Psi-Whell Video+Teknik

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
empoze

Psi-Whell Video+Teknik

Okunmamış mesaj gönderen empoze »

Video:

http://youtu.be/Rh7WOTQtWD8

Teknik:

Hepimiz çocukluğumuzdan bu yana içimizdeki gücü sınırlayarak yaşıyoruz.Ama şuanda artık bu yazdıklarımı okuyorsanız sizde benim gibi birşeylerin farkına varmışsınız demektir.Aslında gerçekten inandığımızda aklımızda soru işaretleri,şüpheler kalmadığında herşeyi başarabiliriz.Bunlar hakkında epey yazı yazılmıştır ama 10 kişiden 3-4 ancak olayı gerçekten kavramıştır.Şimdi bizde bunu kavrayanlardan olmak için 1 hafta boyunca ufak bir çalışma yapacağız.Psiwhell çevirmeye çalışmadan önce 20 dakika meditasyon yapın.Sonra oturup hayatınızda size acı veren yada çok mutlu eden olayları o olaylardaki kişileri hatırlayın ve yorum yapmadan oanı yaşayın yorum yapmadan şu iyi şu kötü demeden oanı inceleyin.Evet birazda olsa o insanlarla aramızda oluşan gereksiz enerji bağlarından kurtulmuş olduk.Şimdi psiwhelli karşınıza alın Ellerinizi her teknikteki gibi yanına koyun.Sonra içinizden "Ben psiwhell her baktığımda dönüyor ve şimdide dönüyor" diyin.Bunu sürekli sakince söyleyin isterseniz enerji ellerimden rüzgar olup çıkıyor imajineleride yapın ama bence bşlangıç için gereksiz.Psiwhell dönerse bile söylemeye devamedin ve ilk günlerde dönmeyebilir ama zamanla dediklerimi yaptıkca hem gereksiz enerji kayıplarından kurtulacaksınız hemde aklınızı buna inandıracak ve döndereceksiniz.

Yukarıda anlattığım enerji bağı olayı ise inanmayanlar için söyleyeyim gerçek.Hayatımızda etkileşimde bulunduğumz insanlarla enerji bağlarımız var.

Videoda pek iyi olmadı kusura bakmayın webcam çalışmadı telefon ilede tekbaşıma okadar çekebildim.
Bende henüz bir acemi sayılırım.Yapabildiklerim psiball (fırlatamıyorum),psiwhell,elimde kağıt para katlama ve mıknatısı oynatma.

alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Re: Psi-Whell Video+Teknik

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Bence başlangıç için iyi olan şey hiçbirşey düşünmemek. Öyle hemen dönüyor hem kendine güvenin de artak bu sayede başarma oranın ciddi derecede artar diye düşünüyorum.
empoze

Şöyle açıklayayım kardeşim.Senin o düşünmemekten kastını ben anladığım gibi açıklayacağım eğer hatalı olursam lütfen düzelt.Başlangıçta nedir olay birşey düşünmemek peki biz o düşünceleri isteyerek mi düşünüyoruz ? hayır.Demekki ne yapmak lazım düzenli meditasyon yapmak ve aklımıza gelen düşünceler üzerindeki duygularımızdan yorumlarımızdan kurtulmamız lazım.Ozaman o düşünceler birdaha gelmeyecek ve zamanla ne yapacağız içsel sessizlik yakalayacağız.Yukarıda meditasyon ve enerji bağları tekniğini bu durum için verdim zaten.Benim içinizden tekrar edin dediğimse basit bir telkin unutmaki kelimelerin gücü küçümsenemez.Ve o telkini biz kendi isteğimizle söylediğimiz için içsel sessizliğimizi bozmayacak.Bir nevi kağıda o telkinle odaklanacağız.
Kullanıcı avatarı
playwanted07

Okunmamış mesaj gönderen playwanted07 »

Ne güzel bir psi well yapmıssın .D bunu döndürebilmen mucize .D Teşekkürelr bu arada.
İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.
huntertrtr
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen huntertrtr »

daha güzel ve orjinal videolar olsa yeni başlayanlar icin biraz daha faydalı olabilir sanırım ve tabi resimli anlatımlar...

