Zihin kontrolü 2

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
cehalet

Zihin kontrolü 2

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Bu yazıyı yayınlamakta biraz acele etmem gerekti çünkü bir süre siteye giremeyeceğim.Ama siz çalışmalara devam edin.Evet derse geçelim.Transa girmeye alıştıktan sonra kendinizi trans halinde kontrol edebilmeniz gerekiyor.Yoksa arketiplere kapılıp rüyaya geçiş yapıyorsunuz.Kontrolü de sağladıktan sonra şimdi sıra transta ne yapacağımıza geldi.Öncelikle telkin ve imajinasyon çok önemlidir.Ama bunlardan çok çok daha önemli bir unsu var ki onun yanında telkinin ve imgelemenin adı bile geçmez.Bu unsur da hissetmektir.Hissetmekten daha etkin bir telkin,bilinçaltını daha çok uyaran hiçbirşey yoktur!!!Bu sebepten herşey hissetmek için yapılacak.Önce telkinden bahsedelim.Bu noktada bir seçim yapmanız gerekiyor.Yetenekli olduğunuzu düşündüğünüz alana yoğunlaşmalısınız.Bu güçler herkezin içinde var diyenlere aldırmayın.O sadece bir teselli cümlesi.Daha önceki deneyimlerinize ve hislerinize bakarak hangi yeteneğe sahip olduğunuzu anlamanız gerekiyor.O yeteneğe yoğunlaşacaksınız ve onu uyandırma yoluna gideceğiz.Zaten sizde olan bir yeteneği uyandıracağımız için normalden daha hızlı ilerleyebileceğiz.Yeteneğinizi belirledikten sonra telkinleri belirlemeniz gerekiyor.Telkin konusunda muhakkak araştırma yapmalısınız.Telkinin nasıl hazırlanacağını kendi kendine telkin kitabından öğrenebilirsiniz.Diğer bir adım da telkini yaparken imgeleme yapmaktır.Kendinizi fps şeklinde yani 1.kişi gözüyle istediğiniz yeteneğe sahip bir şekilde yeteneğinizi kullanırken hayal etmeniz ve bu heyecanı yaşamanız gerekiyor.İlk psi wheel yaptığınız zamanı hatırlayın.Ben ilk telepati deneyimimi yaşarken kalbim duracak sanmıştım.Zaten bir süre sonra alışıyorsunuz ve bu sizin bir parçanız oluyor.Neyse dediğimiz gibi en önemli nokta his meselesidir.Hissedebilirseniz bilinçaltınıza istediğiniz mesajı muhteşem bir enerjiyle yollamış olursunuz.Ve o mesaj eski şartlanmaları yıkıp yeni şartlanmaları şekillendirecektir.Şimdi telekinezi yeteneği olan birisi için örnek bir çalışmayı anlatıp dersi burada bitirelim.Bu arada dersin süresi 21 gündür.21 gün hiç aksatmadan her gün bu çalışmayı yapmalısınız.Ve kendi yeteneğiniz olan birşey seçerseniz hayal ettiğinizden çok çok daha hızlı ilerlersiniz.Bu arada bu çalışmaları aksatmadan yaparken yeteneğiniz olan alanda çalışmalarınıza devam edin.En önemli nokta : ASLA VAZGEÇMEYİN!
Telepatiye başladığım sıralarda hiçbirşey yapamıyordum.Sadece eskiden yaşadığım bazı olaylar ve istediğim zaman başardığım çok çok küçük etkiler vardı.Ama gerçekten istediğim şey birini kendime aşık etmekti.Benimle hiç ilgisi olmayan daha önce konuşmadığım bir insanı kendime aşık etmek benim için gerçek bir kanıt olacaktı.Ve gerçekten azimle günde 2 saat çalıştım.Ve 2 gün sonra istediğim oldu.Başarmanın heyecanını sizde yaşayacaksınız.Çok çalışmak zarar verir diyenlere aldırmayın.Ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarı elde edersiniz.Şimdi örnek çalışmaya geçelim:
Telekinezi yeteneğiniz olduğunu düşünelim.Önce 1. başlıkta verdiğim teknikle veya herhangi bir teknikle transa girin.Ardından şu şekilde veya kendinize en iyi gelen şekilde telkin verin:"Maddeye hükmedebilirim.Zihnim bunu yapabilecek güçte.Maddeyi kontrol edebilirim.Çok güçlü bir beynim var.Muhteşem telekinetik güçlerim var.Zihnim maddeden üstündür".Bu telkinleri verirken bir yandan da telekinezi yaptığınızı imgeleyin.Ve en önemli nokta imgenizde telkin verirken madde hareket etsin ve onunla oynayın.Sonra o heyecanı hissedeceksiniz.Trans konumunda olduğunuz için size çok gerçekçi gelecek.O heyecanı hissederseniz istediğimiz olmuş bilinçaltına mesajı göndermişiz demektir.Heyecanı hissetmek için telkini edebi bir şekle sokarak vermeniz daha etkili olacaktır.Örneğin şöyle bir telkin normal bir telkinden daha etkili olacaktır:"Ruhum tanrının bir parçası.Herşey tanrıya boyun eğdiği gibi bana da boyun eğiyor.Tüm bu güç sonsuz bir okyanus gibi içime doluyor." vs vs. edebiyatla ilgilenen arkadaşlar özelliklede şiir yazan arkadaşlar daha uygun cümleler bulacaktır.Ancak kısa ve öz cümleler olmalı ve her cümleyi en az 3 kez tekrar edip ondan sonra sıradaki cümleye geçmelisiniz.Ve telkininiz 5 cümleyi geçmemeli.5 cümleyi bitirdikten sonra tekrar başa dönmelisiniz.
Dediğim gibi en önemli nokta hissetmektir.Hissedebilirseniz vardır.Öyle bir telkin ve imgeleme yapın ki ve öyle bir his içine girin ki transtan çıkıp kalktığınızda "Evet yapabilirim" diyerek uzandığınız yerden fırlayın.Bu hissi her gün yakalarsanız 21 gün sonra yeteneğiniz açılmaya başlayacaktır.Hatta daha ilk denemenizden sonra bile etkiler göreceksiniz.Örneğin telekinezi ile uğraşıyorsanız her gün muhakkak bu çalışmaları yapar ve her gün muhakkak 2 saat telekinezi çalışırsanız 1 haftaya kalmadan kaşık bükebilecek ve küçük cisimleri hareket ettirebilecek seviyeye geleceksiniz.Ve diğer bir önemli nokta da kendi kendine telkini gün boyu sürdürmenizdir.Yani her an telkine devam edin.Her an yeteneğinize sahip olduğunuzu hissedin.O hissi her an yakalarsanız bilinçaltınıza yolladığınız fikri enerji ile besliyor olacaksınız.Farkındalığınızı şimdiki halinize değil yetenekli halinize yoğunlaştırın.Ve inanın.
Şimdi son bir çalışma daha vereceğim.Bunu da boş bulduğunuz her vakitte yapmalısınız.Hermesçi bilimlere giriş kitabında da bahsedilen bir nefes tekniği bu.Nefesi yükleyeceksiniz.Aldığınız her nefesle birlikte yeteneğinizi ve yeteneğinizi kullanmanızı sağlayan enerjiyi içinize çektiğinizi hissetmelisiniz.Vücudunuzdaki bütün gözeneklerden nefes alıp aldığınız her nefeste bütün gözeneklerinizden yeteneğinizi çektiğinizi hissedin.Günde 200 nefes sizi hayal edemeyeceğiniz kadar hızlı geliştirecektir.Son olarak içtiğiniz suyu da yüklemeyi anlatıp dersi tamamlayacağız.Su içeceğiniz zaman suyu bardağa doldurun.Ardından gözlerinizi kapatıp odaklanarak hafif bir trans haline geçin.Derin trans olması gerekmez.Sadece düüşünceleriniz kesilsin yeter.Ardından telkin vererek imgeleme yapın.Yeteneğinizi kullandığınızı imgeleyin.Sonra gözünüz kapalı halde bu imgelemeyi kendinizden uzaklaştırın.Bu imgeleme bir beyaz bir enerji topunun içinde bardağınızadaki suya girsin ve suda çözünsün.Sonra gözünüzü açın ve suyu için.Suyu içerken de yine aynı şekilde hissedin.Bu çalışmaları her gün aksatmadan yaparsanız kısa sürede gerçekten hayal dahi edemeyeceğiniz bir noktaya ulaşacaksınız.Başarılar.
Yazılar bana aittir.Başka yerde yayınlayana hakkım helal değildir...
Sınanıyorsunuz...

Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Re: Zihin kontrolü 2

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

biraz uzun okumaya uşendim ama yinede saol
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
cehalet

qUrKaN yazdı:biraz uzun okumaya uşendim ama yinede saol
Valla bu en kısa hali.Size gerçek gelişimin yolunu uzun uzun anlataya kalksam Bu forum yetmez.Sadece telepati konusunda 14 saat boyunca konuşmuşluğum var.Ama uygularsanız gerçekten etkisini göreceksiniz.Ben yazıda belirttiğim gibi istediğim etkiyi gördüm.2 günde günlük 2 saatlik bir çalışma ve bundan daha etkili ve daha güçlü birkaç uygulama ile 15 dakikada birini kendime aşık edebilecek seviyeye gelmiştim.Çalışırsanız etkisini göreceksiniz.Ayrıca yeteneği telepati olan arkadaşlara ayrıca yardımcı olabilirim.
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

sağol çok güzel paylaşım da nasıl 15 dakika da aşık etmek ya biraz bencilce bir teknik:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
Kuklacı

Okunmamış mesaj gönderen Kuklacı »

Ben ilk bu işlere trans hali ile başlamıştım.Bir an geçmiş gözümün önüne geldi.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)

cehalet

Kuklacı yazdı:Ben ilk bu işlere trans hali ile başlamıştım.Bir an geçmiş gözümün önüne geldi.
Ne kadar geçmişin var ki =)
Sınanıyorsunuz...
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Peki bende zihin okuma var nasıl geliştiricem ?
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Kullanıcı avatarı
burak999999

Okunmamış mesaj gönderen burak999999 »

ne yani telekinezi herkeste yok mu
cehalet

burak999999 yazdı:ne yani telekinezi herkeste yok mu
Hayır herkezin bir yatkınlığı var.Bu yatkınlığa göre çalışmak çok çok daha verimli olur.Ne oldu zoruna mı gitti?
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

telekinezi herkeste yoksa yani yokmuş :) ama bu telkinlerle tk yapabilirim evet yapabilirim gibi telkinlerle bilinçaltı uyarılarak bu yetenek oluşturulamaz mı ?? yada açığa çıkarma ... ve bir soru zihin kontrölü 3 konusu açıp senin dediğin gibi aşık etmeyi fln yazacak mısın yoksa onu kendimiz mi bulcaz ? :)
Nothing Else ...