Merak

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
mr_ceza

Merak

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

Arkadaşlar merak ettim bu sayfadaki grub yetkilileri nelere yapabiliyor videoları varmı sayfada mesela ScreamOfTheElements element grubunun yetkililisinin 1 2 video varsa versene bi izlim nasıl yapıyorsun element bükmeyi veya merhamet62 options telekinezi grubunun yetkililerisiniz acaba 1 2 videolarınızı paylasırmısınız kasık bukme cısım oynatma gıbı cunku grub yetkılısı olmussunuz ben videolarınızı hıc gormedim var lütfen paylasırmısınız.

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Merak

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

video çekmeyi düşünmüyorum. merhametede bu gibi yazılara kanıp çekmemesini tavsiye ediyorum. evrende 4 ilke vardır. şu ana kadar hiçbirini çiğnemedim. biyerlere video koyup ilkelerden birini çiğnemeyide istemem. ben ve benim gibilere inanan inanır, yolumuzdan gelir. inanmayan kendi bilir. şahsen ben birilerine bir şeyleri kanıt göstererek o değerli vaktimi boşa harcayamam. her grup yetkilisi olanın videosumu olması gerekli ? ben kendi adıma konuşayım, benim hakkımda kuruntu yapıp daha fazla konuşmayın. çünkü sonuç aynı olacak, elinize hiçbir görüntü/ video geçmeyecek. tek elde edeceğiniz egonuzun biraz daha şişmesi olacak. bu tür konulara beni dahil etmeyin lütfen. iyi günler.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

bende video eklemeyi düşünmüyorum ama merhamet62 nin psi wheel videosu var.
forumu biraz ararsan bulursun.
Biraz ara verelim.
mr_ceza

psi-wheelmi :D grub yetkilisinin psi-wheelle videosu bi işe yaramaz mesela korzay gıbı kasık bukme cısım oynatma videoları olsa birşey demem ama inanmak lazım nerden bılelım kıtaplardan oyle alıntı yapıp paylasıyorsunuz bu konuda grub acıp ders verıyorsanız bir kanıtınız olması lazım. oyle her grub acan olucaksa olmaz adam merhametin ılk grub acıcagında yazıda soyle dıyıyor arkadaşlar telekınezı grubu acıcam ders verıcem dıyıyor ama sitede sade psi-wheel videosu var bence sacma.
Kullanıcı avatarı
options

inanmayan gruba başvurmaz olur biter.
Biraz ara verelim.

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

mr.ceza, çok merak ediyorum amacına ulaşacak mısın? :D
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
options

ScreamOfTheElements yazdı:mr.ceza, çok merak ediyorum amacına ulaşacak mısın? :D
sanmıyorum =)
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

bu siteye inanıyorsan inan inan mıyorsan başkalarının yaptıklarını sorgulama
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

çocuk kötü bişi dememiş :)) şahsen bende merak ederdim adaba ateşi bir binayı yakabilecek kadar elinde tutup filan :)) neyse yineden güzel olurmuşdu :)
mr_ceza

Arkadaşlar hiç bir art niyetim yok sade merak ettim yani yetkili olmak için bazı konularda uzman olmak gerekir ve uzman oldugunu kanıtlamak gerekır yani element bükmede yetkili bir kişinin yani su kontrol videosu güzel olur veya telekinezi bolumunun yetkili birisi kasık bukme cısım oynatma videoları olması gerekir.