psi wheel -yardım

Moderatör: Sai

darkkiller33

psi wheel -yardım

Okunmamış mesaj gönderen darkkiller33 »

Meraba artık psi wheel yapabiliyorum ama sorunum var kağıtı değiştirdiğimde çok zorlanıyorum ama genede yapıyorum yeni kağıta odaklanamıyorum döndüğünü düşünemiyorum 1-2 dk düşünmem gerekiyo ama diğer kağıtta (ilk yapabildiğim kağıtta ) direk döneceğini düşünyorum ve ellerimi koyar koymaz 5 snde fln dönderebiliyorum napmam lazım??

Kullanıcı avatarı
whaki

Re: psi wheel -yardım

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

telekineziyi birak
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

seninki psikolojik =)
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
Biyokinezi001

Okunmamış mesaj gönderen Biyokinezi001 »

Whaki Saygıyı Yitirmeyelim istersen.
Dark Merhaba İlk Başta konularımız var forumda psi whell hakkında onları okuyarak psi whell hakınnda bilgi edinip tekrardan deniyebilirsin birde forumda korzay abinin müziği war 30dk lık o cok yardımcı olur :) Kimseyi Takma
Nasıl biz ilk futbol oynayısımız cok kötüdür oynaya oynaya gelişir buda ona benzer :)
Kullanıcı avatarı
options

Biraz ara verelim.

Kullanıcı avatarı
whaki

Saygi yitirmeyelim diyosun fakat sunun surasinda 2-3 gundur bu forumdasin sen, ben ise aylarca. Her seferinde ayni soru soruluyor ve ayni cevabi veriyoruz, sadece birazcik konulara goz gezdirmesi yeterdi. Insan ister istemez saygisini yitiriyor bi noktadan sonra.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
options

whaki yazdı:Saygi yitirmeyelim diyosun fakat sunun surasinda 2-3 gundur bu forumdasin sen, ben ise aylarca. Her seferinde ayni soru soruluyor ve ayni cevabi veriyoruz, sadece birazcik konulara goz gezdirmesi yeterdi. Insan ister istemez saygisini yitiriyor bi noktadan sonra.
aynen öyle forumu 5 dk araştırsan her istediğini bulursun.
Biraz ara verelim.
darkkiller33

Okunmamış mesaj gönderen darkkiller33 »

araştırıyorum zaten tüm dökümanlarda aynı ben size adam gibi soru sordum sizin yaptığınız gerçekten taktirlik
Kullanıcı avatarı
whaki

Arastirmana devam et, baskalarinin sorduklari sorulari da gozden gecir, ondan sonra kafana takilan bi soru olursa burdaki herkes memnuniyetle cevaplar, ama ayni sorularla gelirsen kimse hos karsilamaz.