ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ
ARKADAŞLAR TELEKİNEZİYLE UZUN SÜRE İLGİLENENLER YA AŞIRI DİNDAR OLUYOR YADA DİNDEN (İSLAMDAN) KOPUYOR BUNUN NEDENİNİ BİLENİNİZ WARMI???
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
- playwanted07
Re: ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ
Tahminim Din inanç tır inancı yüksek olan telekineziyle ilgili herşeyi kolaylıkla yapabilir ve Telekineziyle uzun süre uğraşan akıllı insan dünyayı daha iyi görüyor ve allahın bize verdiği nimetlerin farkına varıyor Fakat Saplantılı insan telekinezide ustalaşıp kendini tanrı gibi görüyor buda kendi dinini başlatmaya çalışmak gibi birşey oluyor.
İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.
- arekkesu
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Bencede doğru söylüyor Playwanted07
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
bak kardeşim ilk olarak telekinezinin yasak yanı yok amma sapıtmassan..
https://telekinezi.com.tr/tasavvufi-dini-yo ... t3542.html
bu siteden benim araştırdıgım konu var burayı okursan anlarsın.
soruna gelince o O insanın imanına bağlı imanı zayıfsa sapıtır..(BENCE)
https://telekinezi.com.tr/tasavvufi-dini-yo ... t3542.html
bu siteden benim araştırdıgım konu var burayı okursan anlarsın.
soruna gelince o O insanın imanına bağlı imanı zayıfsa sapıtır..(BENCE)
- playwanted07
hakan a katılıyorum insan iradesine karışmaksızın beyin gücüyle yaptığın hiç birşey yasak değildir.
İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.
- arekkesu
-
- Yeni Kullanıcı
Aşırı dindar mı? Rabbimin yardımıyla ve hatta kendi bile farketmeden öqrenmiş olabilir. Hz. Mevlana'nın kapıları nasıl kapatıp açtıqını bilmiyormusunuz?
Veya mumları nasıl yaktıqını? Bence aradakiler daha fazla ama 

- qUrKaN
O dediğin sana bağlı arkadaşımadım yazdı:ARKADAŞLAR TELEKİNEZİYLE UZUN SÜRE İLGİLENENLER YA AŞIRI DİNDAR OLUYOR YADA DİNDEN (İSLAMDAN) KOPUYOR BUNUN NEDENİNİ BİLENİNİZ WARMI???
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
bakın arkadaşlar ben müslüman değilim ama kuran okuyor ve 5 vakit namaz kılıyorum Allah a inanıyorum ama islam ın bazı konuları beni rahatsız ediyor o yuzden müslüman değilim . telekinezi ile alakası yok inançın eğer telekineziye başladıkdan sonra kendi inanç uydurup ona inansaydı ozaman kendi rab gibi görmüş olurdu ama başkasının uydurduğu inança inanıyorsa böyle bir şey söz konusu değildir.
-
O da güzelmiş.Müslüman değilsin ama namaz kılıyorsun,Allah'a inanıyorsun...Garip çok garip...Müslümanlıkta neyi beğenmiyorsun onu da anlamış değilim.Daha doğrusu ben senin anlayışını anlamış değilim.Müslümanlığı anlasaydın şeytanlaşmamışsan hiçbir ayrıntısı seni rahatsız etmezdi.Yani iki seçenek var: ya şeytanlaşmışsın ve bilerek inkar ediyorsun ya da anlamamışsın...T.KStyle yazdı:bakın arkadaşlar ben müslüman değilim ama kuran okuyor ve 5 vakit namaz kılıyorum Allah a inanıyorum ama islam ın bazı konuları beni rahatsız ediyor o yuzden müslüman değilim . telekinezi ile alakası yok inançın eğer telekineziye başladıkdan sonra kendi inanç uydurup ona inansaydı ozaman kendi rab gibi görmüş olurdu ama başkasının uydurduğu inança inanıyorsa böyle bir şey söz konusu değildir.
Sınanıyorsunuz...
-