psi wheel -yardım
Moderatör: Sai
-
psi wheel -yardım
Meraba artık psi wheel yapabiliyorum ama sorunum var kağıtı değiştirdiğimde çok zorlanıyorum ama genede yapıyorum yeni kağıta odaklanamıyorum döndüğünü düşünemiyorum 1-2 dk düşünmem gerekiyo ama diğer kağıtta (ilk yapabildiğim kağıtta ) direk döneceğini düşünyorum ve ellerimi koyar koymaz 5 snde fln dönderebiliyorum napmam lazım??
- whaki
Re: psi wheel -yardım
telekineziyi birak
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- options
- Biyokinezi001
Whaki Saygıyı Yitirmeyelim istersen.
Dark Merhaba İlk Başta konularımız var forumda psi whell hakkında onları okuyarak psi whell hakınnda bilgi edinip tekrardan deniyebilirsin birde forumda korzay abinin müziği war 30dk lık o cok yardımcı olur :) Kimseyi Takma
Nasıl biz ilk futbol oynayısımız cok kötüdür oynaya oynaya gelişir buda ona benzer :)
Dark Merhaba İlk Başta konularımız var forumda psi whell hakkında onları okuyarak psi whell hakınnda bilgi edinip tekrardan deniyebilirsin birde forumda korzay abinin müziği war 30dk lık o cok yardımcı olur :) Kimseyi Takma
Nasıl biz ilk futbol oynayısımız cok kötüdür oynaya oynaya gelişir buda ona benzer :)
- options
Biraz ara verelim.
- whaki
Saygi yitirmeyelim diyosun fakat sunun surasinda 2-3 gundur bu forumdasin sen, ben ise aylarca. Her seferinde ayni soru soruluyor ve ayni cevabi veriyoruz, sadece birazcik konulara goz gezdirmesi yeterdi. Insan ister istemez saygisini yitiriyor bi noktadan sonra.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- options
aynen öyle forumu 5 dk araştırsan her istediğini bulursun.whaki yazdı:Saygi yitirmeyelim diyosun fakat sunun surasinda 2-3 gundur bu forumdasin sen, ben ise aylarca. Her seferinde ayni soru soruluyor ve ayni cevabi veriyoruz, sadece birazcik konulara goz gezdirmesi yeterdi. Insan ister istemez saygisini yitiriyor bi noktadan sonra.
Biraz ara verelim.
-
araştırıyorum zaten tüm dökümanlarda aynı ben size adam gibi soru sordum sizin yaptığınız gerçekten taktirlik
- whaki
Arastirmana devam et, baskalarinin sorduklari sorulari da gozden gecir, ondan sonra kafana takilan bi soru olursa burdaki herkes memnuniyetle cevaplar, ama ayni sorularla gelirsen kimse hos karsilamaz.
-