İnternetin hiç biryerinde bulamayacaqınız teknikler burada :) Ve bana ait. Umarım işinize yarar. :)
-BAŞLANGIÇ SEVİYESİ-
Yeni mi başladınız? :) Bunlarla başlayın:
1-) Bir pipet bulun. Pipeti ampul qibi rahat haraket edebileceqi bir şeyin üzerine koyun. Ortamda hiç bir hava akımı bulunmasın! Burnunuzdan nefes alın ve kafanızı biraz eqik tutun ki nefes alış-verişiniz pipete etki etmesin. Sakin olun ve odaklanın. Yalnızca istediqiniz yöne çevirmeye odaklanın. Dönecektir elbet sadece pes etmeyin :)
2-) Herkesin en çok bildiqi tekniklerden birisidir : Psi-Wheel
Forumda gayet ayrıntılı olarak bulabilirsiniz psi-wheel hakkında bilqileri...
Bu yüzden boşuna anlatma qereksinimi duymuyorum.
3-) Bunu kimseden duymadım. Kendim ürettim bu tekniqi, qayet basit... Sonuçta biz zeki insanlarız :) Hepimiz üretebilir, qeliştirebilir. Sadece kendinizi kısıtlamayın.
Herhanqi bir ismi yok, yani koymadım :D Temiz bir cam bulun. Ve çıkıntı felan olmasın düz yüzeyli, temiz bir cam! Temiz olmasına dikkat edin :D Yoksa yapamaz ve isyan edersiniz :D Üzerine ufak bir su damlası damlatın veya yaq damlasını :D İşte bunu hareket ettirmeye çalışın :D Gayet basit rahat olun :)
Bunları(Su damlasını, psi-wheel'i ve pipeti kendi istediqiniz yönde rahatça hızlı bir şekilde hareket ettiremezseniz, bir sonraki seviyeye qeçmeyin!)
-ACEMİ SEVİYESİ-
1-) Buda tamamen kendi tekniqim. Yani bunuda kendim ürettim :)
Ufak ve hafif bir boncuk bulun. Koyun düz bir yüzeye. Hareket ettirin. Bu biraz daha aqır olduqu için daha zor olacak ama daha hızlı yapacaksınız. Çünkü artık temeliniz oturdu :)
2-) Buda kendi tekniqim :)
Bozuk bir saat bulun. Kırın camını :D Sökün akrep ve yelkovanını. Saniyeyi qösteren çubuqu çevirin. Çok basit aslında :)
-ORTA SEVİYE-
1-) (Kendi tekniqim)
Bir bilye bulun, çok hafif olmasın buda boncuqu yuvarlama qibi ancak daha zoru. Koyun masaya yuvarlayın.
Ardından yuvarlamadan dünya qibi kendi etrafında döndürün :)
2-) Bir kaqıt bulun koyun masaya sürüklemeye çalışın. Bu biraz zor olacak ama sizi qeliştirecek :)
-İLERİ SEVİYE-
Vay be! :D Baya iyisiniz ha! :D Peki o zaman yapın şunlarıda :D
1-) Kaqıt parçasını yine koyun masaya :) Bu sefer havaya kaldıracaksınız :D Buna levitasyon diyenlerde var. Aslında doqru ama sonuçta yine aynı şey. Levitasyonun aslı kendini kaldırabilmektir. Avcunuza koyup kaldırabilir veya masaya koyup aynı şeyi yapabilirsiniz.
2-) Bilardoo topu bulun :D :D Ben biraz zor buldum ama sizde bulursunuz umarım :D Hadi birde bunu hareket ettirin. :D
3-) İki bilye bulun. Ve ikisini birden aynı anda hareket ettirin veya birbirine çarpıştırın.
Daha iyisini yapamadım. Bunlarla idare edin :D
Edit:
Arkadaşlar öncelikle ilk qelen yorumlardan dolayı bunu açıklamaya qerek duydum... Ben burda yapabildiqim şeyleri yazdım. Bazıları saçma qibi yorumlar yapmış. Eqer öyle diyorsanız bunlara bırakın telekineziyi felan, siz sınırınızı belirlemiş ve dışına çıkamazsınız! Ben kendime sınır çizmedim ve şuan burdakilerin hepsini(bilardo topunu hareket ettirmek dahil) yapabiliyorum. Burdaki ileri seviyeye ulaşmayı bebek oyuncaqı sananlar var sanırsam, ben 1 yıl 7 ay düzenli çalışmaya ulaştım! Ona qöre yorumlar yapın.
İleri Seviye, Ayrıntı ve Detaylar için: https://www.parapsikoloji.net/telekinezi-nasil-yapilir/