Psi-Ball da yeni teknikler
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-Ball da yeni teknikler
Arkadaşlar yeni tekniklerle karşınızdayım.Tekniğin adı ejder alevi.İlk başta bir Psi-Ball yapıyoruz.Daha sonra ellerimizin arasındaki Psi-Ball çinstili küçük bir ejderhaya dönüşüyor.Bu ejderha karşımızdaki insanın istediğiniz yerini fena halde alevleriyle yakıyor.Zaten başarabilmişseniz karşınızdaki insanın yanan yeri kızarır ve acı hisseder.Ama hiçbir değişiklik yoksa devam etmenizi tavsiye ederim.Yapamazsanız bile asla vazgeçmeyin.Tekniği denemeden önce yapılan bir meditasyon yararlı olacaktır.
Herkeze iyi günler.
Herkeze iyi günler.
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Re: Psi-Ball da yeni teknikler
bunu yapmak için psi ball da hangi seviyede olmak gerekiyor?
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
insana zarar vermek amacıyla psi ball yapmak çok manasız bence:) beğenmedim:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ejder ısırığı tekniğine benziyor.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- Cavasta
Orta düzey bit tekniktir bu ve ejder ısırığınada benzer bir teknik.
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
-
Ya Cavasta Ben şimdi psi-ball Çok Rahat yapıyorum Büyütüyorum Küçültüyorum Ama Ne yaptıysam atamıyorum bunun için bi Tekniğin Veya Bi Önerin varmı
Ejder Alevi Tekniğini Yapabilirmiyim ?
Ejder Alevi Tekniğini Yapabilirmiyim ?
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!
EminSengel..
EminSengel..
- Cavasta
Denemeni tavsiye ederim.Hemde psi-ball ı elinle fırlatır gibi fırlatmıyacaksın yapkınlarında dağılmadan bir yerlere göndermelisin düşünerek tabi.
-
hmm Tamam Zaten Biraz Fırlatır gibi olsam elimden kayıp Gidiyo psi-ball Saol
sonuş aldın Demi Sen
sonuş aldın Demi Sen
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!
EminSengel..
EminSengel..
- Cavasta
Ben yapamadım fakat öğrettiklerimin hepsi yaptı.Emin olabilirsinki istersen başarabilirsin
- healermaster
ınsanlara zarar vermek neden ıstıyelım ayrıca psi ball da bu teknıgı nereden buldugunu acıklarsan sevınırım
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif
-