Astral Seyahat ! Mum !
- Akrep96
Astral Seyahat ! Mum !
Bilindiği gibi Astral Projeksiyonda ruhunuz ile hareket edersiniz. Nesneleri görürsünüz ancak dünyevi gözle değil ruh gözü ile. ''Peki bu astral projeksiyona nasıl çıkılır?'' dediğinizde önünüze sayfalarca bilgi gelir. Ki bu forumda da yararlı bilgiler var.
Ben şu tenkiği uyguluyorum kendime;
Bilinç altımı temizlemiş bir şekilde oturuyorum koltuğuma(koltuk dediğimde yatak pozisyonunda ki koltuklar. Rahat olanlar hani ). Koltuktan üç adım öteye bir sehpa kuruyorum ve mum yakıyorum. Kendimi sadece o muma veriyorum. Yanan mumda ki ateşi izliyorum. Onunla birlikte ruhumun ayağa kalktığını ve ateşe doğru ilerlediğini düşünüyorum. Düzenli nefes alımları ile yavaş yavaş bilincimi kaybediyorum ve astral boyuta geçişim gerçekleşiyor.
Ardından mumu görüyorum ancak o ışık kırmızı değil. Farklı bir renk. Sanki iç içe girmiş iki renk ve aşırı derece parıldıyor. Ardından yürümeyi değil uçmayı düşünüyorum(Astral boyutta iken fiziksel düşünmeyin ve kurguya girmeyin arkadaşlar yoksa astral boyutdan çıkarsınız.). İşte astral boyut.
Yaşadıklarımın çoğunu anlatamam belki. Kelimeler yetmez, ifade edemem ancak bildiğim bir kaç yer var. Oralardayım diğerleri gibi.
Birde şunu söylemek isterim sizlere: ''Güneş sisteminde ki astroid kuşağa kesinlikle uğrayın. Oradan yıldızlar çok güzel ışıklar saçıyor. Farklı renklerde bir uzay..''
Geri dönüşüm ise hep sert oluyor. Çoğu zaman oda arkadaşım içeri geliyor ve dürtüklüyor. Veya odada ses çıkartıyor. Şimdi şöyle diyeceksiniz: ''Astral boyutta iken sesleri duyamazdık hani?''
Evet duyamıyorsunuz ancak fiziksel olarak sinir sistemimizi harekete geçirdiğinden dolayı geri dönüş gerçekleşiyor.
Ben şu tenkiği uyguluyorum kendime;
Bilinç altımı temizlemiş bir şekilde oturuyorum koltuğuma(koltuk dediğimde yatak pozisyonunda ki koltuklar. Rahat olanlar hani ). Koltuktan üç adım öteye bir sehpa kuruyorum ve mum yakıyorum. Kendimi sadece o muma veriyorum. Yanan mumda ki ateşi izliyorum. Onunla birlikte ruhumun ayağa kalktığını ve ateşe doğru ilerlediğini düşünüyorum. Düzenli nefes alımları ile yavaş yavaş bilincimi kaybediyorum ve astral boyuta geçişim gerçekleşiyor.
Ardından mumu görüyorum ancak o ışık kırmızı değil. Farklı bir renk. Sanki iç içe girmiş iki renk ve aşırı derece parıldıyor. Ardından yürümeyi değil uçmayı düşünüyorum(Astral boyutta iken fiziksel düşünmeyin ve kurguya girmeyin arkadaşlar yoksa astral boyutdan çıkarsınız.). İşte astral boyut.
Yaşadıklarımın çoğunu anlatamam belki. Kelimeler yetmez, ifade edemem ancak bildiğim bir kaç yer var. Oralardayım diğerleri gibi.
Birde şunu söylemek isterim sizlere: ''Güneş sisteminde ki astroid kuşağa kesinlikle uğrayın. Oradan yıldızlar çok güzel ışıklar saçıyor. Farklı renklerde bir uzay..''
Geri dönüşüm ise hep sert oluyor. Çoğu zaman oda arkadaşım içeri geliyor ve dürtüklüyor. Veya odada ses çıkartıyor. Şimdi şöyle diyeceksiniz: ''Astral boyutta iken sesleri duyamazdık hani?''
Evet duyamıyorsunuz ancak fiziksel olarak sinir sistemimizi harekete geçirdiğinden dolayı geri dönüş gerçekleşiyor.
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
- deniz_mavisi
Re: Astral Seyahat ! Mum !
Hımm evt hızlandırıcı bir teknik ...banada yapıolar tam her yerimin uyuştuğunu hissediyorumm annem gelio yine uyuyoomusun diyor uyumuyorum anne uçuyorum diyesim var ama diyemiyorumm :D Yada bir sinek konuyor burnumun ucuna ve bütün konsantreme nalet sokuoo :)
Telekinezi Allahın yüceliğinin göstergesidir maddeciler bunu anlayamazlar
-
- Yeni Kullanıcı
Ruh demeseydin iyiydi fiziki bedenden çıkan ruh değil astral bedendir :)
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Çok güzel akşam deniyeceğim umarım mum yere düşüp evi yakmaz :D
şimdi mumu yakıp koyucam önüme babam yada annem gircek içeri fantazimi yapıyon dicekler gitcek tüm konsantrasyon :D
- Akrep96
deniyen arkadaşlarım sonuçları yazarlarsa çok sevinirim...
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
-
Bende denemek istiyorumda ama deniyipde sonuçlarını yazanlara göre yapıcam.Onun için deneyimlerinizi bir kısmını bil olsa yazarsanız sevinirim.
Mum bitene kadar yaptım bir etkisini göremedim. En çok ilerleme kaydettiğim ters düşünmeydi. ileri yatıyorum ayaklarım kafamda gibi düşünüyorum oluyo beyin 5 dakika sonra kanıyo gerçekten öyleymişim gibi oluyor ama öyle kalıyor daha sonra ne yapacağız?
-