Astral denememden sonraki ruh hâlim.

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Astral denememden sonraki ruh hâlim.

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

Arkadaşlar bu gün saat 18 civarlarında başladım Astral denemeye ve güzel yol katlettim...

Bütün bedenim uyuştu, elimi, kolumu v.b. hiçbir yerimi hissetmiyordum. Çok değişik şeyler yaşadım yatarken... Saatin ne kadar geçtiğini anlamıyordum tabi o anda. Belli bir süre sonra çok değişik şeyler oldu, iyice çınlamalar duymaya başladım. Kulaklarım şiddetli çınlıyordu. Beynim, yüzüm falan heryerim uyuştu, karıncalandı. Yüzüm kaskatı oldu resmen. Sanki tüm vicudum küçülmüş ve beynime girmişti. Alnımda gözlerim varmış gibi hissediyordum. Odanın için görüyordum sanki (hayal ediyordum) Kollarım, bacaklarım çok uzakta gibiydi, uzaktaki bir uzantım gibi hissediyordum...

Ben kendime bir teknik geliştirdim:

Ranza var bizim evde... Alt kata yatıyorum, önceleri sırt üstü yatmış pozisyondayken kendimi sağa sonra sola döndüğümü hayal ediyordum ve kendimi buna inandırmaya çalışıyordum. Sağa veya sola dönerken kollarımda bir ürperti, soğuka gibi bir his geliyor.
Vicudum biraz uyuştuktan sonra kendimi üst ranzaya doğru havalanırken hayal ediyorum. Üst ranzaya uçtuğumu ve orada yattığımı hayal ediyorum. Lamba yan tarafımda, kapı arkamda falan... Bu şekilde iyice vicudum uyuşuyor ve çınlamalar başlıyor...

Ama o çınlamalardan sonra heralde olmayacak dedim. Ve Astral'e çıksam bile, çıktığımı nasıl anlayacaktım bilmiyorum. :)

Gözümü bir açtım hava kararmış. :) saat 8 küsür olmuştu. :) 2 Saatden uzun bir süre yatıyordum yani.

Şu an bir halsizlik, boğazımda yutkunurken zorlanma hissediyorum. Sanki içimde bir yumruk var. Mutsuzum, yorgunum... Kalbim, göğüs kafesim sıkışıyor. Darlanıyorum kısaca... :D

Bu normal birşeymidir? Neden olmuş olabilir? Astral denemelerimi durdurmalımıym?
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral denememden sonraki ruh hâlim.

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

astralin fiziki hiç bir zararı yok psikolojik seninkisi
Kullanıcı avatarı
Kuzey*

zaza54 yazdı:astralin fiziki hiç bir zararı yok psikolojik seninkisi
İnşşAllah. Şu an yutkunurken boğazımı çok kuru hissediyorum, sanki yumruk gibi bir şey var içimde.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

diyorum ya fiziki zararı yok zaten uyurken de ruhun dışarı çıkıyor sen onu kontrol etmeyi öğreniyorsun eğer fiziksel bir etki olsaydı her uyuduğunda ve uyandığında olurdu
Kullanıcı avatarı
Kuzey*

İlgin için teşekkür ederim.

Peki bu gece yine Astral denersem başarılı olabilirmiyim sizce? Uyuşma ve çınlamalar çok şiddetli oluyor. Çınlamalardan sonra ne yapmam gerekiyor? Neyi imaje etmem gerekiyor? Çıkış noktasını nasıl yakalayabilirim?

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

çıkış yaptığını imaje et ama heyecan veya korku olursa başarı oranınız %90 düşer. sakin ve sabırlı olun yeter.
Kullanıcı avatarı
Kuzey*

Ruhumun bedenden ayrıldığını mı düşüneceğim yani? Çıkış yaptığımı nereden anlayacağım? Ve totem ile geridönebilme olayı nasıl oluyor? Benim totemim boynumda asılı olan eski anahtarlığım, yeni kolyem. :D
( sorularımla sıkıyorsam özür dilerim ama gerçeten artık yapmak istiyorum bu işi. :) )
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

sadece çıkmayı düşün geri gelmesi, totem gibi şeyleri kafaya takma onları karıştırma sadece çıkmaya odaklan :)
Kullanıcı avatarı
Kuzey*

Ama sabah okul var. :D Okul zamanına kadar geri dönememekten korkuyorum.
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

ya ben astral yapıorum da merk ettigim bişe var aslında .. ben şimdi astraldeyken arkadasımın evine felan gidiyorum . acaba onun gercekte yaptıgı seyleri mi görüorum yoksa hayali seyler mi? cvp ltfn!
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz