Aerokinezi Dersleri 3

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
bilbaz123a

Aerokinezi Dersleri 3

Okunmamış mesaj gönderen bilbaz123a »

Aerokinezi
Hava kontrolü anlamına gelir ve rüzgar yaratmak, rüzgarı hızlandırmak, yavaşlatmak veya istediğiniz yöne doğru yönlendirmek gibi sonuçları vardır.
Egzersiz:Aerokinezi birçok kişi tarafından en kolay yapılan fakat en uzun süren Psikokinezi çeşidi olarak bilinir.Fakat bu kolaylık ve uzunluk kişiden kişiye değişen bir kavramdır.Açık havada bir yere oturun ve rahatlamanıza bakın.Yeterince rahatladığınızda rüzgarı hissedin, yüzünüze çarpan ve sizi serinleten rüzgarı hissedin.En sonunda iyice konstre olun ve bu hızlı rüzgarı sanki elinile yakamışsınız da onu tutuyormuş gibi düşünün.En sonuna bu rüzgarı uysallaştırdığınızı ve kontrol edebileceğinize kanaat getirince, gözünüzü açın ve etrafınızda rüzgar çarptığında sonuç verebilecek bir cisim arayın.Mesela yerdeki yaprak, veya bir kağıt parçası.En sonunda elinizdeki rüzgarı oraya götürüp fırlattığınızı düşünün ve kağıdı uçurduğunu.Sonuç alırsanız ne mutlusize
Alıntıdır...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

volki19997mart

Re:kendimi kağıt döndürmede

Okunmamış mesaj gönderen volki19997mart »

kendimi kağıt döndürmede geliştirdim am başka şeyler bulamadım bana yardım edin lütfemn
bilbaz123a

Re: Aerokinezi Dersleri 3

Okunmamış mesaj gönderen bilbaz123a »

arkadaşım lutfen bıraz terbiyeli madem kufretcen adam gibi et soylediklerinden hicbirsey anlamadım
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
xxbedirhanxx
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Aerokinezi Dersleri 3

Okunmamış mesaj gönderen xxbedirhanxx »

bunu denemiyi düşünüyorum eğer olursa şimdiden teşekkürler