Aerokinezi Yenii bi alıştırma
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- gky146
Aerokinezi Yenii bi alıştırma
arkadaşlar ben bugun aerokinezide kullanmak için yeni bi yöntem buldum şöyle bişi:
hafif esintinin olduğu bi günde dışarıdasınız
bu esintiyi tamamen durdurmak zordur o yüzden biz sadece bize gelmesini engellicez rüzgarla bizim aramızda yine havadan oluşan bi duvar olduğunu imaje edin mesela gözlerinizi kapatıp havayı hangi renkle hayal ediosanız mesela mavi bu duvar normal havadan daha yoğun olduğu için bunu koyu mavi yapın bunun yapınca eğer olduysa etrafınızdaki çiçek yaprak vb ler rüzgarda dalgalanıcaktır ama size ya hiç gelmeyecektir ya az gelecektir bu duvar bitirirken de yeteneklerinizi geliştirmek için kademe kadem bitirin mesela ilk kademede duvarda bikaç tane delik açın sonra gittikçe deliklerin sayısını arttırın delikler arttıkça gelen rüzgarda artsın en sonunda duvar tamamen yok edein yani o yoğun koyu mavi duvardaki hava molekülleri yavaş yavaş rüzgarla beraber sürüklenip yokolsunlar ama bu yoketme işini yaparken konsantrasyonunuzu azalatarak yok etmeyin sadece delikler açıldığını düşünün
iyi çalışmalar dilerim umarım işinize yarar
not: alıntı değildir tamamen kendi tekniğim
hafif esintinin olduğu bi günde dışarıdasınız
bu esintiyi tamamen durdurmak zordur o yüzden biz sadece bize gelmesini engellicez rüzgarla bizim aramızda yine havadan oluşan bi duvar olduğunu imaje edin mesela gözlerinizi kapatıp havayı hangi renkle hayal ediosanız mesela mavi bu duvar normal havadan daha yoğun olduğu için bunu koyu mavi yapın bunun yapınca eğer olduysa etrafınızdaki çiçek yaprak vb ler rüzgarda dalgalanıcaktır ama size ya hiç gelmeyecektir ya az gelecektir bu duvar bitirirken de yeteneklerinizi geliştirmek için kademe kadem bitirin mesela ilk kademede duvarda bikaç tane delik açın sonra gittikçe deliklerin sayısını arttırın delikler arttıkça gelen rüzgarda artsın en sonunda duvar tamamen yok edein yani o yoğun koyu mavi duvardaki hava molekülleri yavaş yavaş rüzgarla beraber sürüklenip yokolsunlar ama bu yoketme işini yaparken konsantrasyonunuzu azalatarak yok etmeyin sadece delikler açıldığını düşünün
iyi çalışmalar dilerim umarım işinize yarar
not: alıntı değildir tamamen kendi tekniğim
En son gky146 tarafından 23 Haz 2011, 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
4 Element...
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Aerokinezi Yenii bi alıştırma
GÖKAY BANADA SÖYLEMİŞTİNDE ANLAMADIMŞİMDİ BURADA DUVARI TAMAMEN YOK EDERKEN NEYİ AMAÇLIYACAĞIZ NİYE YOK OLUYOR
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
En iyi yöntem şu bak bunu bende deniyorum aslında sen havanın kendisisin öle düşün istediğinde elinle esinti yapabildiğini düşün oluyor tabi çok denemek lazım :) ben her sıcakladığımda deniyorum esinti geliyor hep istediğim yerden :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
hemen ilk rüzgada denemeye çalışacağım teşekkürler
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
- gky146
sen o duvarı sonsuza kadar tutamassın deilmi ?
eninde sonunda o duvar kaybolucak ama bence o duvarın kendi kendine yokolmasındansa senin kademe kademe yok etmen daha iyi istersen duvar yaparsın sonra yokedersin sonra tekrar yaparsın anladın deil mi?
bu arada yorumlar için saolun
zek teknik için saol
eninde sonunda o duvar kaybolucak ama bence o duvarın kendi kendine yokolmasındansa senin kademe kademe yok etmen daha iyi istersen duvar yaparsın sonra yokedersin sonra tekrar yaparsın anladın deil mi?
bu arada yorumlar için saolun
zek teknik için saol
4 Element...
-
Her elemette usta olurken öyle yapman lazım ruhunun onunla birleştiğini düşünüceksin mesela elementi kontrol ederken en güçlü haline aklına getir sen ciddiysen ben daha ciddiyim ve bana itaat et de umarım yardımcı olmuşumdur :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- gky146
evt yardımcı oldun saol .) mesela bugun bi esinti yarattım
4 Element...
-
-
ya bende elemetleri çalışırken elemente göre karakterim değişiyor bu normal mi ya .S mesele ateşi kontrol ederken asabi oluyorum su kontrol ederken sakin huzurlu hava denerken bi rahatlık bi bilgelik gibi bişi toprak denemedim bu normal mi ?
- Kuklacı
Ben farklı bir yöntem kullanıyorum sözler kullanarak.Sözler de düşüncelerin şekil almış halde oldukları için bence daha güçlü oluyor.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
-