve ellerimin arasında bir cismin oluştuğunu hissediyorum..Ama değişik şeyler çıkabilir bu konuda...ovuşturma olayı doğrudur ama şu resimdeki hareketlerin de yardımı olduğu biliniyor
Resim

cevabın için teşekkür ederim(cümlebozuk oldu galiba)

ben denediğimde ellerimi belli bir mesafeye yaklaştırıp uzaklaştırırken yakın halindeyken hafif bir itme hissediyorum.hatta bugün denediğimde 1.5-2 metre uzaklıktan duran psi-wheele fırlatmaya denediğimde psi-wheel hafif hareket etmişti.bunun rastlantı olma ihtimali %40 gibime geliyor yani sanırım psi-ball oluşturuyorum :S ama hala kararsızım(bu arada cümle kurmada pek iyi olmadığımı düşünüyorum :lol:)

Edit:yanlış yazmışıtım düzelttim :)
tmm o zmn yavaş yavaş yapıosun demektir yani pb'nin enerjisini ne şekilde hissedersen hisset olmuş demektir..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar enerji hissetmek duymak isteyen arkadaslar kollarin kaldirsinlar önlerine getirsinler ve elerini tam acsinlar.enerjiyi ellerinde hiss etsinler ellerine dogru akdigini düsünsünler.son ellerini yumruk seklinde kapatsinlar hafif kapatsinlar.ellerinde hiss edecekleri sey enerjidir.enerji alma 3 dakika sürsün.tesekkürler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.