Psi-ball ile yaşadığım deneyim
Moderatör: Sai
-
Psi-ball ile yaşadığım deneyim
Psi-ball a 2 hafta önce telekinezi ile ilgilenmeye başladım ve kendi çapımda birşeyler yapmak istedim ve 1 haftaboyunca bir şey üzerinde uğraştım fazla araştırma yapamdan. Sonra bu uğraştığım şeyin psi-ball oldugunu gördüm araştırma sonucunda. Yani Psi ball ın ne olduğunu bilmeden psi ball yapmaya başlamıştım.Sonra kendimi bunun üzerinde geliştirmek istedim ve başladım çalışmalara kendi çapımda ufak tefek deneyişler içeresine girdim.Şimdi şu anda Psi ball ı yaparken Avuçlarımın içindeki elektiriği hissediyorum ve 15-20 dakika boyunca yapınca avuçlarımın içinde kalıcı bir ısı bırakıyor.Böyle bişey olması hoşuma gitti çünkü bu işlerde daha çok yeniyim ve bağzı farklılıklar hissetmem lazımdı buna inanabilmek için. Artık inanıyorum. Şimdi buraya kadar anlattıklarım yaşadıklarım ve deneyimlerim ile ilgiliydi.
Şimdi sormak istediğim şeye gelelim. Şu an Psi-ball yaparken avuçlarımı birbirlerinne baktırıyom ve o enerjiyi hissederek başlıyorum. Ama beni kuşkuya düşüren şey aklımı bir kere çok saçma sapan konulara verdim psi ball yaparken bakalım bu sefer yapabilicekmiyim diye. Yani Psi-ball ile ilgili hiçbişe düşünmedim hatta hiç yaptığım şey ile ilgilenmeden yapmayı denedim. Ve gene aynı şekilde o enerjiyi avuçlarımda hissedebiliyorum. Önce karıncalanma sonra kalıçı bir ısı oluyo. Bunun nedeni artık istemeyerekte olsam yapabilmemmi yoksa. Ufak bir psi ball için ona odaklanmaya gerekyokmu ? sağdece avuçlarımızı bir araya getirsekte onu hissedeiblirmiyiz yani ?
Şimdi sormak istediğim şeye gelelim. Şu an Psi-ball yaparken avuçlarımı birbirlerinne baktırıyom ve o enerjiyi hissederek başlıyorum. Ama beni kuşkuya düşüren şey aklımı bir kere çok saçma sapan konulara verdim psi ball yaparken bakalım bu sefer yapabilicekmiyim diye. Yani Psi-ball ile ilgili hiçbişe düşünmedim hatta hiç yaptığım şey ile ilgilenmeden yapmayı denedim. Ve gene aynı şekilde o enerjiyi avuçlarımda hissedebiliyorum. Önce karıncalanma sonra kalıçı bir ısı oluyo. Bunun nedeni artık istemeyerekte olsam yapabilmemmi yoksa. Ufak bir psi ball için ona odaklanmaya gerekyokmu ? sağdece avuçlarımızı bir araya getirsekte onu hissedeiblirmiyiz yani ?
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Re: Psi-ball ile yaşadığım deneyim
O tam bir psi bal değil sadece ellernden enerji geçiyor. Ellerin öyle durduğunda hep geçer senin birşey yapmana gerek yok.
gerçektir kardeşim devam et sen istersen geliştir istersen başka teknik
-
Sanırım o psi-ball olmuyor evet zaten ellerinden hali hazırda geçen elektriği hissediyorsundur...
-
Peki anladım arkadaşlar saolun
-
önemli olan psi-ball la ilgili bişey düşünmen değil konsantre olman zaten ne yapmak istediğini bildiğin için imajine etmene bile gerek kalmaz
Not not | ||
-
güzel dvm eet
katılıyorum zaten amacın bunu denemekti ve bilinç altına o düşünceyi koyunca ister istemez bi enerji akışı oldu ama psi ball denirmi orasını bilemem sonucta yaşayan sensin psi ball şudur diyemeyiz herkesin tekniği farklı oluşturma ve oluşma şekilleri farklı ama sen devam bence ancak biraz erken başlamışsın bence psi-ball aozosonar yazdı:önemli olan psi-ball la ilgili bişey düşünmen değil konsantre olman zaten ne yapmak istediğini bildiğin için imajine etmene bile gerek kalmaz
-
güzel harikasın iyisin :D
-