Bir kaç sorum olacak!
Moderatör: Sai
- knsptk
Bir kaç sorum olacak!
Merhaba nicktende anlaşıldığı üzere ben knsptk (konseptik).Telekinezi konusunda bazı sorunlarım var.Yaklaşık iki seneyi geçiyor ben psişik şeylerle uğraşıyorum.Belki duyanınız vardır psipet tekniğide bana ait.Negatif enerji kullandım 1 buçuk sene şimdi pozitif kullanmaya çalışıyorum.Neyse ben yaşadığım sorunları söyliyeyim.Psiwhell daha psişik oluşumun ilk aylarında güzel bir şekilde döndürüyordum.Aradan zaman geçti hiç denemedim sonra şimdi deniyorum deniyorum çok odaklanıyorum ancak en fazla iki tur döndürebiliyorum bazen hiç.Ancak en acayip olanıda ellerimi kağıda doğru tuttuğunda ellerimin olduğu taraf tamamen havaya kalkıo diyebilirim \ böle bir psi whell görüntüsü oluyor.Enerjim oldukça iyi ancak cisimlere etki etme konusunda sorunlar yaşıyorum.Yorumlarınız ve önerileriniz neler??
- knsptk
Re: Bir kaç sorum olacak!
yalnış yerde açmışım taşırmısınız ??!!
- multiplayer1
psi whell'i negatif enerjiyle denedin mi belki öyle yapabilirsin...
bence sen kendini hangi enerjiyle daha iyi hissediyosan önu kullan...
sanırım sorunun uzun süreli odaklanma, konsantrasyon ve de enerjini yönlendirme konusunda...
rahatlama egzersizleri yap==>10 dk boyunca uzan ve hiç bişi düşünme
enerjini iyi topla==>enerjini hangi kaynaktan sağlarsan sağla iyi ve bol topla
konsantrasyon==>rastgele bir cisim seç örn "masa" ve masayı imajine et düşün..! bakalım kaç saniye yoğunlaşabileceksin başlarda 10 sn zor geçersin her gün bu egzersizleri yapa yapa konsantrasyonunu artırırsın...Eğer sıkı çalışırsan hiç bölünmeden bir şey hakkında saatlerce düşünebilirsin...
benim nacizane önerilerim bunlar daha profosyonel arkadaşlarımızada danış derim...
bence sen kendini hangi enerjiyle daha iyi hissediyosan önu kullan...
sanırım sorunun uzun süreli odaklanma, konsantrasyon ve de enerjini yönlendirme konusunda...
rahatlama egzersizleri yap==>10 dk boyunca uzan ve hiç bişi düşünme
enerjini iyi topla==>enerjini hangi kaynaktan sağlarsan sağla iyi ve bol topla
konsantrasyon==>rastgele bir cisim seç örn "masa" ve masayı imajine et düşün..! bakalım kaç saniye yoğunlaşabileceksin başlarda 10 sn zor geçersin her gün bu egzersizleri yapa yapa konsantrasyonunu artırırsın...Eğer sıkı çalışırsan hiç bölünmeden bir şey hakkında saatlerce düşünebilirsin...
benim nacizane önerilerim bunlar daha profosyonel arkadaşlarımızada danış derim...
- knsptk
Konsatrasyon ve enerji toplama konusunda sorun yok.Ben düşünmeyi çok seven biriyim olayları tekrar tekrar düşünerek hatalarımı hataları bulurum yada neyi iyi yaptıysam onu bulurum.Çok düşünceli olmamdan dolayı oluyor bu sanırım...Bu arada psiwheelde hareketleri %80 kontrol edebiliyorum...
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Sorununuz büyük ihtimal rahatlamayla ilgili, denemelerinizden önce rahatlama çalışması yapmayı ihmal etmeyin.
İki elinizi de psi wheel in etrafına koyduktan sonra gözlerinizi psi wheel den ara sıra kaçırın ve farklı yönlere bakmayı deneyin bu da düşüncenin serbest kalmasını sağliycaktır.
Başarılar.
İki elinizi de psi wheel in etrafına koyduktan sonra gözlerinizi psi wheel den ara sıra kaçırın ve farklı yönlere bakmayı deneyin bu da düşüncenin serbest kalmasını sağliycaktır.
Başarılar.
Geri döndüm
- ibrahimduygulu
knsptk çok düşünce iyi değil dir haberin olsun ...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-