Arkadaşlar merhaba ben 3 aydır telekinezi ile ugrasıorum.
Kolayca psi-wheel cevırıyorum.Bir kac kere kasık bukmuslugum var, ancak pipeti bir türlü çeviremıyorum enerjımı serbest bırakamıyorum konsantre oluyorum enerjıyı ellerımde hıssedıyorum ancak pipete yonlendıremıyorum.Ne yapmam lazım ?
Pipet Çevirme...
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Pipet Çevirme...
gözlerimizi kapatıyoruz ve bedenimizi mavi enerjinin kapladığını düşünüyoruz ve pipetide kırmızı olarak düşünüyoruz.(1-2 dk)
Sonra kendi mavi enerjimizin pipete aktığını ve yavaşça pipeti kapladığını düşünüyoruz.bunu düşünürken bir bağlantı noktası olduğunu yani enerjimizin pipet ile vücudumuzu ortada köprü gibi birbirine bağladığını düşünüyoruz(2-3 dk). son olarak gözlerimizi açıp elimizi pipete yakın bir şekilde yavasça hareket ettiriyoruz ve elimiz pipeti kendine çekiyor.
Alıntıdır
Sonra kendi mavi enerjimizin pipete aktığını ve yavaşça pipeti kapladığını düşünüyoruz.bunu düşünürken bir bağlantı noktası olduğunu yani enerjimizin pipet ile vücudumuzu ortada köprü gibi birbirine bağladığını düşünüyoruz(2-3 dk). son olarak gözlerimizi açıp elimizi pipete yakın bir şekilde yavasça hareket ettiriyoruz ve elimiz pipeti kendine çekiyor.
Alıntıdır
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-