Futbol :D

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Futbol :D

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Arkadaslar ya.. Futbolum hic iyi degil. Arklarla flan oyle oynarken olmuyor.. :D Kale onumde sag sol bos ben bi vuruyom cap gidiyor :D Ne onerirsiniz?? Telekineziyle iligili bisey yapabilirmiyim acaba?? :D

Tekila

Re: Futbol :D

Okunmamış mesaj gönderen Tekila »

Başka bir spor dalı seç . :D
Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

Telekinezi hmm. :D Pek adil bir maç olmaz.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
Kullanıcı avatarı
Yalniz

:D ya kendimi gelistircemde :D nasil yapicam :D:D basketbolda daha iyiyimde :D futbolda rezill :D
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Oyunu bırak :D

Kullanıcı avatarı
Yalniz

:D eveet cok iyi bi yöntem :D oyunu birak :D:D
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

bende futboll konusunda bende yeteneksizim sebebi küçük yaşlarda burnumdaki hasaslık ve şimdi iyileşti fakar artık istesemde oynayamıyorum... neyse anlayacağın bende oynayamıyorum.

telelıkınaziden medet umayın telekınazi sadece beyin gücü kullanmakdır...

Herkes futbol oynayacak diye bir kural yok.. sevsede.. H a yok ben illa oynayacam diyosan gidip bir futboll kulubune yazdır kendini, yada kendine bir futbol topu al müsait bir yerde kale kur kaleye şut cek bir akadasınıda al yanına onunla berber antreman yapp birde top istediğin yöne gitmiyorsa vuruşunu değiştir...

ben ayağımın altıyla vuruyorum nasıl desem ayakabının alt tabanıyla vuryorum ve düpdüz gidiyor :D

http://www.facebook.com/video/video.php ... 2&comments

video açılırs aizle :d ne güldüm biizim orananın çocuğu arkadasın tekide çekmiş ..

şAHSEN KÜREK TAKIMINA YAZILICAM BASKA SPORLARADA YÖNELMENDE FAYDA var ben basketde oynayamıyorum mesala
ya hep alıştırma antreman yapıcan yada bırak
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

bir bayana göre futbol uygun mu sence :D boşver basket oyna,gel basket kapışalım hatta
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
Yalniz

:D ya arkadaslarla oynuyoruzda, cogunluk futbol seviyor ve acaip oynuyorlar :D Bende seviyorumda :D Topa bi vurdummu kaleyi sasiriyor heral :D Kücükken daha iyi oynuyodum :D
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

topa vuramayabilirsin fakat iyi bir defans olabilirsin git sadece defans yap gol atandan çok kaleciye yardım edip gol kurtaran adam da lazım takıma topu uzaklaştırmak amacıyla vurursun sadece arda bir de kornerde filan gidersin karşı takımın kalesinin yanına :D hatta birkere başımdan geçti bende hiç vuramam ya minareci vb laflar derler :D defansta top uzaklaştırcam diye bir vurursun gider top kaleye girer :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.

“Spor” sayfasına dön