Kullanıcı avatarı
SpeedyDNA
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

SadeceNostalji

Okunmamış mesaj gönderen SpeedyDNA »

selam
Çok yavaş dönüyor birde kısa sürüyor 2 tur ancak
nasıl hızlandırabilirim ve uzun dönebilsin
ve başka ne gibi şeyler var bunun gibi...
Teşekkürler
"Gerçek, sadece beyniniz tarafından yorumlanan elektriksel sinyallerdir"
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Telekinezide dusunce yokdur.Ellerinizi haraket etdirdiginizde dusunmediginiz gibi bundada dusunceyle bisey yapilmaz.dondugunde dusunceyle oldugunu sanarsiniz ama yaniliyorsunuz.hepsi bilincin inanmasiyla olur.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
healermaster

Okunmamış mesaj gönderen healermaster »

empoze yazdı:Video:

http://youtu.be/Rh7WOTQtWD8

Teknik:

Hepimiz çocukluğumuzdan bu yana içimizdeki gücü sınırlayarak yaşıyoruz.Ama şuanda artık bu yazdıklarımı okuyorsanız sizde benim gibi birşeylerin farkına varmışsınız demektir.Aslında gerçekten inandığımızda aklımızda soru işaretleri,şüpheler kalmadığında herşeyi başarabiliriz.Bunlar hakkında epey yazı yazılmıştır ama 10 kişiden 3-4 ancak olayı gerçekten kavramıştır.Şimdi bizde bunu kavrayanlardan olmak için 1 hafta boyunca ufak bir çalışma yapacağız.Psiwhell çevirmeye çalışmadan önce 20 dakika meditasyon yapın.Sonra oturup hayatınızda size acı veren yada çok mutlu eden olayları o olaylardaki kişileri hatırlayın ve yorum yapmadan oanı yaşayın yorum yapmadan şu iyi şu kötü demeden oanı inceleyin.Evet birazda olsa o insanlarla aramızda oluşan gereksiz enerji bağlarından kurtulmuş olduk.Şimdi psiwhelli karşınıza alın Ellerinizi her teknikteki gibi yanına koyun.Sonra içinizden "Ben psiwhell her baktığımda dönüyor ve şimdide dönüyor" diyin.Bunu sürekli sakince söyleyin isterseniz enerji ellerimden rüzgar olup çıkıyor imajineleride yapın ama bence bşlangıç için gereksiz.Psiwhell dönerse bile söylemeye devamedin ve ilk günlerde dönmeyebilir ama zamanla dediklerimi yaptıkca hem gereksiz enerji kayıplarından kurtulacaksınız hemde aklınızı buna inandıracak ve döndereceksiniz.

Yukarıda anlattığım enerji bağı olayı ise inanmayanlar için söyleyeyim gerçek.Hayatımızda etkileşimde bulunduğumz insanlarla enerji bağlarımız var.

Videoda pek iyi olmadı kusura bakmayın webcam çalışmadı telefon ilede tekbaşıma okadar çekebildim.
Bende henüz bir acemi sayılırım.Yapabildiklerim psiball (fırlatamıyorum),psiwhell,elimde kağıt para katlama ve mıknatısı oynatma.
ah ah ne kadar yanlıslar var ne kadar göz ardı edılecek seyler var 1 kere medıtastonda 20 dakkıka demısın medıtasyonun konsantrasyonu saglıklı olanı 10 dakkıka suruyor arınma 15 dakkıka dusuncesel döngü ise nerden baksan 10 dakkıka soruyor yanı en az en az 35 dakkıkanı alır medotasyon ve telekinezi düşünceler üzerine kurulu degildir dusuncelerımız gibi gorunen beynımızdeki bilincin uyanmasıyle meydana gelir bu şekilde bir anlatımla sadece yanliş yönlendırmıs oluyorsun kişileri bir kere sözsel anlanlamda kişi ilk deneyımlerını bu sekılde yapmamalı cunku beynınızın psi whell anında tamamen düşüncelerden arınmış olması gerekır gereksız yere dusuncesel kelımelerle doldurusak konsantrasyon gucumuz azalır ve sadece onu engelemiş oluruz cok hataların var
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

psi-wheel için meditasyona gerek yok zaten çoğu kişide meditasyonsuz yapar mesela kağıdın üstüne bir sembol yada bir nokta koyarız bu sayede o enerjiyi o noktaya aktarırız çünkü bir kağıda bakarken kağıdı tüm olarak görürken sembol çizer yada nokta koyarsak konsantrasyonumuzu o noktaya uygular ve aklımızdan geçen düşüncelerimizi engelleyebiliriz yani söylemek istediğim bu gibi tekniklerle meditasyona gerek yok.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
empoze

Özür dilerim genel anlamda gelen yorumlar tekniğin hatalı olduğu yönünde.Ben bu şekilde başarmıştım ancak herkesin ortak fikri yanlış olduğu ise eğer adminlerden ricam konunun kilitlenmesidir.