Telakinezi İlk deneme maceram .D

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
playwanted07

Telakinezi İlk deneme maceram .D

Okunmamış mesaj gönderen playwanted07 »

Arkadaşlar dün ilk telekinezi heyecnaımı denedm camın kenarında cam pencere sdonuna kadar acık psi whell çevirdm .D sonra bu akımın rüzgar sayesnde döndünü farkettm daha sonra tüm camlamıar kapattım koltukların arasına geçtm akım hiç yoktu psi whelli dönrümeye ıkındım ıkındm olmuyor sonra psi whele doğru daldım birşeyler düşünmüyordum dönemye bailadı ve daha sonra bu dönen yeri her dönerken köşelere bakmayı öğrendm ama saatin tik tağı bile diikkatimi bozabiliyordu ertesi gün (bugün) Çok rahat psi wheli döndürebildm bu sefer sola döndürmeyi denediğimdede bir müddet soal döndü sonra sağa dönmeye deva meddi zorlaıdğımda ise salllandı 1.günün aksine bir güç hissediyordum sol kolumda omzumdan aşşağa doğru akıyordu parmak uçlarımda birikiyordu ancak elimle değilde kafamla yönlendiriyorum ben psi wheli yada öylemi sanıyorum deneyimli olan ve yardım edebilecek arkadaşlarım eklerse sevinirim playwanted07@hotmail.com

Saygılarımla playwanted07.
İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.

nihat1995
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Telakinezi İlk deneme maceram .D

Okunmamış mesaj gönderen nihat1995 »

Tebrikler. Benim ikinci günüm merak saldım :) Başta hiç ama hiç yapamıyordum. Kağıt bana ben ona bakıyordum. Sonra dün gece psi ball yapayım dedim. Yaptım işte bişeyler ayı imaje ettim soğuğu hissettim ve bıraktım. Çok mutlu oldum. Şimdi ise kontrolsüz olarak döndürüyorum. Anlamadım hiçbirşey. İttiriyorum geri geliyor. Bi ara duruyor. Geri geliyor. Bana da nasıl kontrol edeceğimi bilen biri varsa yardımcı olabilirler mi?
Kullanıcı avatarı
ozges
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Telakinezi İlk deneme maceram .D

Okunmamış mesaj gönderen ozges »

keske bende yapabilsem..
her taraf karanlık...
kalbimde dinmeyen bir acı.....
ne yapmalıyım seni unutmak için...