Zihin kontrolü

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
cehalet

Zihin kontrolü

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Başlığı okuyunca birçok kişinin aklına başkasının zihnini kontrol etmek gelecektir.Merak etmeyin onu anlatmayı düşünmüyorum.Anlatsamda hocamın bana anlattığı gibi çok çok küçük bir kısmını anlatırım.Şimdi bu yazıda öncelikle bazı kavramları netleştireceğiz.Psişik güçleriniz için en önemli adımları,atılması gereken ilk adımları ve temelleri ele alacağız.Öncelikle şunu söylemeliyim ki psişik güçlerinizi kullanabilmeniz için iyi bir insan olmanıza veya güçlerinizi herkezden saklamanıza vs. gerek yoktur.Tüm egonuzla birlikte psişik güçlerinizi kötüye de kullanabilirsiniz ki telepati ile evli insanlarla bile birlikte olan insanlar tanıyorum.Ve emin olun güçleri hiç de engellenmiyor.Peki nedir bizi engelleyen unsur?Bir tane değil tabiki birkaç tane var.Bunlardan en en önemlisi şartlanmalarımızdır.Bu şartlanmaları ortadan kaldırırsanız sonsuz potansiyeliniz önünüzde sınırsız bir dünya ile duruyor olacaktır.Zaten ilk derste de şartlanmalarınızı nasıl ortadan kaldıracağınızı öğreneceksiniz.Ancak bu noktada engelleyici ikinci unsur devreye giriyor.Tembellik ve atalet.Muhakkak çalışmak zorundasınız.Günde 2 saat doğru çalışmayla geleceğiniz seviyeyi bir bilseniz bir daha asla çalışmayı bırakmazsınız.Günde 2 saat çalışmayla 3 ay gibi bir sürede (telepati için söylüyorum çünkü benim alanım telepati) insanları istediğiniz doğrultuda yönlendirebilir,istediğiniz insanı kendinize aşık edebilir,istediğiniz insanı kendinize dost edinebilirsiniz.Ve şu an aklıma gelmeyen birçok hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.Ama önemli olan çalışmaktır.Ve en önemli etken de inançtır.Ayaklarınız ne kadar güçlü olursa olsun eğer kendinizi yürüyemeyeceğinize inandırırsanız yürüyemezsiniz.Bunun gibi psişik bakımdan ne kadar güçlü olursanız olun inanmazsanız o size engel olacak ve çalışmanız bir işe yaramayacaktır.Şimdi ilk çalışmaya geçelim:
Unutmamanız gereken ilk nokta dünyayı döndüren gücün telkin olduğudur.Kendi kendine telkinin gücünü bilseydiniz bunun hakkında çok çok daha fazla araştırma yapardınız.Telkin konusuna daha sonra zaten uzun uzun değineceğiz ancak şimdilik telkin alabilecek noktaya yani transa geçme konusunu anlatalım.Transa geçtikten sonra telkinleri verip şartlanmalarımızı yeniden şekillendireceğiz.Bunun çok çok daha basit bir yolu var ancak bu yolu anlatmayacağım.Ben bahsettiğim yolla birçok şey başardım ve bu yolu kendinizin bulabilirseniz size çok çok büyük yararı olacaktır.Ve tehlikeli bir yoldur.Çünkü istediğiniz herşeye ulaşabilirsiniz.Neyse şimdi transa geçmek için basit bir indüksiyon tekniğini verelim ve bu teknikle birlikte ilk dersimiz sona ermiş olsun.Ders süresi 1 haftadır.1 hafta çalışın yeterli gelecektir.Ama transa girmeye alışamazsanız süreyi muhakkak uzatın.Bu ilk adımlar çok çok önemli.Bunları atlarsanız bütün çalışmalarınız boşa gidecek ve vaktinizi boşuna harcayacaksınız.İşte indüksiyon tekniğiniz:
1.adım:Öncelikle rahat bir yere uzanın veya oturun.
2.adım:Biraz gevşeyin ve rahat bir şekilde nefes alıp verin.
3.adım:Derin derin sanki havayı kokluyormuş gibi nefes alıp verin.(Burnundan problemi olanlar ağzından nefes alabilirler)
4.adım:Gözlerinizi sabit bir noktaya odaklayın.
5.adım:Bu noktaya sabit bir şekilde bakarken sizi duygusal anlamda etkileyen bir olayı düşünün.O anı hissedin ve o duyguyu hissedin.
6.adım:Ardından düşünceyi yavaşça kesin ve düşünmeyi bırakırken gözlerinizi yavaşça kapatın.Bu esnada duyguların mahoşluğundan henüz çıkamadığınız için daha kolay gevşeyebileceksiniz.
7.adım:Buradan sonra yapmanız gereken şey nefesinize odaklanarak gevşemektir.Nefes alıp vererek aldığınız ve verdiğiniz her nefeste geveşeyeksiniz.Gevşedikçe gözünüzün önüne arketipler(bilinçaltından gelen imgeler) gelecektir.Onlara aldırmayın ve onların sizi rüyaya çekmesine izin vermeyin.Sadece gevşeyin bilinçli kalmaya çalışın.Bir süre sonra zaten ya uyanacaksınız yada bilincinizi kaybedip uyuyacaksınız.Ama transa girdiğinizi muhakkak anlarsınız.Bu ilk çalışmadır.Çalışmanızda başarılar.Başka yerde yayınlayana hakkım helal değildir...
Sınanıyorsunuz...

umutcix

Re: Zihin kontrolü

Okunmamış mesaj gönderen umutcix »

helal reyiz süper yazı ama benim bir sorum olacak sizce hangi alanda uzmanlaşmalıyım ?
Farkındalık Ölmeden Ölmektir.
Kullanıcı avatarı
Kuklacı

Okunmamış mesaj gönderen Kuklacı »

İlk olarak yazım kurallarına dikkat edin.Ayrıca istediğin alanda uzmanlaş.Hangisini istiyorsan.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
cehalet

Kuklacı yazdı:İlk olarak yazım kurallarına dikkat edin.Ayrıca istediğin alanda uzmanlaş.Hangisini istiyorsan.
Birisi soru mu sormuştu?
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Kuklacı

Okunmamış mesaj gönderen Kuklacı »

Umutcix sordu hangi alanda uzmanlaşmalıyım diye.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)

Electro Matt
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Electro Matt »

Size tavsiyem şu;
İlk alıştırmalardan sonra en yatkın olduğunz alanı seçin.
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM :D
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

günde 2 saat demişsin 2 saat trans halinde mi durucaz yoksa 2 saat trans haline girmeyemi çalışcaz ?
Nothing Else ...
cehalet

ikea yazdı:günde 2 saat demişsin 2 saat trans halinde mi durucaz yoksa 2 saat trans haline girmeyemi çalışcaz ?
2 saat normalde ne çalışıyorsanız ona çalışın.Mesela yeteneğinizin telekinezi olduğunu düşünüyorsanız 2 saat telekinezi çalışın.
Sınanıyorsunuz...