YARDIM EDİN..!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
altay00

YARDIM EDİN..!

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

Arkadaslar ben daha 4 gün önce merak sardım telekinezi ye ve bazı seyleri yapıyorum mesala kagıtı döndürüyorum kasıgı enerjinmle yumusatıp yamulta biliyorum ama bi türlü kapagı oynatamıyorum cok yapmak istiyorum inanıyorum ama bi türlü olmuyor bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim... :cry:
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: YARDIM EDİN..!

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kapak oynatmak için biraz erken sayılır 4 gün..biraz daha geliştir kendini sonra oynatırsın..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
altay00

saol kardesm bilgi için daha yeniyim tecrübesizim bişeyler ögrenmem lazım saol yorumun için
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

valla her yerde yazıom buraya da yazıyım :) :lafı bile olmaz biz her zaman burdayız..daha başka sorunun olursa yine burdayım :)
onb.kaos

Okunmamış mesaj gönderen onb.kaos »

slm arkadaş sen demişsinki 4 gündür çalışıyorum kağıdı çevirdim kaşığı büktüm daha onları ben gibi yapamayan bi sürü kişi var hatta sen ben ve benim gibi hareketsiz kalanların yanında artık nasıl tarifi olur molla misalisin arkadaş senden ricam bu 4 gün içinde ne gibi bi yaklaşımda çalıştınki bu sonuçları aldın hani ne kadar geniş anlatabilirsen sevinirim yardım diye yazmışsın ancak ayrıntılı olarak neleri önpilanda tutarak canlandırarak bu sonuçları aldın burada bizlerle de bu ayrıntıları paylaşırsan bizde sebeplenelim bi sürü taktiğimiz var ayrı ancak senden de bi başlangıç yöntemi alalımki ortaya güzel bi şeyler çıkartalım şimdiden teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
altay00

krdesm öncelikle yorumun için saol ben daha salı günü telekineziye basladım ve bu sitedeki yorumlara bakarak tekniklere baqarak yapmaya calıstım ilk basta ve oldugunu görünce daha cok inandım ve nasıl anlatılır garip bi his oluyor insanın içinde bosluk gibi gözümün çönünde canlandırmaya calısıyorum kagıdı dönerken fln ve oluyor daha bugün kasık büktüm ve cok sevindim anlatamam ama kapagı yürütemiyorum işte moralimi bozdu bunun teknigi nedir sizden ögrenmek istiyorum... :idea:
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

dediğim daha erken..sen kapak çalışması yap neler yaparsın neler ondan sonra..
Kullanıcı avatarı
altay00

saol krdesm :) ilham verdin :D:D
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

önemli değil :)