Kamıj VS AmpuL

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Kamıj VS AmpuL

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

Herkese merhabalar.

Fenomen kardeşimizin imzasında gördüğüm" http://www.youtube.com/watch?v=sDW0qgYy ... re=related "

linki ktunnele yapıştırdım ve girdim bi yandan o dolarken yorumlara bakıyordum yorumlarda vıdeoyu izleyip çok iyi sonuç aldm diyen birini gördüm ve bende videonun kabın içindeki kırmızı kumaş parçasını kıprdattığı yeri 10-15 kere izledim Pipet ve ampulu aldım video'yu izledikçe ve yaptıkça elim mıknatıs gibi oldu artık kamış neredeyse uçacak gibi oldu ampulun ustunde zor dengeletir hâle geldim ve süper bir şekilde sabit hızla 180 derece dönebiliyor gerçekten süper

1.telekineziye başlarken yapamayacağıma inanıyordum.
2.o yorumu gorunce video izleyip sonuç alacağıma inanmıyordum.
3.o video'yu izleyip yaptıkça KENDİME inanamamaya başladım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çok teşekkürler fenomen o video'yu izlemeseydim belkide bilinçaltıma inandıramayacaktım gerçekten saol onu izledim ve yaptım şimdi izlememe gerek kalmıyor çünkü yapabildiğimi hatırlıyorum.

Yeni başlayan arkadaşlara önerim asla pes etmeyin ve ilk başlarda elinizi kurutma makinesi ile ısıtın ki daha kolay olsun ve inanın :D :D :D
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Kamıj VS AmpuL

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

tebrik ederim kardeşim bunu bizle paylaşman bile çok güzell ki seni başarmaya item videoyu sitemizin güzide yöneticilerinden birinin paylaşmış olması çok güzel bir şey...insanlar daha paranormal güçlere inanmazken bizim birbirimize inanmamız çok güzel...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Rica ederim arkadaslar.ilk defa izlediyimde o kadar cosdum ki evde akil almaz seyler basardim ve siteye özelliklede imzama ekledim ki her kes görsün deyerli kardeslerim izleyib cossunlar ve disardan gelen olumsuz haberlerden etkilenmesinler :) :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Süper oldu abi ya şu an video yu izlemeden iki pipeti birbrine geçirip ampulun ustunde cevirebiliorum (koyması zor da olsa duruyor) :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

:D :D :D Tebrikler basarman qurur verici
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

yorum falan demişsiniz de yorum falan göremedim ben video da yav..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Video da görmüceksin bi konuda bu video verilmiş orada yorum yapmış fenomen
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Videoda yorum yok. Yorum baska bölümde ayrica yorumuda ben yapmisdim :D :D :D :D

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

yorum nerde? linki verir misiniz?
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Ne bileyim sitede bir yerde iste :D :D